Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזר הגנה עצמית לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה אם בגלל שאתה יודע שיש לך דבר כזה באוטו,

תהיה יותר רגוע או תהיה יותר ״גבר״ לעשות מה שבא לך ולצאת לאנשים בכביש.

זה הביצה והתרנגולת בקיצור.

פורסם

עד שהפריט הזה יגיע עליך הוא יהיה כבר לא רלוונטי. תתקין ישר את זה:

ma_deuce.jpg

לא מספיק נבוט בייסבול?

חוץ מזה, אם אתה לא יודע להשתמש באמצעי הגנה עצמית האלו, בסוף הם ישמשו נגדך. הנזק יהיה רק יותר גדול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האופציה הראשונה.

לדעת שזה שם למקרה של אדיוטים אחרים.

לאשה שתהייה רגועה שיודעת שיש לה איזה משהו שאם איזה ערב יחליט לצאת עלייה היא תוכל להגן על עצמה.

לא מחפשים לצאת על אנשים

מחפשים דרכים לחזור הביתה בשלום.

הגיוני?

פורסם

אתה ברכב. תנעל דלתות ולא תיצא על אנשים שבאים אליך. לא רואה איך נשק קר עוזר לך כשאתה נמצא בתוך רכב ולא מתכוון לצאת ממנו.

פורסם
למה אתה צריך אביזר הגנה עצמית, כשאתה נמצא בתוך רכב?

מישהו חתך אותך ויוצא אלייך עצבני רצח.

לך תדע..ילך לרכב שלו ויחפש את המוט של הג'ק ( ולא חסרים דפוקים כאלו בארץ ). לא היית מעדעף לצאת עם אחד שכזה כדי לגרום לו להרגע או לפחות להגן עך עצמך?

פורסם
חבר החזיק כזה באוטו ושוטר החרים לו

דרך אגב,המחיר יקר מאוד בקישור ששלחת.

זה המחיר הכי זול שמצאתי...

מחו"ל רק המשלוח עולה יותר ולך תדע...

פורסם

הייתי נותן גז ונוסע משם. למה לי לצאת על אדם שכנראה מוכן לפצוע\להרוג אותי, אם אני נפשית לא מוכן לפצוע\להרוג אדם אחר בלי קשר לאיזה אביזר יש לי ברכב? וגם אם אני מוכן נפשית, זה לא סרט הוליוודי ואתה לא רמבו.

פורסם

אם הבחור יודע קצת אומנויות לחימה ואתה תצא אליו עם דבר הזה, בסופו של דבר ההסעה הקרובה תיהיה באלונקה עם רגליים קדימה.

ברגע שאתה יוצא עם נשק, זה מרשה לצד השני להשתמש בנשק נגדך. הוא יגיד שאתה תקפת אותו.

עדיף להמנע מאלימות, כי לא חסרים אנשים שיש להם אקדח.

פשוט אל תצא על אף אחד ותשאר בריא יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שאמרו- מי שלא מיומן וחזק פיזית ממילא, האלה הזו תשמש נגדו.

שוקר/גז פלפל יהיו הרבה יותר יעילים לבחורה.

מה גם, שבחיפוש ברכב זה עלול לשמש עילה למעצר.

בזמנו, היה לי ברכב מנעול הגה (בלי מפתחות :D) לאותו צורך.

נפטרתי ממנו לפני שנים, מהסיבות שהזכיר KREIOS.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כמו שאמרו- מי שלא מיומן וחזק פיזית ממילא, האלה הזו תשמש נגדו.

שוקר/גז פלפל יהיו הרבה יותר יעילים לבחורה.

מה גם, שבחיפוש ברכב זה עלול לשמש עילה למעצר.

בזמנו, היה לי ברכב מנעול הגה (בלי מפתחות :D) לאותו צורך.

נפטרתי ממנו לפני שנים, מהסיבות שהזכיר KREIOS.

מקבל את ההצעה.

יורדים מהרעיון

תודה

פורסם

כמו שכולם אומרים- שוטר ראשון שימצא את זה ברכב שלך, במקרה הטוב יחרים במקרה הפחות טוב יעכב אותך קצת.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אם הבחור יודע קצת אומנויות לחימה ואתה תצא אליו עם דבר הזה, בסופו של דבר ההסעה הקרובה תיהיה באלונקה עם רגליים קדימה.

ברגע שאתה יוצא עם נשק, זה מרשה לצד השני להשתמש בנשק נגדך. הוא יגיד שאתה תקפת אותו.

עדיף להמנע מאלימות, כי לא חסרים אנשים שיש להם אקדח.

פשוט אל תצא על אף אחד ותשאר בריא יותר.

מסכים איתך לגמרי.

לאישה האביזר הזה בטוח לא רלוונטי, כל גבר ממוצע אם ירצה יחטוף לה אותו לפני שהיא תספיק בכלל לעשות משהו.

עבורך זה רלוונטי במידה ואתה יודע להשתמש בזה. כמו כן, שים לב שיציאה מהרכב עם כלי נשק ביד עשויה להיות מסוכנת עבורך בכמה רבדים:

1. התוקף מיומן יותר ממך, יחטוף לך את האלה וישאיר לך כמה מזכרות על הגוף בעזרתה. - האשמה תיפול עליך, הוא יטען כי הוא הגן על עצמו בעוד שאתה יצאת

לתקוף אותו עם נשק.

2. לתוקף יש נשק קטלני (כמו אקדח) יותר משלך והוא יראה בהוצאת האלה אור ירוק להשתמש בו.

3. יגיע שוטר לזירה ואתה תואשם בתקיפה.

בקיצור, תוותר על הרעיון הזה ואם אתה מאוד רוצה לקנות משהו, תשקול את הרעיונות האחרים כמו גז/שוקר.

בהצלחה, ושניתקל רק בחיוכים ואנשים נחמדים בכביש :-) .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...