Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LG G2 VS SAMSUNG NOTE 3

DAn-BP 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שוב

המכשיר נרכש עבורי בארה"ב,עכשיו אני אשמח לשמוע מהמומחים בעלי המכשיר איזה מגנים מומלצים יש למכשיר הזה?

אני לא אוהב את כל המגנים שנפתחים ל 2,אני מעדיף משהו שיהיה מ 2 חלקים (גומי,פלסטיק שמכסה..)

על המכשיר הקודם שלי היה מגן של OTTERBOX,עשיתי חיפוש לנוט והמגן הזה נראה ממש מוזר ועם קליפס לחגורה,שאין לי צורך בו.

תודה

Scan Speak

פורסם (נערך)

איך נדע במה בחרת לבסוף? בכדי שנדע מה להמליץ לך.

עריכה: עכשיו שמתי לב שמדובר בנוט.

יש את otterbox commuter שהוא מתחת לדיפנדר, ואין לו את הקליפס ונחשב ליותר קל ודק.

יש לך גם את SPIGEN SGP, שיש להם מגנים מעולים (ויקרים יחסית). דקים וקלים מOtterbox, ויפים יותר לטעמי. שווה לבדוק באתר הרישמי שלהם ולהשוות מחירים לפני ההזמנה (שים לב שישנם זיופים).

אם אתה יכול- תשלח את המגנים לאותו אחד שמביא לך את המכשיר מארה"ב, זה מוזיל עלויות.

תוסיף מגן מסך מזכוכית מחוסמת- מומלץ בחום. יש לSGP מגן זכוכית מעולה בעובי 0.4mm. פחות מכך המגן פחות אפקטיבי ועושה את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

חברה,אני לא בטוח אבל יש מצב עשו לי שם איזה קומבינה,איך אני יכול לדעת אם המכשיר נפתח או עבר תיקונים? יש איזה משהו לזהות?

מדובר בנוט 3,9005

אשמח לעזרה...

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

פורסם

ה NOTE3 מגיע עם נעילת איזורים, מה שאומר שאם הוא נרכש בארה"ב, לא תוכל להשתמש בו בארץ אלא אם פתחו אותו והוסיפו הרשאת ROOT.

מן הסתם, זאת נקראת קומבינה.

אין לך שום דרך לדעת, אולי רק במבט על הברגים.

פורסם

למה אתה חושב שעשו קומבינה? וממי רכשת את המכשיר? מאיביי? חנות?

פורסם

הרשאת ROOM זה הכוונה שהם כותבים UNLOCKED?

עריכה**

אני לא רואה איזה משהו במכשיר,פשוט יש לי הרגשה שאמרתי אולי אפשר להוציא את הסוללה ולבדוק משהו אם פתחו אותו בעבר לטובת החלפה...אין איזה מדבקה מאחורי הסוללה שאם פותחים היא פשוט נקרעת וישר רואים ?

Scan Speak

פורסם (נערך)

הרשאת רוט בסמסונג מצריכה פריצה וביטול האחריות ועקב כך גם הפסקת העדכונים הרשמיים של מערכת ההפעלה. רוט זה בעצם הפעלה כמנהל מערכת- דבר שמאפשר לך לבצע פעולות שמתערבות במערכת הקבצים שבבסיס המערכת (הגדרה מאוד כללית, יש הסברים מפורטים ברשת בנושא).

מה הפעולה שאתה מנסה לעשות? עברית למכשיר?

אני לא זוכר אם ישנה מדבקה או משהו כזה שמעיד על בתוליות המכשיר. חכה לתשובות ממומחים ממני בנושא.

חשוב! לפני כל שינוי במערכת מומלץ מאוד לבדוק ברשת מה ההשלכות של הפעולה. ובכלל זה עדכוני מערכת- לא למהר לעדכן עד שיש אנשים שהתנסו קודם ודיווחו על באגים/ הטבה/ החמרה בתפקוד המכשיר עקב העדכון. אל תהיה הראשון לבצע כל פעולה שהמכשיר מציע לך.

לנוט יש פורום טוב בנושא בiandroid, שווה לבקר שם.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl

פורסם

אחת האופציות לדעת אם מכשיר כרגע נמצא במצב Root זה לנסות להתקין אפליקציה שמשתמשת ב-Root (למשל Titanium Backup) ולראות אם זה עובד.

החסרון הוא שזה לא יגלה לך אם מישהו עשה Root, עשה מה שעשה והחזיר למשתמש רגיל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לדעתי זה חיקוי של סמסונג.

http://www.hdcgalaxy.com/2013/11/hdc-galaxy-note-3-n9006-review.html

אין לסמסונג דגם כזה.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

גם אני חשבתי שיכול להיות שמדובר בדגם שבקישור אך פירוט המצלמה לא תואם למה שהבחור רשם. הוא טוען שהיא 8mp ובקישור רשום שהיא 12 ומשהו.

• תוכן חדש...