Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתורן - מיגון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה ממש לא קשור לאודיו - (אולי רק בצופר)

למישהוא ידוע כמה עולה מערכת איתורן או פוינטר וכמה התשלום החודשי עליה

ואם היא באמת מגנה או שווה משהו :?:

בתודה מראש לעונים :-P

פורסם

יש לי איתוראן, אז אני אענה עליו. בערך 5000 ש"ח תלוי בדרישות הביטוח (כמו תוספת עלוקה למשל, לרכבים יקרים/חביבים על גנבים).

בקשר לאם היא מגנה? זה תלוי כמה הגנב מיומן. זה מקשה בלי ספק (על הגנב). ברגע שפורצים לך לרכב (ומתעסקים עם האזעקה) איתוראן מתקשרת אליך ומודיעה לך שברגע זה פורצים לך לאוטו (לרוב זה מאוחר מדי). אבל יש לזה כמה יתרונות נחמדים, כמו למשל, אם השארת את המפתחות בתוך הרכב אתה יכול להתקשר לאיתוראן להזדהות בתור בעל הרכב, והם מהמוקד יפתחו את הנעילה, או יפתחו חלון. (אל תדאג, זה לא כזה פשוט, עושים לך תחקיר ביטחוני לפני זה).

אני משלם מנוי חודשי של 12.5$.

אם כבר אז תתקין פוינטר, הם יותר מתקדמים.

פורסם

בעקרון, מערכת האיתור היא לא בשבילך. היא בשביל הביטוח.

עד כמה שאני יודע, המערכת הכי טובה בשוק היום, היא סקיילוק- רב בריח.

שמאפשרת דרך המוקד, ניתוק דלק, באמצעות עלוקה אחורית אלחוטית, ניתוק הצתה (סטרטר)

הפעלת אורות מצוקה וצופר, וכמובן פתיחה וסגירה של דלתות, (אם יש נעילה מרכזית המחוברת למערכת)

עם שלטים בעלי קוד משתנה ROLLING-CODE (למניעת שכפול)

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
בעקרון, מערכת האיתור היא לא בשבילך.

שלומי

מה אתה אומר לאבא שלי יש מרצדס 2003 SPRINTER משהו טוב.......

הגנבים שברו את כול המערכת חשמל של האוטו הם ישבו שמה כול הלילה ניתקו את האזעקה הכול.

הדבר היחיד שגרם לנו לקום בלילה זה איתורן !! הם התקשרו אליינו ואמרו לנו שבחצר שלנו פורצים לנו לאוטו. הגנבים ברחו. ואם לא היה איתורן לא היה מי שהיה מעיר אותנו היינו ממשיכים לישון ואם הם היו איך שהוא מצליחים להניע לא היינו יודעים איפה האוטו בכלל. איתורן כן ידעו איפה האוטו והם יתקשרו אילך ויהיו בקשר עם משטרה ויתפסו את הגנבים באמצע ניסעה !! באוטו זמן שהם הדליקו אותו.

איתורן זה מעולה !! הייתי נוכח לדעת מלפני שבוע. זה דבר יקר אבל הכי טוב שיש !!!

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

באמת!!!, אז אצלנו בשכונה פשוט גנבו רכב האזעקה החלה לפעול , את האיתורן תלשו תוך שתי שניות וזרקו מהרכב ... ממש הגנה מעולה, חוץ מלדעת שבדיוק עכשיו גנבו לך את הרכב (לא שזה יעזור לך בכלל) זה לא נותן כלום.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
באמת!!!, אז אצלנו בשכונה פשוט גנבו רכב האזעקה החלה לפעול , את האיתורן תלשו תוך שתי שניות וזרקו מהרכב ... ממש הגנה מעולה, חוץ מלדעת שבדיוק עכשיו גנבו לך את הרכב (לא שזה יעזור לך בכלל) זה לא נותן כלום.

מה אתה אומר.........תאמין לי המוסך מרצדס התקינו את האיתון במקום שעם ברנר ! אתה לא יכול להגיע אליו. ואל תתוכח עם עבודה של מוסך מרצדס הענק בחיפה לעומת מתקין ב200 שקל.

תמיר

פורסם

כל זה בולשיט שיתקינו לך את זה גם בתוך כספת באוטו אסטרו פאוור אל תחיה באשליות לחבר של אבא שלי פירקו טמבון חזירים(זה חתיכת עבודה)ומיגוני שטח(שזה חתיכת האבא של העבודה) ועדיין פרצו לאוטו המוסך של מרצדס יכול לספר לך מה שהוא רק רוצה הכל תלוי כמה הגנב מיומן

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
כל זה בולשיט שיתקינו לך את זה גם בתוך כספת באוטו אסטרו פאוור אל תחיה באשליות לחבר של אבא שלי פירקו טמבון חזירים(זה חתיכת עבודה)ומיגוני שטח(שזה חתיכת האבא של העבודה) ועדיין פרצו לאוטו המוסך של מרצדס יכול לספר לך מה שהוא רק רוצה הכל תלוי כמה הגנב מיומן

במרצדס קשה מאד מאד להגיע למע' איתור. מכיוון שהיא "שתולה" או אחרי לוח שעונים, או מאחרי (במעמקי) הגונזולה המרכזית. וחוצמזה חלק ממנה היא סוללת גיבוי ושתי אנטנות. אחת חוטית, והשניה אלחוטית (לגיבוי). העובדה היא, שכמו שתמיר אומר מנסיונו, שעבדו המון זמן על הרכב. איפה הייתה מערכת האיתור כל הזמן הזה?

מערכת האיתור נועדה לאתר מיקום הרכב, וזה הכל.

לגבי הרכב בו פורקו טמבון ומיגוני שטח, סביר להניח שהוא (הרכב) היה תחת מעקב זמן מה, ע"מ

ללמוד את הרגלי בעל הרכב, וכן את מע' האזעקה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

יאאלה יאאלה.......

מערכת חזירים הוא מדבר איתי מרגע שפתחת את האוטו והתעסקת בחשמל היא מופעלת ולא יעזור שום דבר לא תמצא אותה באוטו. וכשאבא שלי אמר לי איפה היא מוחבאת לא האמנתי. אין מצב שגנבים יחשבו על זה.

לרשום את השם שלהם הם לא יודעים ובכוח לא יעזור כלום הם פשוט לא ימצאו את זה. ותמיד ובכול מצב יאתרו את האוטו בגלל זה עושים את זה במוסך של החברה של הרכב הם מכירים את המקומות הכי זניחים באוטו !.

תמיר

פורסם

בתור אחד שהיו איזה 5 רכבים עם מערכת איתור:

אף אחד לא נתן פה תשובה מלאה ונכונה.

ישנו מחיר שונה לכל מערכת איתור, וכן כל מיני אופציות שנועדו למנוע את התלישה של המערכת כמו שמישהו סיפר פה.

את התשובות המלאות תוכל לקבל בטלפונים הבאים:

12222255 - איתוראן

03-9399020 - פוינטר

08-9424242 - סקיילוק

וגם באתרי האינטרנט

www.ituran.com - איתוראן

www.pointer4u.co.il - פוינטר

www.skylock.co.il - סקיילוק

לכל החברות יש הסכמים עם חברות הביטוח לקבלת הנחות מפליגות בעלות ההתקנה, וחברות הביטוח נוהגות לתת הנחה בגובה דמי המנוי (לפחות) למי שמתקין מערכת איתור ברכבו ויש לו ביטוח מקיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...