Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה]המלצה על MD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... אני מבקש המלצה על מיני דיסק (נייד, אני יודע שהפורום נועד לאודיו לרכב, השימוש העיקרי של המיני דיסק יהיה ברכב)

כרגע יש לי 2 דגמים בולטים שהם:

Sony MZN10

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1324&CatCode=83

Sony MZNH900

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34#

המלצה על דגם אחר תתקבל בברכה! וגם מקום לקניית המיני דיסק

תודה מראש!

פורסם

אומנם דגם יחסית ישן.

אבל בזמנו שלאח שלי היה רדיו טייפ של פיונייר עם צינגר, הוא השתמש עם קלטת שיוצא ממנה חוט וחיבר אותה למיני דיסק אני זוכר וגם שאלתי אותו עכשיו והוא אמר שזה לא קפץ לו בכלל עבד מצוין ואפשר לחבר אותו עם סקוץ לדש בורד וזה יושב טוב ומסך עם הפנים לנהג וזה הכי נוח לרכב.

מקווה שעזרתי.

mzr37o2.JPG

פורסם
אומנם דגם יחסית ישן.

אבל בזמנו שלאח שלי היה רדיו טייפ של פיונייר עם צינגר, הוא השתמש עם קלטת שיוצא ממנה חוט וחיבר אותה למיני דיסק אני זוכר וגם שאלתי אותו עכשיו והוא אמר שזה לא קפץ לו בכלל עבד מצוין ואפשר לחבר אותו עם סקוץ לדש בורד וזה יושב טוב ומסך עם הפנים לנהג וזה הכי נוח לרכב.

מקווה שעזרתי.

mzr37o2.JPG

המכשיר בתמונה הוא MZR 37 של סוני, הוא החמישי מדגמי סוני בעולם !! תוצרת יפן !!!

בערך משנת 98 .. איכות הסאונד שלו טובה יותר מהמון מכשירים, אך הוא זולל סוללות

אין לו סנכרון מול מחשב, ולא MD-LP .

לאחרים לעומתו יש את כל זה, אך הם נחותים ממנו ברמת הסאונד, ולא לכולם יש PRE-OUT .

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...