Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התייעצות עם חברי הפורום - בגלל בעיית שמן (לקח תעשו טיפול בזמן) הלך המנוע של הרכב האקסנט 2008 שלי

המוסכניק אומר שמבדיקה שלו מנוע מיובא יש כרגע רק אחד בארץ (30K ק"מ) ומחירו 8500 שח כולל עבודת התקנה מוכן לתת שנה אחריות - יש מוסך אחר שאומר הוא מביא מפירוק לא יודע כמה ק"מ והכל ה6000 שח

אשמח להמלצה איפה אפשר לבדוק מחיר של מנוע כזה

רציתי לשאול :

1. זה מחיר סביר ?

2. השווה של הרכב בלי בעיית המנוע הוא כ25K האם שווה להשקיע כמעט 10K שח ?

3. האם יש אופציה להוריד את המחיר של המוע ועוד כמה אלפים ולמכור את הרכב ככה ? אצל מי ?

4. מה ההמלצה שלכם - שווה לתקן או שזה מתכון לכאב ראש מכאן והלאה

פורסם

נו ומה תעשה תרכיב פדלים ותדווש עם הרכב בלי מנוע? ברר במספר מקומות, כולל לדוגמא איתי מוטורס או יבואני מנועים אחרים, לא מאמין שיש רק מנוע אחד כזה בארץ, תבדוק ותשאל, קח לעצמך יום ותעשה סקר שוק, תדאג שנותנים לך אחריות גדולה על המנוע, ומבצעים עליו טיפול גדול לפני שהוא יושתל ברכבך, אם אפשר לעשות פלאש למנוע וגם למערכת הקירור אז אדרבא, ודאג לאחר מכן למזוג רק נוזלי קירור ושימון מאושרים ע"י היצרן. אם תרצה חלפים מקוריים כדאי לפנות לליאור מיונדאי שופ.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

דבר איתי בפרטי אשלח אותך למישהו במרכז שמביא את המנועים האלה בפחות מחצי המחיר שציינת. כמו כן הוא יוכל לבצע גם אוברול שלם אם זה אפשרי בעלות ממש נמוכה.

פורסם

לדעתי אם תמכור אותו כך תפסיד הרבה יותר. ההצעה שקיבלת עם אחריות לשנה לדעתי עדיפה, בדרך כלל נותנים 3 חודשים

פורסם

כל הצעה בסד"ג של 4500-5500 היא הגיונית.

יש הרבה מאוד מנועים כאלו בפירוקיות.

מנוע עולה בסביבות 3000-3,500,יש עבודת מוסך של פו"ה,יש להחליף טיימינג,מחזירי שמן,מותחנים,משאבת מים.

הכי חשוב: לבדוק מדוע המנוע הגיע למצב הזה כי התקלה עלולה לחזור.

מנועי היונדאי סובלים מהצטברות יתר של פיח ובוצה בגלל מעברי שמן צרים במיוחד-יש לטפל עם שמן איכותי בלבד+מסנן שמן איכותי.

פעם ב40-50,000 ק"מ,כדאי גם לפרק את אגן נשמן,לבצע פלאשינג ולהחליף שוב את השמן והמסנן.

אי הקפדה על הנ"ל יגרום בוצה במנוע,שתגרום בסופו של דבר למותו גם אם הוא "חדש מפירוק".

אם תחליט למכור את הרכב לא תקבל עליו יותר מ-20K .אם תתבונן ביד 2 תראה שבאיזור הזה מוכרים רכבים עם מנועים תקינים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה. התקשרתי לכמה יבואנים אומרים שאין במלאי.

בנוגע למכירה החוואי שמישהו יקנה ב20 אלף זה פלוס עחות המנוע יוצא 28 אלף

בינתיים יש לי רק הצעה של 16 אלף

• תוכן חדש...