Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאישתי יש יונדאי I20 שנת 2009 עם 120000 ק"מ מהשכרה בצבע אפור-סגול מטאלי.

הרכב יחסית שמור מבחינה חיצונית (אין מכות לרכב והצבע לא דוהה/מתקלף) אבל יש המון סימני swirls על הרכב.

ביצעתי לרכב טיפול עם פוליש גס 105 Meguiars correction compound , לאחר מכן פוליש Ardex 1500 Plus שבפעמים קודמות שהשתמשתי בהם עם פד Cutting של Meguiars ופד פוליש עבור ה 1500 פלוס, היו תוצאות מצויינות.

משום מה הפעם ניראה שסימני ה Swirls עמוקים הרבה יותר, יש שיפור משמעותי אבל עדיין קיימים סימני Swirls שפשוט לא מוכנים לרדת.

יש לציין שבפרויקטים קודמים שביצעתי השילוב הזה עבד טוב וסימלי ה swirls טושטשו כמעט לחלוטין.

לפני שאני אבצע שלייף, אני מעדיף להשתמש בנשק כימי כנגדם :lol:.

1) האם יכול להיות שפשוט הפד Cutting "עייף" ואולי צריך להחליפו?.

2) במידה והתשובה היא לא, איזה פוליש יכול לתת לי תוצאות טובות יותר עם חיתוך חזק יותר ממה שהשתמשתי? אולי ה FG400?.

תודה רבה,

איתמר.

נ.ב- אמנם התמונות לא באיכות טובה ולא יצא לי לצלם עם פרוג'קטור, אבל קצת תיעוד מהרכב לאחר הטיפול (תמונות מלפני אני יעלה בקרוב לאחר שנקבל תוצאות טובות יותר :) ) :

qnnwg1e2yg1e.jpg

m4d42niey42y.jpg

uungmz5xzwyy.jpg

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...