Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסט הקודם, לשטוף בבית שלי בזמן הקרוב אני לא יוכל, יש עוד אופציות אבל פחות נוחות, החלטתי שאין לי בעיה לשלם על גרניק, להביא איתי דלי עם הסבון שאני רוצה ולסיים בחצי מהזמן שהייתי עם 2 הדליים.

אם מישהו מכיר מכון שטיפה או כל מקום שמשכיר גרניק או נותן להשתמש בו (לא צריך יותר מ 20 דקות אני מאמין) תמורת כמה שקלים (שטיפה חיצונית ידנית לא עולה יותר מ 50 ש"ח, אז ללא העבודה שלהם זה אמור להיות קצת פחות) אשמח לדעת.

חשוב באזור המרכז, חולון בת ים ראשון, אם מישהו מכיר במקום אחר למשל באזור השרון אפשר לשקול את האופציה.

שמעתי על מקום בכפר סבא, אשמח לדעת פרטים.

תודה

Miata ND2

פורסם

גש לאחת השטיפות באיזור שלך,

ותשאל שם אם ניתן לשטוף אצלהם את הרכב באופן עצמאי תמורת תשלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי קומבינות באחצ מהתחנות דלק באזור תעשיה חולון, הכרות קודמת עם הבעלים של השטיפה, נראה לי שלא תהיה לו בעיה לשחרר את הגרניק הבעיה שהוא משתמש בו הרבה לכן צריך לבוא בזמן שאין הרבה לקוחות.

Miata ND2

פורסם

למה אתה לא שוטף פשוט ברחוב ? ולא מתחת לבית ? אם אני זוכר זאת הייתה הבעיה אצלך... י שלך ברחוב שלך חניות לא רעות באלכסון למדרכה, לא כייף אבל לא רע לניקיון שבועי סביר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

השכנה מתעצבנת שאני מלכלך את החדר זבל אז מאיפה אני אביא מים?וגם אני בהתחלה שופך איזה 2 דליים כדי שהרכב יהיה רטוב ובסיום השטיפה עוד 2 וזה סיפור ללכת איתם מהבניין עד החניה ברחוב, ובנוסף המים ישפכו גם על מכוניות אחרות.

Miata ND2

פורסם

תבדוק את השרשור הזה, אולי זה מה שאתה צריך. בעיקרון אתה יכול ללכת עם המכשיר הזה לכל מקום שיש בו קצת מרחב, שקט ואולי ברז לדלי או שניים.

בכל תחנת דלק יש ברז ולא יגידו לך כלום אם תמלא דלי אחד. יש תחנות שקטות ונוחות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=526839

פורסם

לא מעוניין בשום דבר שמצריך חיבור 12V, תודה בכל זאת.

אפשר בתחנות דלק, יש תחנה אחת שאני גם יכול לקחת את הצינור כיבוי אש ולשטוף, אבל אי אפשר באמצע היום לעשות את זה מול הרבה אנשים ככה שצריך לבוא בלילה וחוץ מזה שלמי יש כח בלילה ללכת לשטוף את הרכב, בחושך זה לא פשוט לשטוף, מניסיון.

Miata ND2

• תוכן חדש...