Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש רביעיית צמיגים טובים ( אין לי דרישות מיוחדות) ובמחיר אטרקטיבי בסביבות 1000-1500 ש"ח ( כולל פירוק הרכבה ואיזון ), מעדיף לא סיני, אלא מותג מוכר יחסית אירופאי וכד'.

בארכיון פורום לא מצאתי מיידע אקטואלי.

אשמח לשמוע על מותגים ובעלי מקצוע טובים ואטרקטיביים.

באזור המרכז

תודה ויום טוב

פורסם

שלום,

בתקציב שרשמת תחפש :

FALKEN ZE912

TOYO PROXES CF2

קצת מעל התקציב נמצאים GOODYEAR EXCELLENCE.

אני ממליץ עליהם.

http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=0&r=16&a=55&s=205&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באתר טייר קלאב ניתן להשוות מחירים ולרכוש צמיגים ממגוון מותגים, כולל כאלה שהומלצו ע"י המגיבים הקודמים.

כל המחירים כוללים הכל - פירוק, איזון, התקנה ומע"מ.

למשל: Falken ZE912 במחיר של 365 ש"ח, Toyo Proxes CF2 במחיר של 409 ש"ח.

את ההתקנה ניתן לבצע באחת מעשרות פנצ'ריות ברשת טייר קלאב, כולל כמובן באזור המרכז.

• תוכן חדש...