Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקולים 6X9 רוקרפורד

וקומפוננט רוקרפורד 6.5

וסאב סרווין ויגה

מעוניי במגבר 5 ערוצים חזק וטוב ושיתן לי סאונד מושלם

תקציב עד 3000

פורסם

בתקציב שלך עדיף להכניס מגבר 4 ערוצים + מונובלוק.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הבנתי שזה בעייה 2מגברים עומס כבד על מערכת החשמל ,גורם לתקלות בהמשך וכאלה או שיש לזה פתרון מסויים

למה, לא מומלץ מגבר5 ערוצים חזק ו,האם רצוי להתקין בנוסף (כבל 1 פארד)

מה מומלץ להתקנה טובה ואיכותית ???

פורסם

עומס על מערכת החשמל הוא פונקציה של הספק המגבר ונצילות ולא קשור בכלל למספר המגברים. תגיד מה הסט אפ שאתה מתכוון להגביר ויהיה פשוט לעזור לך.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אם לא אכפת לך לקנות מגבר יד שנייה אז אני מוכר את הגנסיס שלי הוא מגבר 5 ערוצים בקטגורית hi end מהטובים בעולם(עבודת יד מאנגליה) יש לי את הדגם של הסידרה 3 שהוא הדגם הכי גבוה של החברה . אם תהיה מעוניין צור איתי קשר בפרטי

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם (נערך)

לפותח השרשור. תתחיל בלהכנס FAQ. בראש הדף ולקרוא חומר. ואז תבין ש2 מגברים זה כמו מגבר 5 ערוצים

מגבר 5ערוצים זה אריזה אחת שיש בפנים מגבר 4 ערוצים ומונו ביחד. (לרוב)

בנוסף יש שם תשובות לגבי הקבל ששאלת. ועוד הרבה שאלות שיהיו לך בעתיד.

ואסיף25 לשאלתך. בהודעה הראשונה ! יש פירוט. בבקשה לקרוא את ההודעות. לפני התגובה.

קניתי רמקולים 6X9 רוקרפורד

וקומפוננט רוקרפורד 6.5

וסאב סרווין ויגה

מעוניי במגבר 5 ערוצים חזק וטוב ושיתן לי סאונד מושלם

תקציב עד 3000

אני הייתי בוחר במגבר 4 ערוצים כמו שהמליצו לך (מגבר של 75W-100W לערוץ זה מספיק)

ומונו בלוק שיהיה לפחות פעם וחצי הסאב שלך. בהתאם לדגם של הסאב שלך.

וזה מהסיבה שניצול טוב יותר של הסאב שלך. ואנשים נוטים לדרג יותר את הסאב ואז בעתיד לא תצטרך לשדרג את המונו. (עוד כסף)

המגבר שהציעו לך בהודעה מעלי. זה מגבר מעולה! ברמה ממש גבוהה.

הנתונים שלו (לפי האינטרנט 4X50W + 1X200W ב 4 אום ) מעשית הוא יותר חזק.

מה התוצאות של הדף לידה שלו?

לגבי מערכת החשמל.

איזה רכב יש לך?

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באופן מפתיע (יחסית לגנסיס כן) הנתונים בפועל של החמישה ערוצים הם בסביבות ה- 55*4+210*1 בארבעה אוהם, בניגוד לשאר המגברים שלהם שבדרך כלל מוצאים כפול מהמוצהר.

היה לי את המגבר הזה לתקופה מאד קצרה והוא מגבר פשוט מעולה, נקי בצורה יוצאת דופן, ועם כמה שעל הנייר הוא עם נתוני rms צנועים, לא חסר לו כוח.

לסט שני חלקים (שהמגבר הזה יכול להפעיל אקטיבי מלא ללא התערבות של הhu ), וסאב צנוע זה אחלה פתרון.

SCANSPEAK

פורסם

מצטרף להמלצות על הג'נסיס - זה יכול להיות בסיס טוב לשדרוגים בעתיד אבל עדיין צריך לקחת בחשבון שמדובר במגבר עם הספקים בתחחום הצנוע - מהיכרות עם ג'נסיס, זה לא מדאיג אותי במיוחד, רק הסאב צריך לוודא שלא מדובר במוצר המיועד לSPL.

אני גם הייתי ממליץ לבדוק מגבר כמו NX5 של מאסיב אודיו - ייבוא אישי מחו"ל ויתכן ויכנס חדש בתקציב - לציוד שהוזכר ע"י פותח השרשור אני חושב שזה בהחלט יהיה מגבר מספק.

עוד מגבר שהייתי מאוד ממליץ עליו אבל אני בכלל לא בטוח שיכנס בתקציב כחדש הינו הRA50 של DLS - יש לי את הRA20 שלהם והוא פשוט מגבר מצויין - החמישה ערוצים צריך להיות מגבר נהדר.

המגבר המוביל היום בעיניי בתחום החמישה ערוצים הוא ה5.1K של אודיסון סדרת VOCE אבל זה כבר אובר קיל מטורף ותג מחיר של 1500 דולר בחו"ל לפני מיסים ומשלוח ואני גם לא רוצה לדעת כמה אחד כזה יעלה כאן בארץ (האמת אני כן רוצה, אני חושב על אחד כזה בתור הדבר הגדול הבא שאני קונה)

עוד המלצה - הרץ HDP5 - יתכן מאוד ויכנס בתקציב אולי עוד מאמץ קטן אבל זה מגבר קטן פיסית, נוח מאוד ומכל מה ששמעתי עד עכשיו מסדרת הHDP - מפתיעים מאוד לטובה.

ובנימה זו אחזור להמלצה שלי - אם יש לך אפשרות ללכת על הג'נסיס - לחטוף את המגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפותח השרשור. תתחיל בלהכנס FAQ. בראש הדף ולקרוא חומר. ואז תבין ש2 מגברים זה כמו מגבר 5 ערוצים

מגבר 5ערוצים זה אריזה אחת שיש בפנים מגבר 4 ערוצים ומונו ביחד. (לרוב)

בנוסף יש שם תשובות לגבי הקבל ששאלת. ועוד הרבה שאלות שיהיו לך בעתיד.

ואסיף25 לשאלתך. בהודעה הראשונה ! יש פירוט. בבקשה לקרוא את ההודעות. לפני התגובה.

לגבי מערכת החשמל.

איזה רכב יש לך?

פירוט? קומפוננט 6.5" רוקפורד? סאב סרווין? מזה stroker וt5

? או שאוליי סט רוקפורד פאנצ' וסאב hed 12 ? אתה באמת קורא לזה פירוט?

אני גם לא מבין על סמך מה ממליצים על הג'נסיס לפני שיודעים מה הוא הולך לנסות להגביר.

עריכה אחרונה על ידי asif25

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

על סמך שזה גנסיס ורוב האנשים מודדים את זה על עצמם. גם אני רוצה את הגנסיס הזה, למכור את מונו ו לוינטין שלי ולהשאר עם גנסיס ומגבר 2 ערוצים. אבל זה מתאים לי, מתאים לאדי ולעוד כמה אנשים.

אני חושב שפה דווקה פותח השרשור ,זה יהיה OVER KILL ואין צורך במגבר הזה. לא אם סט אפ הזה ולא למטרה שלו.

הייתי בודק משהו קצת יותר עוצמתי, אבל בשורה תחתונה, לקנות 4 ערוצים ומונו,זאת אופציה הטובה ביותר עבור מצב הזה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

למען לא יתחילו פה הרוחות אבקש להשאיר את הדיון רגוע, ענייני.

אסיף, אתה צודק, הפירוט לוקה בחסר.

יחד עם זאת, מנסיון רב עם שרשורים מסוג זה כאשר רמת הפירוט היא חלקית לרוב מדובר בציוד רמת כניסה עד רמת אמצע שם לא נדרשים הספקים גבוהים במיוחד.

הג'נסיס הוא מגבר בעל תכנון טוב והוא יוציא לפחות את מה שהוציא להוציא עם לא הרבה מעבר לכך, לא רק אני ציינתי את הדברים הבאים

הוא כנראה יהיה אובר קיל לעומת שאר הרכיבים אך עדיין מגבר נפלא.

הסאבוופר רצוי שיהיה צנוע בנתוני הצריכה שלו.

אם מגבר חמישה ערוצים בגלל רצון לחסוך במקום ומשקל ולא ארבע ומונו אז גם הייתי מחפש LRX 5.1mt יד שניה וזה כבר סיפור אחר של מגבר, עולם אחר.

מונו חזק בקלאס d

זוג ערוצים שמוציא באזור ה170 וואט בקלאס ab

זוג ערוצים שמוציא 70 וואט אבל בקלאס a

אחרי זה הם לקחו את אותו המגבר והוסיפו לו יכולת שליטה דיגיטלית מהביט1 והכניסו אותו לסדרת הווצ'ה אבל המחיר בהתאם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ללא דגמים מדויקים של הרכיבים לא ניתן להמליץ על הגברה מתאימה.

LRX 5.1mt הוא מגבר מולטימדיה 6 ערוצים שבנוי להגברה פסיבית של שני זוגות רמקולים סנטר וסאב.

LRx 5.1k הוא מגבר 5 ערוצים שבנוי להגברה אקטיבית של סט 2WAY +סאב.

אישית אני ממליץ על 4 ערוצים +מונו.

הטענה ששני מגברים מכבידים על מערכת החשמל יותר ממגבר 5 ערוצים בעל אותו הספק היא לא נכונה.

פורסם

אדי הדיון רגוע מאוד, העניין שזה חובבני להמליץ על מגבר (ועוד ב3000 שקל) בלי לדעת מה הוא הולך להגביר. יכול מאוד להיות ששווה לחלק את התקציב הזה בכלל בצורה שונה(לדגמא במקרה של hu לא איכותי מספיק) .

בידיוק הבוקר קראתי את שרשור המינוי שלך לאחראי פורום, דיברת שם המון על עניין של מקצועיות וידע, ממליץ שנייסם זאת.

אגב שיהיה במזל ובהצלחה (-: .

פורסם

חבר'ה תראו אני לא מעוניין ב2 מגברים זה יותר מדיי זבל ברכב חח

יש לי קורולה 2008 מעוניין ב5 ערוצים מגבר 1 יעשה את העבודה והאם להשים (כבל1 פארד)

צריל מגבר שיהיה טוב למצבר הרכב הזה כלומר לא יהי עומסים

תודה לעוזרים

לגבי מגבר שהרץ כמאט נקנה אבל שוב מעוניין במגבר 5 ערוצים שיעשה עבודה

• תוכן חדש...