Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 332
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברחוב בו הורי גרים עומדת סיטראון XM כבר כמה שנים , לצערי אין לי כסף לקנות להחזיק או לשפץ אחת כזו, אך תמיד היה חלום שלי, היום ראיתי כי יש שלט "למיסרה" עלייה. מי שמעוניין אני יעביר לו את הפרטים (הרכב אינו שלי אלה של אחד השכנים)

20140425_143417.jpg

20140425_143346.jpg

20140425_143352.jpg

פורסם
ברחוב בו הורי גרים עומדת סיטראון XM כבר כמה שנים , לצערי אין לי כסף לקנות להחזיק או לשפץ אחת כזו, אך תמיד היה חלום שלי, היום ראיתי כי יש שלט "למיסרה" עלייה. מי שמעוניין אני יעביר לו את הפרטים (הרכב אינו שלי אלה של אחד השכנים)

כמה זמן אין לרכב טסט? אפשר לדעת לפי המדבקה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ה-XM הנל הייתה למכירה תקופה ארוכה מאד ביד 2 עד לפני כשנתיים למיטב זכרוני (צבע ייחודי מאד ולא מקורי למיטב זכרוני).

הנל גם ידנית אם איני טועה.

פורסם

מעוניין בפרטים בבקשה!!!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

מעוניין גם כן

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

מרצדס שחורה שנת 81,

וולוו בצבע בהיר.

אין לי יותר מידע לגבי סוגי הרכבים מכיוון שלא היתה חניה מסודרת בקרבתם.

שתיהן נמצאות בקרית אונו ברחוב ראשי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ה-XM הנל הייתה למכירה תקופה ארוכה מאד ביד 2 עד לפני כשנתיים למיטב זכרוני (צבע ייחודי מאד ולא מקורי למיטב זכרוני).

הנל גם ידנית אם איני טועה.

לפי הצבע והחישוקים מדובר על XM 2.0 מוגדשת, ולמיטב ידיעתי כל המכוניות שהגיעו בשנתונים האלו היו אוטומטיות.

צריך רק להביא בחשבון שסיטרואן עומדת מתקלקלת יותר מסיטרואן נוסעת..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, החישוקים הם של רמת גימור אקסקלוסיב שהייתה נפוצה יותר בדגמי 3 ליטר. דגמי ct הגיעו בד"כ עם גאנט שונה. בלי קשר, מה שרשמתי הוא מה שזכרתי משיחה עם הבעלים בזמנו. למיטב זכרוני הרכב צבועע בצבע לא מקורי והוסב לידני. אבל כאמור הזיכרון לא מה שהיה פעם ;-)

פורסם
את הקוביה הזו אני זוכר עוד כילד, עומדת באותו מקום לפחות 35 שנה.

יותר מ8 שנים שאני גולש פה בפורום, ועוקב אחרי עולם שיפוץ ואספנות הרכב. לאורך כל התקופה ניסיתי להבין למה, לעזאזל, אנשים ממשיכים לשמור רכב שלא זז במשך כל כך הרבה זמן.

עצלנות? חמדנות? קמצנות? באמת שאני מנסה להבין את פשר המשפט ״האוטו הזה שוכב שם כבר x שנים״.

סבבה, לא לכל אחד יש חשק לנסות למכור גרוטה שלא זזה. קח את האוטו, בטל את הרישיון ויאללה למשחטה. כל כך קשה? כל כך מסובך?

:shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...