Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להיות שם בעוד שבועיים לפגישה והתכנית היא שאשתי תצטרף לסופ"ש.

זה איזור שעוד לא ביקרתי בו וא י לא מכיר אז אשמח להמלצות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נדמה לי שהעיירה הזו היא ליד מונזה, כלומר מסלול מרוצים... המארחים יבדקו במקומון אם יש ימי אימון שאפשר לצפות.... אבל לא בשביל זה הגברת הגיעה.

בטווח שעה ומשהו לצפון-מזרח יש לך את אגם קומו. ומפה אפשר להשתפך על נופים ואפשרויות טיול ובילוי. גגל ותמצא המון אפשרויות.

מילנו היא עיר ענקית - קח בחשבון שאסור להכנס למרכז עם רכב (תמרור לבן עם עיגול אדום).

אם הזמן המשותף קצר יחסית - קח אותה ליום קצר וממצה: סעו ללאגו מאג'ורה, לעיירה סטרזה. דרך נחמדה בנופים, עשו את חלקה בהר וביערות וחלקה ליד האגם בנסיעה איטית. בסטרזה קח סירה לאיזולה בלה (יש ציבורית עם זמנים באינטרנט ויש את הסירות הפרטיות שאחרי מיקוח קל יגיעו למחיר די דומה).

זהו ארמון אמיתי, רובו פתוח לביקור, המשפחה גרה שם כשבא לה או לאורחיה, גנים מרהיבים לשוטטות אחר צהריים יפה.

אם נוצר תיאבון - ממול מגרש החניה בסטרזה עולה מדרחוב קום למערב ויש שם מסעדה בשם טורינו (אני זוכר את הטעם, פחות את השם, אבל התחיל ב-T והיה לא שייך לאיזור). בונוס הוא אחד מבעלי העסקים שלהנאת הקהל עושה שם סיבובים בשטח מטר על מטר עם הפרארי שלו בפול ווליום....

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...