Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה עברתי 3 בעלי מקצוע שכולם דחפו לי גז ואמרו הכל טוב אבל בכל זאת

יש בריחה רצינית האם אפשר המלצה למקום מקצועי באזור נהריה והצפון

שמקצועי מאוד במערכות אויר ולא חובבן כמו אלה שנפלתי עד עכשיו והאם חור במעבה אפשר לסתום או

חייב להחליף מעבה ?

פורסם

במילה אחת, לא.

בכמה מילים, הסבר מפורט יותר שיסביר את ה'לא' (מהניסיון האישי שלי)

סבלתי מאותה בעייה אצלי ב W202. הראדיטור הפנימי ממוקם בין קיר האש לוח השעונים והחלפתו דורשת פירוק מלא של לוח השעונים, הגה ומפוחים פנימיים. עלות

הראדיטור היא בין 1000 ש"ח (סיני) לבין 2000 ש"ח (OEM של מרצדס) אך עלות הפירוק וההרכבה היא יותר מ 3000 ש"ח כך שעלות התיקון המלאה מגרדת את ה 6 אש"ח בלי מע"מ.

ישנם טכנאי מזגנים המשתמשים בחומר מיוחד כדי לאטום דליפות אולם יש לבדוק כי הדליפה קטנה מספיק כדי שמיתן יהיה לתקן אותה בשיטה זו ע"י מילוי גז והמתנה כדי לגלות את גודל הדליפה. אני ביצעתי זאת בעלות של 1200 ש"ח לפני כ 4 שנים אך זה לא החזיק מעמד. כל שנה הגז היה מתרוקן ובשנה האחרונה מילוי הגז החזיק מעמד פחות משבוע.

פורסם
ב W202. הראדיטור הפנימי ממוקם בין קיר האש לוח השעונים והחלפתו דורשת פירוק מלא של לוח השעונים, הגה ומפוחים פנימיים. עלות

הראדיטור היא בין 1000 ש"ח (סיני) לבין 2000 ש"ח (OEM של מרצדס) אך עלות הפירוק וההרכבה היא יותר מ 3000 ש"ח

אולי אצלו זה שונה (בתקווה) אך זו הייתה הצעת המחיר שקיבלתי לרכב שלי.

• תוכן חדש...