Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה? כי ככה קבע החוק. אדם שיש לו "תו סוחר", יכול לרשום על עצמו רכב מבלי שתירשם יד נוספת. התנאים לכך הם שהרכב עומד ולא נוסע מלבד דברים הכרחיים לרכב כגון ביצוע טסט.

ברישיון הרכב תופיע הערה "תו סוחר - היו בעלים קודמים. הרישיון מופקד, הנסיעה ברכב אסורה".

לפי החוק, אסור להם לסוע ברכב, זה שהם כן נוסעים ברכב זה בעיה שלהם, ובמקרה של תאונה, חברת הביטוח של אותו סוחר יכולה להתנער מתשלום על הנזק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אבל תמיד אם יתפס יוכל להגיד שהיה בדרך לבצע משהו "הכרחי" כמו טיפול לאוטו או כל דבר אחר שימציא...זה נשמע לי כמו משהו פרוץ לגמרי לא?

פורסם

לפי החוק אסור שישב ברכב אף אחד חוץ מהסוחר?

ואני שונא להתחכם אבל לצורך העניין קורה שהמוסך שמורשה לטפל ברכב כלשהו נמצא רחוק מאוד , אסור לעצור בדרך כדי לקנות משהו?

פורסם

חסר סוחרים שמסתובבים עם לוחית "במבחן" שנים?

נוסעים כמו גדולים ולא סופרים אף אחד ממטר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אם אלה כל ההגבלות של הביטוח ממש לא ברור למה זה לא נחשב כיד. ממש הזוי

עריכה אחרונה על ידי celavee
פורסם

זה לא קשור ליד,הסוחר בעיסוקו מתפרנס מן ההפרש בין המכירה לקנייה,ואם הרכב יעבור יד אז תהיה לזה ירידת ערך במחירון

פורסם

סוחר שמשתמש ברכב לצרכיו היומיומיים כמו כל בנאדם אחר למרות שזה רכב שהוא סוחר בו,למה שלא תהיה ירידת ערך במצב כזה כמו לבנאדם רגיל?

פורסם

גם עם לוחיות במבחן זה עדיין לא חוקי. במקרה היום יצא לי לסוע עם אחד הרכבים שאצלנו בטרייד אין (נסיעת מבחן ללקוח), שרשום על שם תו סחר. שמתי לוחיות במבחן ונסעתי.

במהלך הנסיעה התקשר אליי המנהל שלי ואמר לי לעשות את זה זריז כי למרות כל השלטים ואפילו תעודת הביטוח שיש לנו שמתאימה למספר הרישוי שמופיע על הלוחית במבחן, זה עדיין לא חוקי.

ברישיון הרכב כתוב שהנסיעה ברכב אסורה, אז היא אסורה. שוב, מלבד דברים הכרחיים (טסט, לקוח החליט לקחת רכב לבדיקה וכו').

זה שזה פרוץ זה משהו אחר. בסופו של דבר, שוטר יכול לעשות עם זה משהו (לתת דו"ח, השבתה של הרכב, או כל שטות אחרת, אין לי מושג מה העונשים במקרה כזה) ובעל התו סחר יצטרך או לשלם את הקנס (למשל) או להתחיל לתת הסברים למה הרכב נסע כשהוא לא אמור לנסוע.

Always go sideways

פורסם

הוא לא אמור לעשות כך,וגם לא להחזיק את הרכב לזמן יותר מסביר כדי למכור אותו.מי אמר שהעולם מושלם?

פורסם

תו סחר כשמו כן הוא- הרשיונות מופקדים ולכן אין "יד" על הרשיון- מה לא בסדר פה? יתרה מכך לוחיות רשוי "במבחן" לא שוות כלום אם אין לנוהג ברכב ביטוח סחר. במידה ויש לוחיות במבחן+ ביטוח סחר, ניתן לנהוג על הרכב מדן ועד אילת.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אי אפשר לסוע על הרכב מדן ועד אילת. אלא אך ורק לצורכי הרכב בלבד. מכירת הרכב, נסיעת מבחן עם לקוח, טסט לרכב, נסיעה למכון בדיקה וכו'.

למען הסר ספק, בדקתי את זה גם עם סוחר רכב.

http://www.pool-act.org.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/policatavshoer.pdf

Always go sideways

• תוכן חדש...