Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיכר תיירות, ליד שווארמה עוואני (לפחות שם זה היה בפעם היחידה שביקרתי שם לפני 13-14 שנה.....).

אגב, אני גם לא רואה פסול בחשפנית במסיבת רווקים, לא מביאים אותה כדי להתפרק מינית אלא כי זו חוויה משעשעת עם החברים, זה הכל.

בכלל, בארץ מועדוני חשפנות זה קצת "מוקצה" ומעלים ליותר מדי אנשים קונוטציות "פליליות" ולרוב ללא סיבה.

אני יכול לומר שבכל מערכת יחסים זוגית שהיתה לי יצאתי עם בת הזוג מדי פעם למועדון חשפנות (פוסיקט, אין לו מתחרים) והעברנו ערב משעשע ומחרמן ולרוב בת הזוג בעצמה ביקשה שנצא לשם שוב.

ראש פתוח..

אתה יודע כמה ידיים זה החליף, לפני 6 שנים שעשינו טיול מהצבא זה היה מועדון שנקרא "אנפלגד", אחרי זה פתחו שם מועדון שנקרא "רדיו בר", לפני 3.5 שעברתי לאילת זה הפך ל"ג'ויה" ועכשיו פותחים שם בר/מסעדה.

לגבי מועדון חשפנות, למיטב ידיעתי יש אחד היום ליד מלון אמריקנה.

אותי מעניין באילת, מה זה הפתקים האלה שזרוקים ברחוב ורשום בהם "לילה" ומספר טלפון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אותי מעניין באילת, מה זה הפתקים האלה שזרוקים ברחוב ורשום בהם "לילה" ומספר טלפון.

במה אתה חושב שמדובר ? בדיוק במה שחשבת, ולילה זה השם שלה.

Miata ND2

פורסם
במה אתה חושב שמדובר ? בדיוק במה שחשבת, ולילה זה השם שלה.

ידוע לי על רוסיה בת 40-50 שהייתה מוצצת תמורת תשלום סמלי במלון אורכידאיה.

פעם הבאה שאני נוסע עם חברים לאילת אני לוקח כרטיס כזה ומותח את מי שיענה לי :D

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
יש עוד מקום בחיפה,בדיוק מול קניון לב המפרץ (אאל"ט בצד השני של הכביש),שכחתי את השם שלו.

זה הפינק הורס :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא הייתי ממליץ.

אל תשאלו מאיפה אני יודע.

כי אתה אילתי חרמן ? :D

וברצינות מי הולך ליצואניות באילת? יותר זול להכיר שם מישהי לשלם עליה אלכוהול ללא מע"מ ולוות אותה לחדרך במלון היוקרתי לב אילת.

Miata ND2

פורסם
ידוע לי על רוסיה בת 40-50 שהייתה מוצצת תמורת תשלום סמלי במלון אורכידאיה.

דברו בחדשות לפני כמה שבועות על איזה מלון שבמחלקת ספא שלו,המסג'יסטיות היו נותנות שירותי "אקסטרא" (תמורת תשלום כמובן).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
דברו בחדשות לפני כמה שבועות על איזה מלון שבמחלקת ספא שלו,המסג'יסטיות היו נותנות שירותי "אקסטרא" (תמורת תשלום כמובן).

אורכידיה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אתה תל אביבי? יש הרבה קיוסקים עם "ירחונים" שם תוכל למצוא את מיטב ה"חשפניות"

עריכה: הרגע ראיתי שאתה מראש פינה. צריך לחפש נקודתית.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...