Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני אשאל אחרת

אני חייב היום בערב את הרכב, יש אנשים בירושלים שיגיעו עד אלי עם הרצועה ויתקנו לי במקום? [אני לא נמצא באיזה חור לצורך העניין]

זה או זה או שאקבל מחר דוח של 500שקל.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצורף קובץ טיפולים רנו כולל החלפת רצועת האביזרים . אני מקווה שהנהלת הפורום תשים לב לתשובות ה"מיקצוענים"

לדיגמי הבנזין כל 90000ק"מ או 4 שנים

לדיגמי הדיזל החלפת רצועת אביזרים כל 160000ק"מ או 4 שנים

attachment.php?attachmentid=386258&d=1403362634&thumb=1&stc=1

אתה מסיק מהפרט אל הכלל כלומר אם בספרות של ייצרן מסויים קיימת הנחיה שיש להחליף רצועה הדבר לא מצביע על כך שאצל כול ייצרני הרכב יש להחליף רצועת אביזרים לפי מספר קילומטרים או מספר חודשים לכן כתבתי לך תפסיק לחלץ מסקנות לא נכונות.

לגבי רנו קיבלת תשובה מבעל מקצוע.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

התשובה שקיבלתי "מבעל המיקצוע " לגבי רנו לא נכונה . רכבי רנו בנזין כל 90000 ק"מ או 4 שנים ודיזל כל 160000 ק"מ או 4 שנים ראה למעלה חוברת תחזוקה של קרסו לדיגמי רנו

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

טרול אמיתי אתה

אתה כותב שטויות בכל שרשור כמעט ושמתקנים אותך אתה חוזר על התיקון כאלו הרגע זה מה שאמרת ועוד מעז לתקוף את האחרונים כאלו הם אלו שכותבים שטויות

אם זה לא היה הזוי זה היה

פורסם

אתה טועה ומטעה אמרתם שביונדאי 20i וביונדאי 30i אין איזכור לגבי רצועת אביזרים תקרה ספר רכב ותווכח שיש איזכור

פשוט לא מצליח לצרף את קובץ הטבלה

תקשיב כל יצרן רכב ייתן איזכור לגבי בדיקה או החלפה של רצועות אביזרים אחרת יהיו תביעות שלא אוזכרו הרצועות והם נקרעו

אתה יכול לפתוח איזה ספר רכב שאתה רוצה של כל הייצרנים ולהווכח בטעותך

פורסם

בסה"כ רק מה שרונן כתב בתגובה מס' 9 לא היה נכון.

לא אצל כל היצרנים יש הנחיה להחליף את רצועת האיביזרים כל X קילומטרים או שנים.

אחר כך הוא תיקן ורשם שיש הנחיה או להחליף או לבדוק בטיפול שנתי ועל זה אני חושב שכולם מסכימים.

לא רלוונטי לדעתי לעלות לכאן הוראות יצרן של רכבים שונים שלא קשורים לשירשור.

מה קשור פה הוראות יצרן של יונדאי או של רנו?

אני יכול לכלות הראות יצרן של 30 דגמים שונים, את מי זה מעניין כרגע? צריך להוכיח למישה משהו?

1. יש יצרנים שדורשים החלפת רצועת אביזרים כל פרק זמן.

2. יש יצרנים שלא דורשים החלפת רצועת אביזרים כל פרק זמן אבל דורשים בדיקה של מצב שלה בכל טיפול.

3. יש יצרנים שדורשים החלפה של רצועת אביזרים בכל פעם שהיא מוסרת ממקומה, למשל לצורך החלפת אלטרנטור.

פורסם

צודק

ניסיתי לעלות טבלה של יונדאי i20 ויונדאי 30i אבל הטבלה לא עולה לי אולי יש בעייה באתר . בכל מיקרה יש איזכור שם לגבי רצועות אביזרים וזה נכון לגבי כל יצרני הרכב

מרק 10 כתב שאין איזכור לגבי הרצועות ביונדאי 20i ן 30i

פורסם (נערך)

אם לא החלפת רצועה ואתה קרוב למוסך סע למוסך (אם אתה לא קרוב תזמין גרר) אל תפעיל שום דבר ברכב לא מיזוג אוויר ולא רדיו כדי לא להתקע בדרך . תחליף את הרצועה לאורגנלית ולא סינית תוספת של כמה שקלים וסע לשלום .

ופעם הבאה תעשה טיפול לפי הוראות הייצרן ולא תתקע עם חגורה קרועה

פורסם (נערך)
צודק

ניסיתי לעלות טבלה של יונדאי i20 ויונדאי 30i אבל הטבלה לא עולה לי אולי יש בעייה באתר . בכל מיקרה יש איזכור שם לגבי רצועות אביזרים וזה נכון לגבי כל יצרני הרכב

מרק 10 כתב שאין איזכור לגבי הרצועות ביונדאי 20i ן 30i

תשמ'ע, אתה פשוט לא קורא או לא מבין מה שאני ודנידין כתבנו.

אני כתבתי שלא קיימת הנחייה להחלפת רצועת אביזרים גם ביונדאי I20/I30 לשם המחשה ולא כתבתי שאין צורך לבדוק אותה. אתה פשוט מעוות את הדברים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

1. יש יצרנים שדורשים החלפת רצועת אביזרים כל פרק זמן. - בעשור האחרון לא ניתקלתי בייצרן שממליץ להחליף רצועת אביזרים כול X שנים או Y קילומטרים חוץ מאשר בצרפתיות.

אתה יכול לתת לי דוגמאות של עוד כמה ייצרנים עם הנחייה להחלפת הרצועה (לא משנות 70-80) ?

2. יש יצרנים שלא דורשים החלפת רצועת אביזרים כל פרק זמן אבל דורשים בדיקה של מצב שלה בכל טיפול. -נכון

3. יש יצרנים שדורשים החלפה של רצועת אביזרים בכל פעם שהיא מוסרת ממקומה, למשל לצורך החלפת אלטרנטור - חוץ מאשר הצרפתיות אצל איזה ייצרנים קיימת הנחייה להחליף רצועת אביזרים כאשר היא יורדת מהרכב ?

השאלות ששאלתי הם לשם ידיעה בלבד ולא בשביל ליצור וויכוח.

פורסם

מרק, אני מצטער אבל אין לי שום רצון או זמן לחפור באוטודטה ולחפש את המידע הזה.

רשמתי נקודות כלליות, אני מניח שאתה מסכים שהן נכונות.

כמובן שיש מגמות כאלו ואחרות בעולם הרכב, ומה שהיה נהוג ומקובל בשנות ה 80-90 פחות מקובל היום.

רכבים צרפתיים מהווים כ 20-30% מכלל הרכבים בארץ, מכוניות המוניות ודי נפוצות עם הנחיות יצרן מסוימות. נניח ההנחיות שונות קצת משל היפניים או הגרמניים. נו אז?

לא מדובר באיזה מוצר אקזוטי נדיר.

פורסם (נערך)

קודם כל ויכוח זה בריא אם לא זה משעמם . בואו נסכם את הנושא כולם מסכימים שבכל הרכבים לפי הוראות הייצרן צריכים לבדוק רצועות לפי ק"מ או מיספר שנים ולהחליפם אם יש צורך. (לפי הסדקים)

ויש יצרני רכבים לפי הוראות הייצרן שצריכים להחליף את הרצועות לפי מיספר שנים או לפי ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...