Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי a6

Israelshamayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...אני רוצה לברר על audi a6 שנת 2000 מנוע 2800, מה המצב הרכב? איך הוא מבחינת נסיעה מבחינת תיקונים..? (שמעתי שהטיפולים שלו יקרים מרכב רגיל) ואיך הוא מבחינת דלק? האם יש מה להסתכל עליו או פשוט לוותר?!

פורסם

במילה אחת -לוותר. אם אתה רוצה הסבר יותר מפורט אנא תפרט מהן הדרישות שלך ולמה בחרת דווקא את הרכב הזה. באופן כללי אני יוכל להגיד שרכב מקטגוריה כזאת שנקנה בתקציב נמוך הוא בדרך כלל לא רעיון טוב כי האחזקה שלו תהיה יקרה. הסיבה היחידה לקנות רכב כזה הוא שיש לך חיבה ורצון לרכוש דווקא את הדגם הזה ולא משהו יותר צנוע ויותר חדש ותקציב מכובד בצד לתיקונים שבמקרה הזה יכולים להיות הרבה יותר יקרים מהרכב עצמו ,ששווויו אני מאמין לא יותר מ 10-15 אש"ח.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בתור אחד שמחזיק אאודי a6 מנוע 3 שנת 2002, מדובר ברכב חזק ואמין במיוחד, אין ספק שהאחזקה יקרה הן מבחינת דלק והן מבחינת טיפולים

אבל אם אתה רוצה לטוס במחיר טוב זה האופציה :)

אגב מנוע 2.8 בא עם 193 כ"ס אני לא יודע עד כמה זה חזק לאוטו שמשקלו כמעט 2 טון וחצי

תנסה לבדוק על גרסאות 2.7t או 3 אלף מנוע

שיהיה בהצלחה

פורסם

למיטב ידעתי גירסאת ה2.7 טורבו,בעיית ומומנט הרב של המנוע נוטה לפרק את הגיר.

לגבי הA6 אומנם מעולם לא הייתה לי אחת,אך היו לי בשנים האחרונות מספר גרמניות.

טיפולים שוטפים ההיו יקרים מהרגיל וחובה לעשות אותם אצל מי שמתמחה בדגמי אודי,פיצ'פקעס קטנים כמו כפתורים,גומיות,חיישנים,מנופי חלונות ניתן להזמין באיי בי במחירים זולים מאוד.

הצורך בכיסים עמוקים מתחיל כשאר יש להחליף חלקים מעבר לטיפול שמנים פשוט כגון רדיאטור,בולמים,משולשים,שיפוץ מסרק הגה,תושבות מנוע.

אתה בכיף יכול למצוא את עצמך נכנס לטיפול 10 אלף ועל הדרך מחליף איזה בוקסות +תושבת+צינור קטן והחשבון מאלפייה יכול לקפוץ ל2000-2500 ש"ח.

זה לא נורא כל עוד אתה מוכן לזה ויש קצת ממון בצד,השאלה היא האם אודי ב14 שווה את המאמץ הזה.

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

אגב מנוע 2.8 בא עם 193 כ"ס אני לא יודע עד כמה זה חזק לאוטו שמשקלו כמעט 2 טון וחצי

2.5 טון זה משקל עצמי של יוקון - רכב שטח פול סייז אמריקאי. משקל עצמי של A6 בסביבות 1.5~1.6טון.

מנוע 2.8 למשקל 1.5טון זה לא רע בכלל אם להתחשב בעובדה שמשפחתית ממוצעת עם מנוע 1.6 שוקלת 1.2~1.3 טון.

למשקל שרשמתי תוסיף עוד 500ק"ג עומס מקסימלי, כלומר עם 5 אנשים ומטען A6 יכולה להגיע למשקל כולל 2 טון.

לפותח השרשור, A6 זה רכב זול לקנייה כי הוא יקר מאוד לאחזקה. מה שלא תעשה רכב בן 14 שנה זה רכב קשיש, הרבה מאוד תלוי איך טופל ואיך שמרו על הרכב.

אני לא ממליץ לך לקנות רכב כזה, אלא אם כן אתה מבין למה אתה נכנס ויש לך את הממון בלי למצמץ לשים עשיריה על תיקון שידרש. מספיק שמתלים בלויים, זה כבר יוצא סכום כסף רציני.

אם רכב הזה קוסם לך בגלל מחירו הנמוך, אז דע לך שלא תוכל לתחזק אותו.

עם הזמן רכב יוקרה לא נעשה זול יותר לאחזקה (אני רושם את זה כל פעם), אלא להיפך. עם השנים מחירי חלפים לא יורדים, אלא עולים והחלפים נעשים קשים יותר למציאה.

רכב יוקרה מזדקן מתאים למי שיש את היכולת הכלכלית לתחזק אותו, יש לו את הסבלנות לכך ורכב חליפי כאשר יש תקלה משביתה.

אם אין לך בעיה להוציא 30K לתיקונים בשנה (לפחות בשנה הראשונה של יישור קו), אז אתה יכול לשקול את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באופן טבעי האחזקה של רכב אירופאי בשנים האלה לא תהיה זולה,אם אתה מחפש רכב יוקרה במחירים האלה עדיף לחפש רכב יפני שהם בד"כ יותר אמינים

פורסם (נערך)
2.5 טון זה משקל עצמי של יוקון - רכב שטח פול סייז אמריקאי. משקל עצמי של A6 בסביבות 1.5~1.6טון.

מנוע 2.8 למשקל 1.5טון זה לא רע בכלל אם להתחשב בעובדה שמשפחתית ממוצעת עם מנוע 1.6 שוקלת 1.2~1.3 טון.

למשקל שרשמתי תוסיף עוד 500ק"ג עומס מקסימלי, כלומר עם 5 אנשים ומטען A6 יכולה להגיע למשקל כולל 2 טון.

לפותח השרשור, A6 זה רכב זול לקנייה כי הוא יקר מאוד לאחזקה. מה שלא תעשה רכב בן 14 שנה זה רכב קשיש, הרבה מאוד תלוי איך טופל ואיך שמרו על הרכב.

אני לא ממליץ לך לקנות רכב כזה, אלא אם כן אתה מבין למה אתה נכנס ויש לך את הממון בלי למצמץ לשים עשיריה על תיקון שידרש. מספיק שמתלים בלויים, זה כבר יוצא סכום כסף רציני.

אם רכב הזה קוסם לך בגלל מחירו הנמוך, אז דע לך שלא תוכל לתחזק אותו.

עם הזמן רכב יוקרה לא נעשה זול יותר לאחזקה (אני רושם את זה כל פעם), אלא להיפך. עם השנים מחירי חלפים לא יורדים, אלא עולים והחלפים נעשים קשים יותר למציאה.

רכב יוקרה מזדקן מתאים למי שיש את היכולת הכלכלית לתחזק אותו, יש לו את הסבלנות לכך ורכב חליפי כאשר יש תקלה משביתה.

אם אין לך בעיה להוציא 30K לתיקונים בשנה (לפחות בשנה הראשונה של יישור קו), אז אתה יכול לשקול את הרכב.

1.6 - 1.5 טון ?

מזה נראה לך מאזדה 6 ?

מרכב של ה a6 מאוד כבד, בלי אנשים האוטו שוקל בין 2.035 2.100 טון (אני כותב עובדות מתוך הרכב והדפסים על שלידת הרכב ולא אתרים שזורקים שם סתם מספרים)

לפותח האשכול אם אתה מעוניין ברכב הזה, זה פצצה של רכב חשוב מאוד לבדוק האם הרכב טופל בזמן לא הוזנח ולבקש ספר טיפולים

אם אתה שואל אותי בתור אחד שמכיר כמעט כל בורג באוטו הזה לפחות בדגם ה 3 אלף

לגבי גיר מתפרק לא מתפרק ממה שכתבו פה האנשים מעלי, זה אינדיבידואלי לכל רכב, בהתחשב בהסטוריית טיפולים, נהיגה על הרכב וכו'

עריכה אחרונה על ידי Mazda6Mps
פורסם

אאודי A6 שנת 2000 שוקלת 1.7 טון לפי נתונים מKML

בעיניי זה העיצוב הכי אלגנטי לA6 עד היום - מת על הרכב אבל לא הייתי מעז לגעת באחת כזו מבלי שתהיה לי ביד היסטוריית טיפולים מלאה!

אם כל כך קוסם לך הרכב - מוסך רון הוא אולי המומלץ כאן ביותר לרכבי VAG - קפוץ אליו שיתן לך דיעה לגבי מצב הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1.6 - 1.5 טון ?

מזה נראה לך מאזדה 6 ?

מרכב של ה a6 מאוד כבד, בלי אנשים האוטו שוקל בין 2.035 2.100 טון (אני כותב עובדות מתוך הרכב והדפסים על שלידת הרכב ולא אתרים שזורקים שם סתם מספרים)

אתה לא מבין את המשמעות של המספרים שאתה קורא על שלדה, כי זה כולל עומס מלא, בדיוק מאותם 2.1 טון אתה צריך להוריד את ה500 קילו המדוברים ותקבל 1.6 טון משקל עצמי.

אבל אם יותר נעים לך לחשוב שאוטו שלך שוקל מעל שני טון - שיהיה לבריאות.

ד"א, מזדה 6 תלוי מדגם וגירסא שוקלת 1.3~1.5טון בערך - משקל עצמי כמובן. תתפלא, אבל אודי A6 משנת 2002 לא הרבה יותר כבדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב שלא הפכתם את הA6 לבנטלי מולזאן ששוקלת באמת באזור ה2.5 טון אבל מכאן ועד מנוע בנפח הזוי עם שני מגדשים הדרך ארוכה :-P

למרות שבאמת לאאודי הזאת יש גם דגם עם BI TURBO וזה רכב מאוד מאוד כיפי - רק שלא הייתי רוצה לתחזק אחת כזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...