Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויברציות ב-106 s16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לא חדש בפורום פשוט רב הזמן הייתי רק קורא את הנאמר ויש לסדר ציין

שאני מאוד נהנה.

ברשותי פג'ו 106 s16 שקניתי לפני שבוע שנת 97 102000 ק"מ.

נראה לי שכאשר הרכב במצב עמידה ישנם ויברציות כשאני יושב בתוכו.

רציתי לשאול האם זה בסדר בגלל שהאוטו עובד בסל"ד גבוה או שמשהו לא תקין.

יש לציין שהרכב מטופל בדיקנות מהבעלים הקודמים אם קבלות.

לפני הרכב הזה הייתה בבעלותי 306 s16 והרכב היה הרבה יותר שקט בניוטרל לא יודע אם זה קשור.

תסלחו לי אם השאלה קצת מוזרה.

אודה לכם על תגובתכם.

פורסם

האם הרכב רוטט רק בסרק?

האם נבדקה התושבת מתחת למצבר?

תתחדש!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אצלי היה חשד שאחד החיישנים לא נותן קריאה נכונה למחשב ולכן המנוע רעד, אחרי בדיקה באמת מצאו 2 חיישנים לא תקינים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1.אני יבדוק את התושבת מתחת למצבר.

2.החיישנים ברכב תקינים הוחלפו לפני הקניה.

3.אמרו לי במוסך שזה נורמלי אבל זה קצת מציק לי.

פורסם
ברוך הבא למועדון ה-106GTI - תתרגל לרעידות זה מצב ידוע בדגם זה בסרק!

בהצלחה.

אייל

אני מסכים. גם אצלי יש רעידות מאוד קטנות לפעמים בסרק. בנגיעה הראשונה על הגז זה נעלם. זה גם מופיע רק כשהאוטו חם, לפחות לפי ההרגשה שלי.

אייל - מה עם החריקות? יש חדש?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מסכים. גם אצלי יש רעידות מאוד קטנות לפעמים בסרק. בנגיעה הראשונה על הגז זה נעלם. זה גם מופיע רק כשהאוטו חם, לפחות לפי ההרגשה שלי.

רוני

מעניין, אצלי דווקא יש רעידות (בניוטרל) כשאוטו קר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הפג'ו נמכרה כי טסתי לארה"ב ל-7 חודשים.

חזרתי לפני 3 חדשים היה מטורף ומפגשי הרכב בפרט.

אהבתי מאוד את ה-306 ובמחשבה לאחור לא הייתי מוכר אותה.

את ה-106 קניתי מחבר.

תמונות יעלו בקרוב.

הפג'ו הייתה שנת 95.

גם אצלי הרעידות בניוטרל כשהאוטו קר ובלחיצה קטנה על הגז זה נעלם.

פורסם

כשהרכב חם - לא צריכות להיות רעידות בכלל. ב S16 שלי כשאני יושב עם חלונות סגורים לא שומעים ולא מרגישים שהיא מונעת בכלל - ואצלי אין דוד אמצעי...

כאשר הרכב קר - הנעה ראשונה זה סביר שתהינה רעידות בדקה שתיים הראשונות אולם הן חייבות להפסק כשהרכב מתייצב על טמפ' עבודה.

לגבי תושבות מנוע - גיליתי על בשרי, כי תושבת הגיר ב 106 היא חלשה למדי. כדאי להחליף אותה כטיפול מונע אחת לכמה עשרות אלפי ק"מ - נניח 60000-80000 תלוי בנהג ובמה שעבר הרכב. הזנחה מביאה לנזק גדול יותר. באימון ראלי שעשיתי לפני שבועיים, נקרעה לי תושבת הגיר. המנוע השתולל בפנים וההאוזינג של הגיר התפוצץ (מלמעלה - למזלי)... תיבת פילטר האויר התפוצצה גם היא ממכה שקיבלה מלמעלה מהסטראט - באר. בקיצור, תושבת של 100 שקל יכלה לגרום לנזק של כמה אלפים...

אל תזניח, תבדוק תושבות מנוע - גם אם הן רק בלויות ועדיין לא קרועות - לא יזיק להחליף...

למרות הכל, לפי מה שתארת אני בכלל לא בטוח שהרעידות הן מהתושבות והייתי הולך יותר על הכיוון של חיישן פגוע וזיוף של המנוע כתוצאה מכך...

אבל, תבדוק ותראה... דרך מסך המחשב קשה לפתור בעייה כזו.

אלון

פורסם

למרות הכל, לפי מה שתארת אני בכלל לא בטוח שהרעידות הן מהתושבות והייתי הולך יותר על הכיוון של חיישן פגוע וזיוף של המנוע כתוצאה מכך...

אבל, תבדוק ותראה... דרך מסך המחשב קשה לפתור בעייה כזו.

אלון

בדיוק הבעיה שקיימת אצלי, רק שאני מחפש חשמלאי שלא ישאל מאיפה אני יודע שזאת הבעיה אלא ישתוק ויתקן את הבעיה.

בנתיים לא מצאתי אחד כזה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...