Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי שמי שקונה עכשיו אופל אסטרה ברלינה בסיסית, מקבל מעכת מולטימדיה במתנה,

מישהו יודע אם אזמין את הרכב בליסינג אקבל גם את המערכת?

פורסם

זאת שאלה שרק קצין הרכב שלך או הנציג של חברת הליסינג שמטפל בחברה שלך יוכל לענות לך עליה.

מדובר במערכת מולטימדיה שמותקנת בארץ ולכן יכול להיות שחברת הליסינג שלך תבקש מהיבואן לא להתקין אותה כדי להוזיל עלויות ויכול להיות שלא. הכל תלוי במה שכתוב בחוזה הליסינג שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדקתי, והרכבים מגיעים עם מערכת המולטימדיה, מישהו יכול לתת חוות דעת על איכות השמע? (סביר, סביר +, סביר -)?

פורסם

במידה והוא מגיע עם מולטימדיה (אני מניח כרגע שכן כי אמרו לי בסוכנות שככה כולן מגיעות) אני מתלבט בין שני דגמים דומים - 1. אסטרה 2. שברולט קרוז טורבו

למי שיש לו את האסטרה אשמח לדעת האם הדברים הבאים קיימים ברכב:

1. מרימי שמשות (בנעילה)

2. לחצני חלונות מרימים ומורידים אוטומטית (לחיצה אחת)

3. חיישני לחץ אויר

4. אפשר לשנות את התאורה האדומה בלוח שעונים?

5. סגירת רדיו עם סוויטש או אם פתיחת דלת?

6. משענות ראש בכיסא אחורי (יש שלוש?)

כל מה שכתבתי מופיע בקרוז - ההבדל שבקרוז הגלגלים הם 16" ובאופל 17" (אני מקבל מגנזיום)

אשמח לשמוע מה יש ומה אין והמלצתכם על אחד מהרכבים האלה (דווקא אלה בגלל המנוע החזק יחסית לקטגריה)

פורסם

1. מרימי שמשות (בנעילה)

יש

2. לחצני חלונות מרימים ומורידים אוטומטית (לחיצה אחת)

יש

3. חיישני לחץ אויר

אין

4. אפשר לשנות את התאורה האדומה בלוח שעונים?

אין

5. סגירת רדיו עם סוויטש או אם פתיחת דלת?

סוויץ. לא יודע אם יש אופציה אחרת.

6. משענות ראש בכיסא אחורי (יש שלוש?)

יש שלוש

+7. הדבר שאני מצאתי הכי שימושי - קרוז קונטרול.

אחי, זה אותו דבר. זה Joy.

• תוכן חדש...