Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה באירופה - רשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* בחלקים רבים מאיטליה רמזורים הם אורות קישוט לחג המולד וחניה כפולה היא בסיס מצוין לחניה משולשת.

גדול :roflmao:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה מסוגל לדמיין את אופנועני ארצינו, שלא נירגעים עד שהם לא מגיעים לקו של מעבר החצייה ברמזור אדום (כמובן מעברו השני), עומדים בטור משל היו רכב לכל דבר?

אם הצלחתה לדמיין את זה עכשיו תדמיין את אורך הפקק בכל רמזור שכן אצלינו כמות האופנועים היא רבה.

כל נוהג ברכב ארבע גלגלי צריך להגיד תודה לכל אופנוען שעובר לידו על זה שהוא בחר לנהוג באופנוע ולחסוך מקום של עוד רכב, ועוד תודה על זה שהוא "עובר על החוק" ולא עומד בטור עם המכוניות.

אני לא יודע אם אתה נוהג על דו"ג. אני לא. אין לי ומעולם לא היה לי אופנוע. ראשית , ויתקנו אותי רוכבי אופנועים, שכבר ראו עולם אם אני טועה, אני חושב שאירופה "קצת" יותר מפותחת מאיתנו ומבינה דבר או שניים בנושאי אופנועים. מסתובבות שם חבורות רציניות של אופנוענים על כלים מטורפים, רק שאתה רואה שאלו חברה שלא באים להשתולל או להשתגע, אלא באים לרכב ולהשאר בחיים. יפה שהזכרת פקקים, רק לא הזכרת שחלק גדול מההשתחלויות האלה גורם לנפילת רוכבים, פגיעה בכלי רכב שהם מנסים לעבור על המילימטר בין הנתיבים, פציעות, מכות או נפילות שרכב נוסע לא רואה אותם וסוטה ממסלולו, ועוד שאר "דברים טובים".

אני אישית "אמרתי תודה" כבר פעם אחת שרוכב טוסטוס ניפץ לי מראת צד עם הארגז של הטוסטוס וברח, כי לא היתה לו סבלנות לחכות עוד שניה.

ובכל מקרה, כוונתי לא היתה לטוסטוסים בפקק באמצע העיר, וזאת היתה רק דוגמא אחת מיני רבות לתרבות שלא רואים בארץ.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אתה מסוגל לדמיין את אופנועני ארצינו, שלא נירגעים עד שהם לא מגיעים לקו של מעבר החצייה ברמזור אדום (כמובן מעברו השני), עומדים בטור משל היו רכב לכל דבר?

אם הצלחתה לדמיין את זה עכשיו תדמיין את אורך הפקק בכל רמזור שכן אצלינו כמות האופנועים היא רבה.

כל נוהג ברכב ארבע גלגלי צריך להגיד תודה לכל אופנוען שעובר לידו על זה שהוא בחר לנהוג באופנוע ולחסוך מקום של עוד רכב, ועוד תודה על זה שהוא "עובר על החוק" ולא עומד בטור עם המכוניות.

אני מסוגל לדמיין אותם עומדים. הם לא עושים לי טובה כשהם מסכנים אותי (בתור הולך רגל), לא מאפשרים לי לנהוג כשורה (כנהג שצריך כל הזמן לחפש אותם). בכנות, אני מעדיף פקק ולא את זה שבכל פעם שאני פונה ימינה ולא מסתכל במראה (כשלידי בעצם אמורה להיות רק מדרכה, כן?), אני מסתכן בכך שאפגע ברוכב דוג, שחותך אותי מימין, כי הזמן שלו יותר חשוב.

הקטע הזה עם הפקקים הוא סתם תרוץ מקומי זול. בטח בהתחשב בזה שהכי הרבה רוכבי דו"ג, לפחות ויזואלית, יש במרכז תל אביב, שם פשוט אפשר להשתמש בתחבורה ציבורית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בנוסף למילים הנכונות של יבגני, באירופה יש הרבה יותר דו"ג מאשר בישראל, יש פקקים הרבה יותר גדולים מאשר בישראל.

התירוץ שלך לא מחזיק מים.

הכי משעשע זה שנהגים שמצייתים לחוקים צריכים להודות לעבריינים שמזגזגים בין מכוניות, דופקים מראות, כנפיים, פגושים, כי הם בטוחים שהם עוברים וזה סופר תקין שהם מזגזגים ימינה ושמאלה בין מכוניות ולרוחב הנתיב, עולים על מדרכות כדי לבצע סיבוב פרסה ולא לחכות לרמזור, תופסים להולכי רגל את מעבר החצייה, עוקפים מימין ובין מכוניות, אנחנו הנהגים הנורמטיביים צריכים להודות!

עוד מזכיר לי איזה חמור אחד שהחליט בכביש צר של שני נתיבים שהוא עובר ביני ובין הרכב בנתיב השמאלי, ראיתי אותו מגיע, צפרתי לו שלא ינסה, הוא בכל זאת ניסה, גילה שהוא לא מצליח לעבור ונכנס לפאניקה שהוא לא יודע איך הוא בורח מהמצב הזה, ברמזור הוא עוד אומר לי "זה החיים שלי", התשובה שלי הייתה "אם זה החיים שלך אל תעשה דברים מטומטמים על הכביש, צפרתי לך להזהיר אותך שאתה לא תצליח לעבור, ובכל זאת ניסית, השמירה על החיים שלך זה התפקיד שלך ורק שלך"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מסוגל לדמיין אותם עומדים.

זאת בדיוק הבעיה, אתה יכל רק לדמיין. אני לא רואה איך ביום בהיר אחד, וגם לא ביום סגריר, פתאום כל רוכבי האופנוע יחליטו להתנהג כמו אירופאים ויעמדו בטור עם המכוניות. אין מה לעשות, חוסר סבלנות הוא אחד מהמאפיינים של הנהיגה בארץ.

פורסם

יש הרבה מה לעשות, וזה מתחיל משינוי קו החשיבה המאפיין את רוב הנהגים והרוכבים בארץ והוא "השמש זורחת לי מהת*ת"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כנראה שלא ניסתם לחצות את הכביש ברומא (איטליה למי ששואל)..

(הרכב "עוצר" בזחילה, לא תעבור מהר הוא עובר עליך).

צפון איטליה כבר נראת קצת אחרת.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הייתי עכשיו 4 ימים בניס שבצרפת. אמנם החויה המוטורית הסתכמה בשתי נסיעות במונית (בהחלט חוויה - הרכב נראה כאילו יצא לפני כמה שעות מהסוכנות ועבר בדרך באיזו סדנת הברקה), ונסיעה באוטובוסים של הסעות. הטוסטוסים הקפידו לעקוף את כל התורים ולעמוד ראשונים ברמזורים. מצד שני - ב-4 ימים שעתי צפירה בודדת.

הקוריוז הוא שאחד מנהגי המונית שאתם נסעתי הוא יהודי שמתכנן עליה לארץ. אני מקוה מאד, בשבילו, שיש לו מקצוע נוסף, שכן כנהג מונית הוא לא ישרוד בג'ונגל הישראלי. אפילו כמסיע תיירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...