Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. יש לי אאוטלנדר 2014 (אגב, מדהימה ומאוד מומלצת - גם בשטח, תאמינו או לא), ואני מעוניין להתקין בה חיישני רוורס. לא רוצה משהו פשוט של 150 ש"ח, הבנתי שיש מצב והם "ישכחו" את העבודה שלהם מדי פעם :grin:.

אחד המתקינים אמר לי שהכי כדאי לג'יפים זה מערכת של קוברה, ללא מסך, שמגיע רק עם התראה קולית. הוא טוען שזה בסביבות 1000 ש"ח. האם זה הגיוני? יש מי שיכול להמליץ לי על מתקין טוב ובמחיר זול יותר באיזור קריית אונו?

ב. מעוניין במקום שיכול להחליף לי את אורות הפנסים הקדמיים לאורות לבנים כאלה שעוברים טסט. כמובן מה העלות?

ג. איפה ניתן להחליף את המסגרת הפלסטיק של אורות הערפל למסגרת ניקל? ואת הפסים השחורים מסביב לחלונות לפסי ניקל?

תודה

פורסם

לי ברכב ליסינג יש חיישנים מסוג החברות שעולות 150 ש"ח כולל התקנה ובוודאות מעל חצי שנה לא פישלו אפילו פעם אחת.

לא ברור לי למה להשקיע בזה 1000 ש"ח אלא אם זה חיישנים שקועים בפגוש מקוריים מהמברה וגם אז זה יקר אבל אתה קהל שבוי אז אין ברירה.

פורסם

לדעתי החיישנים הפשוטים הם פתרון מספיק טוב.

אבל באמת יש פשלות,אבא שלי השתמש ברכב פעם ראשונה אחרי שקנינו אותו וישר נכנס רוורס בעץ נמוך...החיישנים לא התריעו.

מצלמה פתרון עדיף לדעתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

החיישנים של קוברה הם כנראה תואמי מקור שקועים בטמבון והם הכי טובים שאפשר להשיג בארץ.

לדעתי במחירים מתחת המחירים נמוכים מאוד ואין ממש הבדל בינהם הם די אמינים.

בנוגע לנורות לבנות לך על דיימונד ויזיון של פיליפס מעולות ועברתי איתם טסטס.

• תוכן חדש...