Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלו פה כמה וכמה פעמים איזה ציוד קנית, לא חברות, לא גדלים, אלא דגמים.

עד שלא תענה על הפרט הקטן אבל כה חשוב הזה אף אחד לא ימליץ לך על שום דבר.

תשכח מהקבל, תוציא את זה מהראש, זה לא נחוץ ולא יעזור.

תענה על השאלה ויענו על שלך.

פורסם

ה-NVX JAD900.5 הוא מגבר פול ריינג קלאס D מוצלח שמקבל ביקורות מאוד טובות

גם נקמיצי\PPI\פולק אודיו\סאונד סטרים משתמשות באותו תכנון של מגבר בדגמים שלהם.

פורסם

או קיי,

לבינתיים הומלצו פה מגברים טובים, ראויים.

השאלה שנשארה היא טובים למה?

פותח השרשור ציין בבקשה את המפרט המדויק של המערכת בכדי שהנושא ישאר ענייני והוויכוח לא יגלוש למקומות שיביאו אותו לנעילה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז לגבי הציוד שיש לי אז ככה:

רמקולים ROCKFORD.

גודל:6X9 אינץ'.

עוצמה מקסימלית: 150 וואט.

75 וואט RMS.

רגישות: 91DB.

התנגדות: 4 אום.

טווח תדרים: 60 הרץ - 24 קילו הרץ.

4 WAY FULL RANGE.

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש T165S Rockford

הספק מקסימלי – 200 וואט

100 וואט RMS

רגישות – 89DB

2 WAY Component System

סאב וופר 12 אינץ' דגם HEDSP112 שלCerwin Vega

סלילי אחד בעל התנגדות של 4 אום בעל עוצמה מקסימלית של 300W בעלי עוצמה אפקטיבית של 150W RMS. נצילות - 86db

פורסם

אני עדיין חושב שהג'נסיס יהיה נהדר עבורך, בשביל להיות בתחום הבטוח יותר הייתי מחפש מגבר שמוציא יותר לכוון ה70 עד 90 וואט לערוץ

תבדוק גם את כל מגברי הקלאס d שהוזכרו כאן, אולי אפילו לווייתן יד 2 ( תביט בחתימה, אני את שלי לא מוכר וגם לא אמכור מסיבה שהוא דור ראשון והוא עבר תיקון בצורה שאני לא שלם לגבי מכירתו, עובד תקין אבל סף רגישות הדלקה בעייתי) הייתי ממליץ לך לחטוף אותו.

אני יודע שיש כאן חבר פורום שמעוניין למכור את שלו או שלפחות היה מעוניין וגם הגיב כאן, נקודה למחשבה עבורך

ושלו תקין לחלוטין עד כמה שידוע לי.

150 וואט לארבע ערוצים, כל אחד זאת אומרת ועוד זוג ערוצים מגושר ל400 וואט, הייתי אומר שקשה להתעלם מכזה דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרוקפורד ששאלת עליו מול הגנסיס (שניהם אותם נתונים על הנייר. 50W X4 + 1X200W.)

הגנסיס יהיה הרבה. אבל הרבה יותר איכותי. אני ועוד 90% ימליצו על הגנסיס במקרה הזה. גם כיד שניה. (ומנסיון של למעלה מ 30 מגברים יד שניה. אין בעיות נושא. )

לגבי הספקים.

שניהם על הגבול לדעתי מבחינת הספקים. לרמקולים

לגבי הסאב. המגבר מתאים בול. הסאב 150W והמגבר 200W.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...