Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי סיוויק 07, וההגה של הרכב כבר דיי מתקלף, זה הגה מגומי קשיח שמאז שקניתי את הרכב הוא כבר היה בשלבי התקלפות דיי רצינים בחלק העליון.

זה משאיר לי על הידיים מן גרגרי גומי דביקים כאלה, וזה ממש מציק במיוחד בחום הזה של הקיץ.

למרות שבכמה חודשים הראשונים בכלל לא הרגשתי את זה, אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל.

איך אפשר לנקות את ההגה הזה שהוא עשוי מגומי כך שיהיה פחות דביק על הידיים?

ורציתי לדעת, מה אפשר לעשות בנידון, חשבתי על כיסוי, אבל אני דיי אוהב את המראה של ההגה

ככה שכיסוי יכול רק לכער אותו, יש חומר או דרך למנוע התקלפות ממושכת של הגומי על ההגה?

אני חושב שאם אני ימצא כיסוי מעור איכותי זה הפתרון הכי טוב, או שאם מישהו מכיר בנאדם מאזור הצפון שמתעסק עם טפירת כיסויים מעור לרכב זה יהיה הפתרון המושלם.

תמונות של הקילופים.

11kksv4.jpg

xkwpwn.jpg

igjk1d.jpg

2d7c9ys.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מחזק את המגיב מעלי.

אם עניין התקציב הוא לא פקטור משמעותי ויש לך יכולת להתגמש הייתי ממליץ לך לעשות ציפוי עור אמיתי להגה שלך

במקום שמתעסק עם זה בארץ.

יש לך את אוטו אלגנס ביהוד ולאחרונה שמעתי על אודיבה ארט שכל עבודה שלהם פשוט ממגנטת את העיניים למסך.

שלומי.

פורסם (נערך)

שכחתי מהדיון הזה בכלל, בסוף ניקיתי אותו ממש טוב עם מגבונים, זה עזר, אבל הוא עדיין ניראה מקולף, וזה חוזר מידי פעם הדביקות הזאת, הפתרון באמת זה תפירה איכותית מעור, הבעיה שזה לא זול, והתפירות האלה שמזמינים מאיביי אף פעם לא ניראים טוב, כמו מקום מקצועי שעושה את זה על המקום.

עריכה אחרונה על ידי civic07
  • תוכן חדש...