Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עצרה אותי ניידת של מתנדבים. מבקשים רישיון נהיגה ורישיון רכב.

מסתכלים על האוטו מתחתיו מבפנים ומכל הצדדים האפשריים.

המתנדב ציין שהג׳אנטים לא רשומים ברישיון. שהפנסים עם הלד גם לא חוקיים. עד פה בסדר חוץ מהקטע עם הפנסים אבל נגיע לזה.

והקטע המצחיק שיש לי מדבקת סטיקר בומב על כל הכנף הימנית הוא אמר שזה לא חוקי וזה חייב להיות ברישיון רכב.

אז ככה- הפנסים הם עם תו תקן e. מה שאומר שזה מאושר.

הסטיקר בומב? נו באמת?

הג׳אנטים- החלפתי לקודמים שרשומים ברישיון .

אז ככה- המתנדב לקח לי את הרישיון ואת הרישיון רכב. וציין שלא מדובר בהורדה מהכביש. הוא אמר שהוא פשוט לא מבין בזה ומחר אני יתייצב בתחנת משטרה לבדיקה מקיפה.

עד פה בסדר.

אבל כשוטר לוקח לך את כל זה זה נחשב כהורדה מהכביש. הוא לא נתן לי שום טופס או דו״ח שמותר לי לנהוג ככה עד מחר ללא הרישיון רכב או הרישיון נהיגה. מה שמסמן- הורדה מהכביש.

בכל מקרה אני קראתי כמה כתבות על זה ורשום במפורש שאסור לו לקחת לי את אלה ללא בוחן רכב. בעיקר שהוא מתנדב.

עכשיו הלאה? מה עושים?

פורסם

המתנדב שעשה את זה לא יודע מה הוא עושה. אני מתנדב, ומעולם לא עשו כזה דבר אצלנו בתחנה מי שלא מלויים ע"י שוטר, שהוא מוכשר כסייר בוחן או בוחן.

הורדה מהכביש יכולה להינתן ע"י בוחן בלבד. גם אם ניתנה הורדה המכביש, הוא מחוייב לתת לך טופס שנקרא רישיון רכב זמני ורישיון נהיגה זמני, אלא אם מדובר בליקוי בטיחותי חמור שנסיעה ברכב עלולה להביא לפגיעה במשתמש או במשתמשי הדרך האחרים.

אני יכול לבדוק את העניין יותר לעומק בבוקר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

נשמח לדעת על איזה רכב מדובר.

בנוסף מה שעשה המתנדב חורג מהסמכויות שניתנו לו ,הוא לא יכול לקחת לך את הרישיון של הרכב ולהגיד לך להגיע לתחנת המשטרה לבדיקה.

אדם היחידי ששמורה לו החלטה להורדה מהכביש ,היא של בוחן תנועה בלבד!

לגבי הפנסים למרות שיש להם תקן E ועומדים בתקינה של מדינת ישראל,יש כאלה שיש להם פנסים בתקן E אבל מוסיפים פס לד בתוך הפנס!

כאן זה כבר לא תקין למרות שהתקן הינו E,לכן אם תוכל לעלות תמונה או קישור לפנסים נשמח לראות.

מה זאת אומרת גאנטים לא רשומים ברישיון הרכב?? מי מתי רושמים איזה סוג גאנט אולי הוא רצה לומר על גודל הצמיגים והחתך שלהם?

• תוכן חדש...