Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שזה שונה, כל נהג משיג צריכת דלק אחרת. (איפה נוסע? בפקקים כל היום או בכביש הפתוח? עם מזגן/בלי? עם נוסעים/בלי? עם תא מטען מלא/ריק?)

אתר אחד מצטט נתוני יצרן לפי תקן EPA, אחר לפי תקן NEDC והשלישי בכלל לפי JC08.

ויש את אתר KML שעושים ממוצע של כל הדברים האלה ביחד עם תגובות שאנשים מעלים לאתר על הרכבים שלהם, לכאורה מדובר בשיטה הכי מדויקת.

1/11 באוטומטית או 1/14 בידנית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בממוצע.. כמובן שאני לא מתיימרת לדעת על המיל' אבל פחות או יותר.. הנסיעות שלי בעיקר בין עירוניות, נגיד עם מזגן

קראתי נתונים במספר מקומות וההבדל היה משמעותי

אתר אחד 1:17

אחר אחר 1:11

האם משתלם לי לקנות אותו אני לא ככ מבינה בדברים האלה ומפחדת לקנות חתול בשק מכיוון שזה דבר שאי אפשר לבדוק במוסך

פורסם

הקורסה לא ידועה לחיוב על סגולותיה החסכוניות, מדובר על רכב די ממוצע.

1/17 זה נתון של נסיעה במישור בלי מזגן, ב80קמש ובגרסה הידנית.

האוטומטית לא תגיע לזה בחיים. (עדיין לא אמרת אם את מדברת על ידני או אוטומט)

כמו שאמרתי אם מדובר על אוטומטית תכווני פחות או יותר ל1/10, בידנית 1/14 במשולב, מקסימום תופתעי לטובה.

כל רכב הוא מכלול של הרבה מאוד פרמטרים, צריכת הדלת בסופרמיני בת 10 זה משהו הרבה פחות חשוב מהמצב של המנוע והגיר, השלדה, פנים הרכב ושאר החלקים.

מה יעזור לך רכב שעושה 1/17 (נגיד) אם חודש אחרי הרכישה את תגלי שדרוש שיפוץ מלא של הגיר והמנוע? וזה דברים שכן אפשר לבדוק במוסך \ מכון בדיקה לפני הרכישה, כדי שתימנעי מ"חתול בשק"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

1/17 נראה לי אופטימי מדי. כנראה שזה יהיה היכן שהוא בין 1/11 ל1/14 בבינעירוני, גם מצבו של המנוע ואופי הנהיגה עשוייים לשנות את צריכת הדלק מעלה או מטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...