Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט טראקס 1.4 או 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב בשעה טובה ומוצלחת החלטנו אני והאישה להתחדש עם רכב עירוני חדש לאחר בדיקה של כמה רכבי suv החלטנו על הטראקס את האמת נסענו על ה 1.8 והתרשמנו לטובה עכשיו נכנסה למשחק גם ה 1.4 טורבו מה אתם אומרים האם היא שווה את הכמעט 10000 הפרש במחיר? )אני מתכוון לדגם LT ( עם סאנרוף

פורסם

ממה שאני מבין, ההבדל היחיד הוא במומנט (3800 לעומת 1850).

אם אין הבדלים באבזור, אני הייתי הולך על ה-1800, אבל זה רק אני.

דרך אגב, בחנת אופציות אחרות בסגמנט (קרוסאובר של סוזוקי / ניסן קאשקאי וכו')?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ההפרש במחיר בין ה1.8 המאובזר לטורבו (המגיע רק בגירסה מאובזרת) הוא 7000 ש"ח בלבד. לדעתי בהפרש הזה אין סיבה לקחת את ה-1.8.

אגב ניתן להשיג את הטראקס טורבו גם כליסינג 0 ק"מ במחיר זול יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דעתי כדעתך, הטורבו להערכתי תהיה סחירה הרבה יותר. אני הייתי בודק גם את הקפצ'ור ואת ה2008.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לי נראה הגיוני שבעתיד יהיה יותר קל למכור את הטורבו.

אני מדגיש, זה רק לדעתי ואין לדעת מה יהיה.

נכון רק אם יוכיח את עצמו כאמין.

הטורבו אמור להיות חזק יותר וחסכוני יותר. אבל חשוב לשים לב שמנועי הטורבו למיניהם חסכוניים בנסיעה רגועה וממש ממש בזבזניים (ומהירים) עם נהג בעל רגל כבדה.

פורסם

המנוע הזה נמכר כבר כמה שנים בארץ במכוניות אופל (אסטרה, זפירה) וגם בקרוז טורבו שנמכרה פה ב2011-2012, וסביר שגם הגיר הוא פחות או יותר אותו דבר.

אני עוד לא שמעתי על בעיות בו, מה שלא ניתן לומר על מנועי הטורבו המודרניים של קבוצת פולקסווגן ופיז'ו-סיטרואן.

דווקא מי שכן ידוע כרכב בעייתי היא הקרוז 1.8 שנמכרה פה ב2009-2010 שחולקת את אותו מנוע, אני רק לא בטוח שהבעיות היו קשורות למנוע.

פורסם

עד עכשיו לא זכור לי מישהו אחד שאמר על אופל אסטרא 1.4 טורבו או שבי-קרוז 1.4 טורבו שהן חסכוניות אלא בדיוק ההפך בחלק מהמקרים.

תחזוקה של מנועים גודשים קצת יותר מסובכת בד"כ - אם ה1.8 הרגישה טוב ואתם מרוצים - זו אולי בחירה שפויה יותר.

אם ההבדל הוא סה"כ 7K שקלים - עדיף שפשוט תבקשו גם נסיעת מבחן על ה1.4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...