Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לרכב זול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לתופעה מעניינת . רכבים זולים נניח 9-15 (באלפי שקלים ) , הבעלים של הרכב מסרב ללכת לבדיקה כי ״מכון בדיקה זה שורף את כל היום ולא מתאים לו״. האם אין פתרון אחר חוץ מלחפש חבר מכונאי שיתלווה אל הרוכש? ידוע שרוב הסיכויים שדף הבדיקה יראה שחור משחור אבל אני לא מבין למה גם אם נניח מסכמים עם המוכר על מחיר X בהנחה והבדיקה תהיה הגיונית עדיין הוא לא מסכים. נהיה מושג של ״מחיר לקחת״ כאילו שמדובר על איזה סניף ארומה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא נתקלתי בכזה דבר,אם יש כזה מוכר תאחל לו הצלחה בהמשך.

למרות שברכב זול,פחות מ 15,הייתי לוקח אותו למוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי שמסרב יש לו סיבה יותר טובה מ'זה שורף את כל היום'. רכב מכזה בעלים לא הייתי לוקח גם במתנה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בדרך כלל מדובר בסך הכל על רכבים בסוף ימיי החייהם, ככה ש "מנוע עייף" , "גיר עייף" הם דברים נפוצים,

ואף בנאדם שמוציא 15-20 לא אוהב לראות דברים כאלה...

מסביר למה אף אחד לא מוכן לקחת את הרכב לבדיקה?

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

עקרונית אם הייתי מוכר רכב ישן והקונה היה רוצה לעשות על חשבונו בדיקה - תפאדל.

אבל על רכב בן 15 שנה לא הייתי מתחייב על כלום חוץ מתאונות שאני לא עשיתי ולהראות קבלות של טיפולים.

גם המחיר הנמוך של הרכב מראש משקף גיל ומצב מכאני בהתאם

פורסם

להתחייב בבדיקה זה לא חוק. יש מי שמוכן ויש מי שלא. הכל בתיאום בין המוכר לקונה.

אני יכול להבין, שאם יום עבודה ממוצע עולה 500 ש"ח, הוא מהווה כ5% מערך הרכב הנמכר, וזה לא כדאי למוכר.

אם הוא לא רוצה ללכת לבדיקה, תביא את הבדיקה אליו:

http://www.mumhe.co.il/

מעולם לא עשיתי שימוש בשירות הזה ולא שמעתי על מישהו שעשה, כך שאיני יכול לחוות דעה כלל.

אני יודע שקיים שירות של בדיקה עד בית הלקוח, ומביא את זה כאן כסוג של פתרון.

פורסם
בדרך כלל מדובר בסך הכל על רכבים בסוף ימיי החייהם, ככה ש "מנוע עייף" , "גיר עייף" הם דברים נפוצים,

ואף בנאדם שמוציא 15-20 לא אוהב לראות דברים כאלה...

מסביר למה אף אחד לא מוכן לקחת את הרכב לבדיקה?

הוא אולי לא אוהב לראות,אבל זה ממש לא מעניין מה הבעלים לא אוהב לראות,לקנות רכב ב 20 ולא לבדוק במכון זה טימטום מוחלט,וזה ממש לא רכבים בסוף חייהם,בכזה מחיר אתה יכול לקנות איזה גטס או ספייס מודל 2004-5,זה ממש לא סוף חיים,אם היינו מדברים על רכבים בכמה אלפים זה היה הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוכר כזה עושה לך טובה.

חוסך לך 500 ש"ח לבדיקה ושעתיים שלוש מהחיים.

נכון שברכבים זולים יש הגיון בלהמנע מהבדיקה במכון. אבל זה שיקול שלך, לא שלו. אם הוא לא מעוניין זה מדליק הרבה נורות אזהרה.

פורסם

את הסובארו קניתי בזמנו ב 12, כששאלתי את המוכר אם הוא מוכן לקחת את הרכב לבדיקה, הוא נענה בחיוב אך אמר שאני אשלם את הבדיקה במכון.

לקחתי את ההצעה והאימפרזה הגיעה למכון, להפתעתי התוצאות היו טובות, המנוע במצב טוב וגם הגיר.

ומאז אני היד השלישית שלה.

אם בעל הרכב לא מוכן לקחת את הרכב למכון על חשבונך - כאן כבר יש לך משהו לחשוד בו.

כשהוא לא לוקח את הרכב למכון על חשבונו אפשר להבין אותו מכיוון שזהו רכב זול והוא מפסיד יותר.

עדיף שתוותר על הקנייה הזו אם המוכר אנטי בדיקה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
כשהוא לא לוקח את הרכב למכון על חשבונו אפשר להבין אותו מכיוון שזהו רכב זול והוא מפסיד יותר.

ממתי קיים דבר כזה שהמוכר לוקח את הרכב לבדיקה על חשבונו? :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מסכים שיש פה עניין שמעלה חשד, כשהמוכר מסרב להביא את האוטו לבדיקה.

מודה, שגם אני הייתי מקבל רגליים קרות ממוכר כזה.

עם זאת, צריך לזכור ש"בילוי" במכון בדיקה לוקח חצי יום כולל הכל, וגם לזה יש משמעות כספית.

פורסם

מצחיק שהנושא עלה דווקא היום.

היום בבוקר לקחתי רכב ששווה 11 אלף ש"ח לבדיקה. הבדיקה יצאה לא רעה בכלל, הבוחן ישב איתנו במשרד והסביר כל פרט ואת משמעותו יחסית לגיל הרכב.

תתפלאו לשמוע, הרכב לא יצא עגלה שחוטה ששווה לברזל.

יותר מזה, לדעת שהרכב לא עבר תאונה קשה והשלדה נקייה שווים לקונה כל אגורה מה400 ש"ח שזה עולה.

סיפור נוסף שקרה לי לפני 3 שנים בערך, ראיתי פולו שנת 98 יד שניה עם ק"מ טוב. המוכר פנסיונר רוסי שהראה לי את כל הקבלות על הטיפולים ממוסכים מורשים ואמר שהייתה מכה קטנה מאחורה, לא משהו חשוב. כשהרכב הגיע לבדיקה התברר שהשילדה מתוחה (בערך מהמושב של הנוסעה עד הסוף) ומרותחת בצורה לא ממש מקצועית.

עכשיו מי מכל המגיבים בשרשור שאמר שהמוכר עושה לי טובה וחוסך לי כסף, היה מוכן לחסוך 400 ש"ח ולקנות רכב כזה?

עריכה: בילוי במכון בדיקה לקח בדיוק 45 דקות, פשוט צריך לבוא מוקדם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ממתי קיים דבר כזה שהמוכר לוקח את הרכב לבדיקה על חשבונו? :|

קיים, בנוסף גם קיימת אופציה שכל אחד משלם 50% ממחיר הבדיקה.

זה מדרבן את הקונה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני לא הייתי משלם בתור מוכר על בדיקה, אם הבנאדם רוצה לבדוק את מצבו של הרכב - בכיף.

אבל זו אחריות שלו לבדוק את מצבו של הרכב, לא רואה שום סיבה שאשלם למישהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...