Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין השלושה

סך הכל טווח המחירים זהה , הליאון ככל הנראה דגם הקופרה.

אני צעיר בן 25 רווק , אולי חושב על רכב לטווח הארוך ולכן המאזדה בתמונה כי היא די משפחתית

השאר הם יותר צעירות.

מה דעתכם ?

פורסם

לא ציינת איזה מנועים ?

הלאון 5 דלתות לא פחות משפחתית מהמזדה .

אני מעריך שעלות האחזקה של הלאון וגם המזדה דומים , אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב יותר משנתיים שלוש , אין חשיבות גדולה לירידת הערך .

אבל קשה לתת לך תשובה מבלי לדעת על איזה מנועים מדובר ?

פורסם

אתקן את עצמי .. הליאון טעות שלי התכוונתי לדגם ה fr מנוע 1.4 טורבו ידני

הוולוסטר מנוע 1.6 הרגיל והמזדה מנוע 1.5

בגדול כרגע מחפש יופי ונוחות .. כמובן שההוצאה כבדה ולכן חשבתי על אופציה של משפחתית.

נדלקתי על העיצוב של הליאון 3 דלתות אבל יש שתי בעיות עיקריות : ידנית ושהיא לא משפחתית במיוחד.

פורסם

יופי זה עניין מאוד אינדיבידואלי, אני לא מבין איך אתה רוצה שאנחנו נייעץ לך לגבי יופי של מכונית. אני באופן אישי חושב שסובארו פורסטר דור 1 הוא רכב יפה, אתמול כמעט סקלו אותי באבנים כשאמרתי את זה.

%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%98%D7%A8-5dr-BS-3.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נוחות אין יותר מידי בוולוסטר, לעומת מה שתקבל באחרות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יופי זה עניין מאוד אינדיבידואלי, אני לא מבין איך אתה רוצה שאנחנו נייעץ לך לגבי יופי של מכונית. אני באופן אישי חושב שסובארו פורסטר דור 1 הוא רכב יפה, אתמול כמעט סקלו אותי באבנים כשאמרתי את זה.

%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%98%D7%A8-5dr-BS-3.jpg

יותר מאשר החיצוניות שלה, הפורסטר הראשונה היתה פורצת דרך תרתי משמע בנוף שלנו ורק על כך מגיע לה מקום של כבוד. גם לדעתי העיצוב הראשוני שלה היה המוצלח ביותר עד כה ומאז הם דווקא בחרו לתקן מה שלא היה מקולקל והצליחו אכן לקלקל.

פורסם

לדעתי כדאי ללכת על הלאון,אתה רווק,אם נחשוב על העתיד,נגיד ותתחתן ותוך שנתיים-שלוש מהיום יהיה לך ילד,עדיין תוכל להישאר עם אוטו שיש לו מראה חיצוני שמושך את העין,כוח וגם לא מעט מקום אם הילד שלך לא יוולד מטר שמונים,בכל מקרה גם אם יהיה לך שני ילדים תוך 5 שנים מהיום עדיין האוטו יוכל לספק אותך מבחינת מקום.

הבעיה היחידה זאת האישה,נגיד ולא יהיה לה רכב משלה,היא תוכל לנהוג ברכב ידני?,ולפי מה שאני יודע לא מומלץ להתעסק עם גיר DSG. תסתכל על כל החסרונות והיתרונות בכל רכב ותקבל את ההחלטה,בהצלחה :)

פורסם
נראה לי שהוולסטר עונה בדיוק על הדרישות של מראה ספורטיבי וצעיר ומצד שני פונקציונליות בדמות דלת מאחורה..

פונקציונליות בדמות דלת מאחורה? אולי אי פונקציונליות בדמות פחות דלת מאחורה.

• תוכן חדש...