Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אני רושם את ההודעה הזו בפעם השלישי כי לפני השליחה אחיין הקטן שלי לוחץ לי על כפתור הכיבוי של המחשב :-).

יש לי חדשות טובות חברים :-).

כרגע קיבלתי תשובה מנציג החנות שהם ראו את הבקשות שלכם והן מסכימים להעניק את הקופון לטאבלט הזה שיוריד את המחיר ל74.99$ למרות שזהו מחיר נמוך מידי לטאבלט הזה ולכן הקופון חייב ליהיות מוגבל בכמות, הכמות הסופית שביקשתי לאישור היה לפי כמות הבקשות בדיון הזה עד יום ראשון בערב, לכן צר לי אם יש חבר שלא ניכנס בתוך ה13 הראשונים.

אני אשלח את הקופון בפרטי ל13 החברים הראשונים ואבקש שתחזירו לי תשובה אם מימשתם את הקופון ואם לא בשביל שאוכל לדעת כי נישארו קופונים שלא מומשו ואותם אוכל להעביר להבאים בתור.

כאן אני רוצה להודות לBANGGOOD על העזרה לחברי הפורום וגם להודות לכם על שיתוף הפעולה- תהנו :-).

יום טוב ותיבדקו שתיבת הדואר שלכם לא מלאה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה רבה חברים, שמחתי לעזור :-),

הודעה נישלחה בפרטי לחברים הבאים לפי הסדר:

1. misterb ---
  2. zalmi---
  3. yoni_la---
  4. sh1506---
  5. inonlevy---
  6. flytomars---
  7. redroze---
  8. Buki---
  9. ARKODrama--
  10. V*I*P---
  11. MeDuZa---

תהנו ותיתחדשו ושיהיה לכם בשעה טובה :-).

מאחל לכולנו שיהיה לנו שלום ושקט לאזרחינו ולחיילנו שיחזרו בשלום לביתם-אמן! :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אתם מוזמנים להגיב מה דעתכם ואם אתם מעוניינים כי החנות מיסתכלת על הדיון הזה-נא להיתנהג בהתאם :-).

אז אנצל זאת להודות להם על כמויות הדברים שהזמנתי מהם במחיר טוב ושהגיעו בזמן טוב.

ואתה תתחיל להרגע חבוב - אני כל יומיים מזמין משם משהו בגללך. :lol:

פורסם

דווקא בחודש האחרון דיי נרגעתי :-).

מי שמעוניין - פתחתי עמוד בפייס שבו אפרסם ביקורות שלי על סמארטפונים וטאבלטים שיצא לי להזמין ולשחק איתם-מוזמנים להיתרשם :-).

השבוע פירסמתי ביקורת על הטאלבט החדש שקניתי להורים שמבוסס על טגרה4 החזק ובעל מראה יוקרתי ואיכות בנייה מצויינת :-).

https://www.facebook.com/BudgetFriendlyGadgets

בקרוב ביקורת על DOOGEE DG550 וJIAYU G2F.

תהנו :-).

פורסם

הזמנתי בקופון. תודה רבה.

גם הטאבלט, גם הפלאפון, גם המטען נייד. השלמתי את הסדרה שלך!

נ.ב

הוא מגיע עם כיסוי/מגן מסך ?

במידה ולא יש לינק לרכישת אחד ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תודה חברים :-),

בנוגע לכיוסים לטאבלט- אלו המקטים שמתאימים לאחר שאישרו לי בשירות הלקוחות:

http://www.banggood.com/Trifold-PU-Leather-Folding-Stand-Case-Cover-For-Cube-7X-Tablet-p-927749.html

http://www.banggood.com/Folio-PU-Leather-Folding-Stand-Case-Cover-For-Cube-7X-Tablet-p-927751.html

מגן מסך:

http://www.banggood.com/Transparent-Screen-Protector-Film-For-Cube-Talk7X-7XS-7XC4-Tablet-p-929264.html

בעקרון בטאבלט הזה המגן מסך כבר מודבק מהמיפעל, ככה זה לרוב בכל המכשירים מסין שכמעט תמיד הם מגיעים עם מגן מסך מודבק מראש ואני ממש אוהב את זה :-).

פורסם

האם כל הגרסאות המפורטות כאן מתאימות גם לגרסאת הארבע ליבות?

ואם לא אז היכן ניתן למצוא הוראות וגרסאות לרוט למכשיר הנ״ל?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...