Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 407

ofershaa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אתמול 407 עם 65 אלף קמ שנת 2010.

מדוגמת מבחוץ ומבפנים(קצת מרגישה מיושנת ...)

יש המלצות לטובה ולרעה?

צריכת דלק?

מחלות של הרכב הנ'ל?

פורסם

המלצות לטובה ולרעה? - יש.

צריכת דלק? - יש.

מחלות של הרכב? - אולי.

בקיצור, בצע חיפוש, ותחזור עם שאלות קונקרטיות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פשוט מאוד , האם שווה לרכוש את הרכב במחיר 65 אלף שח עם כל הנתונים הללו, בבדיקות של החברה הראו לי בדיקה של קומפיוטסט שהראתה שהכל תקין ונקי פרט לגלגלים ואטם שמן....

לאור הנתונים הנ'ל האם זה נשמע כמו עסקה טובה ?

פורסם

רמות האיבזור בגרסאות השונות של ה-407 תלויות בדגם המדובר, וזה גם מעיד על נפח המנוע וסוג הגיר.

לכן קודם כל תציין את הדגם המסוים שאתה מדבר עליו...

המחיר של כלי הרכב האלו נמוך מהמחירון ולכן חשוב להבין איזה דגם ומה ההיסטוריה שלו בכדי להבין את המרווח מהמחירון.

לגבי בדיקה שאת תוצאותיה ראית - לא הייתי בונה על זה מידי, וזה בלשון המעטה...

אתה יכול לציין היכן ראית את הרכב? (אני מניח שבטרייד-אין מסוים באיזור גלילות)

אם החלטת שהרכב מתאים לך, קח אותו לבדיקה עצמאית שלך.

ד"א, לא ציינת מה הצרכים שלך מבחינת מרווח פנימי, נסועה שנתית ואופייה.

דבר זה בהחלט יכול להשפיע על ההמלצות של החברים כאן.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

הרכב רכב מעולה , נוח מאוד , רכב אמין מאוד אני בעלים של אחת כזאת כבר 4 שנים ולא היו שום תקלות מיוחדות , אבל לדעתי אמינות נובעות מטיפולים סדירים .

צריכת דלק עירונית בערך 1 ל8.5-9

מחוץ לעיר 1 ל 12

לא יודע מה בידיוק כוללת גרסאת הפרימיום אך אם זאת הגרסא עם מסך המולטימדיה אז היא מאובזרת מאוד ולדעתי זה מחיר טוב לרכב בשנה הזאת ובאבזור כזה

פורסם

הפג'ו רכב טוב בסך הכל, אבל הסחירות שלו חלשה וגוססת.

בתקציב הזה הייתי שוקל מאזדה 6 2008/9 או מונדאו 2009/10 או הונדה אקורד 2008 או כל רכב יפני מנהלים אחר, ותוכל להנות מאמינות גבוהה, ומסחירות טובה.

בהצלחה.

פורסם

בדקת מה המחירון של הרכב?

המחיר שקיבלת נראה לי גבוה...

אני מניח שאתה מדבר על לובינסקי טרייד?

לדעתי והיכרותי עם כל החברות האלו - קח את הרכב לבדיקה, תמחר את כל התיקונים שצריכים לעשות, ותבקש מהם להוריד זאת ממחיר הרכב.

לא פשוט, אבל אפשרי.

ולמה?

דבר ראשון - אלו חברות מסחריות שבסופו של יום נמדדות על מאזנים.

אם יש להם דרך לקמץ בעלויות התיקון הם יעשו זאת, משמע - התיקון יבוצע, אך כנראה ע"י זה שנתן את הצעת המחיר הנמוכה ביותר...

דבר שני - ישנם תיקונים שתבצע מיד עם קניית הרכב, ויש כאלו שניתן לדחות. במקרה זה אתה יכול לבחור מתי לבצע אך אם תקנה את הרכב עם תיקונים אלו, בעצם כבר שילמת את המחיר.

בהצלחה,

אלי

פורסם
הפג'ו רכב טוב בסך הכל, אבל הסחירות שלו חלשה וגוססת.

בתקציב הזה הייתי שוקל מאזדה 6 2008/9 או מונדאו 2009/10 או הונדה אקורד 2008 או כל רכב יפני מנהלים אחר, ותוכל להנות מאמינות גבוהה, ומסחירות טובה.

בהצלחה.

סחירות נמוכה עוזרת לו קודם כל במעמד הקניה.

נכון, כשיגיע למכור את הרכב ייצטרך כמוכר לגלם את ההנחה שהצליח לגרד, גם במחיר המכירה של הרכב, אבל זה הגיוני.

אם ניתן לקנות רכב כזה חדש יותר מיפנית מקבילה, לדעתי אין התלבטות, רק צריך לוודא שטופל כהלכה, בלי קיצורי דרך.

אלי

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות.

יש לי את הדגם המפואר יותר עם המנוע 2200. כבר שנה וחצי אצלי ללא תקלות.

נוחות מדהימה. נהיגה מהנה מאוד.

טיפולים לא יקרים. תצרוכת דלק בדיוק כמו כל היפניות 1600 שמסתבבות בשוק.

פורסם

וכמובן אוסיף את הנימה האישית:

גם אני נוהג על גרסת ה-2.2 כבר מעל שנה.

תצרוכת דלק סבירה ואכן מקבילה לעדר ה-משפחתומטיות 1600.

טיפולים לא יקרים בשוטף ובתנאי שאתה לא נכנס למוסכי היבואן - הרכב מטופל במוסך גבע בתל אביב והמחירים סבירים.

בעת החלפת חלקים פחות שיגרתיים - אין כמעט תחליפי ולכן מחיר החלק יהיה גבוה ממחירי ה'עדר'.

נוחות - כאן רק תשבוחות - הן מבחינת תכנון פנים הרכב, כמות האבזור ומעל הכל - נוחות הנסיעה.

אלי

פורסם

אל תסתמך על הבדיקה של היבואן, בדוק היטב את הצגים האלקטרוניים הם נוטים להדפק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...