Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות למכונת נספרסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

היום ולאחר חודש מייגע, במסגרת תחרות במקום עבודתי, זכיתי במכונת קפה מחברת נספרסו מדגם פיקסי + מקציף חלב .

20140408_175650.jpg

יחד עם מכונת הקפה קיבלתי גם 16 קפסולות שונות בטעמים שונים.

20140408_175945.jpg

בתור טירון בנושא שאלתי היא לגבי הקפסולות בהמשך,

מאין לרכוש, מנספרסו אולי מעלית או מחברה אחרת?

האם כל קפסולה אמורה להתאים למכונת הקפה הזו?

האם יש קפסולות שמתאימות יותר לאספרסו וכאלו שיותר לסוגים אחרים של קפה או שזה עניין של טעם?

בגדול, כל המלצה תתקבל בברכה.

תודה רבה :-P

עריכה אחרונה על ידי mcyossi

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל מזל טוב ותתחדש.

קפסולות רוכשים באחת מחנויות נספרסו. יש תחליפיים של עלית אבל טרם טעמתי מהם כך שלא יכול לעזור לך בנושא. ביקורת שפורסמה בעבר טענה שהאיכות של עלית לא משהו.

לנספרסו יש רק סוג אחד של קפסולה לכל המכונות שלהן. אם אתה מחפש תואם אז צריך לוודא שמדובר בתואם לנספרסו, כי לחברות אחרות יש קפסולות שונות.

מבחינת טעמים, יש כאלו שמתאימות לאספרסו ויש לקפוצ'ינו. ויש כל כך הרבה סוגים (אני עד היום לא מצליח לזכור את כל השמות ומשתמש רק בצבעים).

המלצה שלי היא לטעום את כולם, בנוסף יש הסברים בחוברת המצורפת ולאחר מכן ביקור באחת החנויות שם אחת מהנציגות תשמח להכין לך קפה ללא הגבלה תוך כדי נאומים ארוכים על כל סוג וטעם, כך לאט לאט תתביית על הטעמים המתאימים לחיך שלך.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

תתחדש, מברוק על הזכיה.

לגבי הקפסולות, לדעתי ההפרש במחיר זניח במונחים של הוצאה חודשית, ואלה של נספרסו טובות יותר, גם מבחינת טעם וגם

מבחינת זה שהן מתאימות למכונה. שמעתי על כמה מקרים שאחרי מעבר לקפסולות תחליפיות, הראש של המכונה נדפק.

לגבי טעמים, זה עניין של טעם. אני אישית אוהב מאוד את הסוג ״רומא״ שהוא גם חזק אבל לא מריר כמו הריסטרטו.

אשתי לדוגמא אוהבת יותר את הקפה בטעמים, כמו קרמל, אגוזים וכדומה.

פורסם

של עלית על הפנים, פשוט טעם מגעיל.

וזה בגלל שהם מאוכסנות בפלסטיק, וקפה לא מאכסנים בפלסטיק.

אישית אני אוהב את הכרמל ואת הסגול ארפג'יו.

אנחנו מזמינים דרך האינטרנט, ממש נוח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תתחדש!

מכונה מעולה יש לי אותה (ואת המקציף) אוטוטו שנתיים ומרוצה מכל רגע.

ממליץ לקנות את הקפסולות של נספרסו, יש מבחר גדול מאוד עם רמות חוזק שונות.

לי יש חולשה למהדורות המוגבלות עם הטעמים החדשים (כרגע זה שוקולד פטל, שנה שעברה זה היה קוקוס)

מזמין דרך האתר מגיע תוך יום יומיים עם שליח עד הבית.

תקפוץ גם לאחד הבוטיקים שלהם אם אתה באיזור או שבא לך כוס אספרסו..

הכי מומלץ לעשות ניקוי (כשאין קפסולה) בסיום, אם יש תמי4 אז למלא מים קרים רק עם התמי4, ככה פחות אבנית ובלאגן.

אה, ושלא תעיז להוסיף סוכר לאספרסו!

פורסם

בשביל הפרוטוקול: תמי 4 לא מונע/מפחית אבנית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סליחה שאני מתעלק על השרשור האם בריטה מסננן יותר אבנית מתמי 4? אני שואל כי יש לי מכונת קפה ועד עכשיו היית משתמש במים מבריטה ולפי הנסיון שלי מקומקום חשמלי הבריטה אכן מקטינה בצורה משמעותית את האבנית . עכשיו עברתי לתמי 4 וחשבתי להפריש את הבריטה לגמלאות, האם אני טועה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בנספרסו בפירוש ממליצים על מים מסוננים כדוגמת בריטה על פני מים אחרים או מינרלים. תמי4 מבחינתם לא מסוננים לדעתי.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

מצטרף להמלצות לא לקנות עלית. טעם זוועה, קפסולה נתקעת, לא יוצא הרבה קפה מהקפסולה. זוועה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
בנספרסו בפירוש ממליצים על מים מסוננים כדוגמת בריטה על פני מים אחרים או מינרלים. תמי4 מבחינתם לא מסוננים לדעתי.

בזמנו כששאלתי אותם הם אמרו לי שכל עוד אני משתמש במים מתמי4 אז אני לא צריך לקנות את החומר ניקוי שהם מוכרים.

ואם הם לא ניסו בכל זאת לדחוף לי את המוצר הזה אני יכול רק להסיק שהמים של התמי4 הם בסדר גמור.

שוב - כמעט שנתיים עבודה, לא נתקלתי בשום אבנית.

פורסם

בריטה מסננת מצוין אבנית, הרבה יותר טוב מתמי 4. לראיה במשרד אצלנו, וגם בעבר בבית, הקומקומים היו מבריקים

מבפנים, ללא ניקוי אבנית בכלל. התמי 4 מפחית את האבנית, אבל לא לחלוטין, ויש צורך מידי פעם בניקוי אבנית.

פורסם

בקשר לקפסולות, אני גם נוטה לקנות כבר מנספרסו עצמה, אולי לקפוץ לאחד מנקודות המכירה שלהם ולהתרשם שם,

בקשר לאבנית - אני במקרה עובד תמי 4 (משם גם קיבלתי את המכונה במתנה) ואני יכול לאשר שהברים של תמי4 לא מונעים אבנית,

אבנית נוצרת בעת החימום של שני מינרלים שיש במים ושתמי4 לא אמורה לסנן - שני המינרלים הם סידן ומגנזיום שבעת החימום גורמים לאבנית.

לדעתי בתמי4 משתמשים בחומר שנקרא סיליפוס שמפחית מעט את האבנית.

אז מה לעשות? גם את המים שאני ממלא עדיף לקנות מים מזוקקים כמו למצבר ולשתות משם?!

במילים אחרות, יש כאן מישהו שממלא מים רגילים במכונת הקפה לאורך תקופה ארוכה ונתקל בתקלות במכונה עקב האבנית?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אף תחליף לא מצא חן בעיני, בטח לא בטעם, ובנוסף גם ההתאמה למכונה לא הייתה מוצלחת.

אני מזמין 100 קפסולות ואז המשלוח עם שליח בחינם עד הבית.

• תוכן חדש...