Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רציתי עזרה בזיווג חוטים מהמערכת החדשה(פיוניר 2650) לחיווט המקורי(נראה כמו התקנה מקומית) של המערכת ביונדאי גטס שלי.

את הצהוב שחור ואדום היה לי קל לחבר אבל בשאר החוטים יש לי קצת חששות וספקות.

להלן תצלומים של החוטים מהצמה ברכב עם מספור(אני מקווה שיהיה ניתן להבחין בצבעים דרך המצלמה) והצמה שבאה עם המערכת כאשר לא ציינתי מספור אבל אני סופר מהחוט העליון השמאלי בכוון השעון.

אשמח להתייעצות, היות ואני לא רוצה לשלם 150-200 שח להתקנה(וגם בחנות שקניתי ממנה אמרו לי חבל על הכסף תחבר צבע לצבע)

תודה רבה, אור.

*גילוי נאות - אני עיוור צבעים קל ואני לא מבדיל בין חלק מהצבעים :oops:

IMAG0301.jpg

IMAG0302.jpg

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אם את הצהוב שחור ואדום כבר חיברת זה כבר טוב .

יש לך לחבר את מספר 1 , 8 שהם בצבע לבן ולבן אפור , לשתי החוטים שנמצאים בשעה 12 ושעה 2 לפי שעון במערכת החדשה .. כמובן לפי הפס השחור לחבר לפס השחור השני עם הצבע שבא איתו כי זה המינוס .

את מספר 9 , 6 יש לך לחבר לחוטים שנמצאים בשעה 4 ושעה 5 כמו מקודם לפי הצבע השחור לשחור .

את מספר 5 , 7 יש לך לחבר לחוטים שנמצאים בשעה 10 ו 11 כביכול ... לפני הראשון שרשמתי לך לחבר בשעה 12 גם לפי החוט עם הפס השחור לפס השחור השני .

והאחרונים שנישארו לך הם 2, 4 שיש לך לחבר אותם לשעה 5 וחצי בערך ו 6 וחצי בערך לפי שעון ... לפי הצבע שלהם עם הפס השחור כמו מקודם .

מקווה שעזרתי אם הסתבכת עם זיהוי של צבע תגיד ואני יסביר יותר מפורט

פורסם

תודה רבה עזרת, עכשיו מבחינת מה שכתבתי עם החוט הכחול(או מה שלא יהיה הצבע שלו) שיש עליו פתק של שלט רחוק, לחבר אותו ל 3? או שלא צריך?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אם יש לך מגבר,אתה צריך לחבר את החוט הכחול כי הוא בעצם נותן פקודה למגבר להידלק,אם אין מגבר החוט הזה מיותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמו שמעליי אמרו , החוט הכחול הוא חוט remote .

במגברים יש לך 3 כניסות של פלוס מינוס ובניהם הכבל הזה מתחבר שככה מתי שהרדיו דיסק שלך נידלק ככה גם המגבר מקבל פקודה להידלק ולהכבות שאתה מכבה את הרכב .

כל עוד אין לך מגבר גם לכבל הזה אין שימוש

• תוכן חדש...