Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רדיו מסוג

Pioneer DEHX2650UI וכשאני מחבר את הדיסק און קי זה משמיע את השיר אבל במקום השם של השיר זה רושם No Title.

מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שזה ירשום את השם של השיר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוריד את התוכנה MP3TAG ותבחר באופציה לשנות שם טאג בהתאם לשם קובץ.

פורסם

הורדתי את התוכנה אבל הממשק של מאד מסובך ולא הצלחתי להבין איך משתמשים בתוכנה לצורך שלי.. חיפשתי גם בגוגל ללא תוצאות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מסובך בכלל-

הורדתי את התוכנה במיוחד בשבילך,

וזה מה שאתה צריך לעשות:

File - Select folder -

בוחר את הפולדר עם השירים הסוררים.

עכשיו, יש 2 אופציות- או שהשם קיים בשם קובץ ולא קיים בטאג (מה שנשמע לי יותר סביר), או שהשם קיים בטאג אבל לא בשם קובץ.

תזהה מה המקרה שלך, ואחרי שמצאת מה אתה צריך להשלים, תבחר את כל השירים (קונטרול + A),

כפתור ימני - CONVERT -

ואז בהתאם למה שחסר- נניח שחסר טאג, אז תבחר:

FILENAME - TAG

יופיע לך חלון שלפיו יזוהה הפורמט של שם הקובץ- תתאים אותו לסינטקס של שם הקובץ, לפי הסדר שהוא מופיע, שים לב שיש חשיבות לסימני פיסוק.

אין לי אפשרות להסביר איך לעשות את זה פה כי הפורום הופך סדר של שמות באנגלית ומספרים, אז תצטרך להשתמש בקצת היגיון פשוט.

ברגע שתקלע לסינטקס הנכון, תלחץ OK ותראה אם התוצאה לרוחך.

במידה ועשית טעות - לא נורא, לוחצים קונטרול + Z ומתחילים מההתחלה.

עכשיו, אני הייתי כל כך נחמד והסברתי לך מה לעשות, אולי תהיה גם אתה נחמד ותענה על ההודעה שלי(כמה הודעות למטה) לגבי שלט הגה של פיוניר? :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראת את המשך ההודעה?

יצאתי בקריאה לאנשים עם מכשיר מסוג DEH שבבעלותם השלט המקורי, גם זה יכול לעזור לי!

• תוכן חדש...