Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הסיטרואן של אשתי הדליקה נורות כמו עץ חג המולד (לפי התיאורים שלה. אין לה מושג איזה נורות דלקו) וכשהגעתי הסתבר שהמצבר מת (היה בן 4 אז זה סביר). בגלל שכבר היה מאוחר קניתי מצבר והחלפתי לבד ללא חיבור מצבר גיבוי.

עכשיו הכל עובד 100% אבל אחרי נסיעה של חצי שעה בערך נדלקה נורית SERVICE ללא שום נורה נוספת ובהרצת הבדיקה העצמית שלו (דרך התפריטים של הרכב) הוא כותב תקלה במערכת החשמל.

\האם זה קשור להחלפת המצבר ומדובר באיפוס או שצריך להתכונן לצינור שיכניסו לי במורשה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה מורשה? אם אתה מהמרכז יש לך את אורן/אם הדרך/גבע

פורסם

אני מטבריה ואני מתלבט אם ליסוע אליהם בגלל בעיה במצערת.

במקומך לא הייתי מתלבט, שווה את הנסיעה.

פורסם

אני חושב שעדיף להיכנס למוסך מורשה שיוכל להתחבר עם המחשב ולבדוק מה בדיוק הבעיה. העניין הוא שבהרבה מקרים של מוסכים לא מורשים אין להם מחשב עם תוכנה עדכנית ולפעמים הם לא מאתרים נכון את התקלה (קרה לי עם אחד המוסכים המומלצים פה בפורום - לא אזכיר את שמו).

פורסם

ברור שאם זה לא עניין של תקלה שנרשמה בעת ניתוק המצבר הכתובת היא מוסך מורשה טוב. מעדיף לשלם פעם אחת קצת יותר מהרבה פעמים קצת פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...