Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פה קבור הכלב - המליבו כנראה כבר לא ממש יאכטה, והאוקטביה כנראה לא ספורטיבית דיה. אז כן מותר להשוות.

אם תרצה, אולי יש שלוש קטגוריות: מהיר, מהיר וכמעט ספורטיבי, ספורטיבי. את החלוקה יעשה כל אחד לעצמו.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה חיים בסרט, זה מה שאתם...

...

והחכם שהציע כאן קופרה ומיני קופר - הכל טוב איתך?

כרכב נהיגה (ועל כך אנחנו מדברים) - למאליבו אין כאן מקום בכלל. עצם ההשוואה הזאת אליה - מעידה על בורות בעיני.

אחח, כמה אני אוהב את לוחמי המקלדת של קארזפורום. מה קרה? פגעו לך בציפור הנפש העדינה חובבת המותג? מציע לך לעבוד על תרבות הדיון שלך. למד לקרוא בין השורות: "עבורי, לא הייתי משלם עבור רכב כזה, שנראה ככה, ששייך למותג הזה, בעל האיכויות שיש לו במחיר כזה". אם אני רוצה "יותר רכב" אני יכול להסתכל על המאליבו. אם אני רוצה יותר הארד-קור אני יכול להסתכל על הקופרה. כל אחד והשיקולים שלו - לגיטימי, כן? פשוט לא מבין למה כל דיון כזה הופך ל-pissing contest. סה"כ דובר פה על מחיר עבור תמורה. שתחרר, גבר.

פורסם (נערך)
אחח, כמה אני אוהב את לוחמי המקלדת של קארזפורום. מה קרה? פגעו לך בציפור הנפש העדינה חובבת המותג? מציע לך לעבוד על תרבות הדיון שלך. למד לקרוא בין השורות: "עבורי, לא הייתי משלם עבור רכב כזה, שנראה ככה, ששייך למותג הזה, בעל האיכויות שיש לו במחיר כזה". אם אני רוצה "יותר רכב" אני יכול להסתכל על המאליבו. אם אני רוצה יותר הארד-קור אני יכול להסתכל על הקופרה. כל אחד והשיקולים שלו - לגיטימי, כן? פשוט לא מבין למה כל דיון כזה הופך ל-pissing contest. סה"כ דובר פה על מחיר עבור תמורה. שתחרר, גבר.

ציפור הנפש? ממש לא. ב-200K לא הייתי קונה אוקטביה, גם לא גולף - ככל הנראה. טובות ככל שהן יהיו (והן טובות - אין על זה ספק).

איל, המאליבו נראית טוב מבעבר - אבל לא מפילה. האוקטביה לא מנסה לפרוץ גבולות, היא סליפרית וכך תמיד הייתה. vRS קומבי, עם הגוון המתאים והחישוקים הנכונים - נראית טוב. יותר טוב מתמיד.

לגבי האיכויות ניהוג שלה, על סמך הביקורות השונות מאירופה - היא טובה כמו GTI, זולה ממנה ופרקטית ממנה. הבחירה הסופית היא של הלקוח הפוטנציאלי.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז זהו שאנחנו כנראה קוראים ביקורות שונות :-)

שבת שלום, אני צריך ללכת לאסוף את הילד ממסיבת יום הולדת ברכב הלא ספורטיבי שלי :-)

פורסם

לא משנה מה תגידו, צ'מפיון יתמחר אותה מעל 200K כי קשב ללקוחות פוטנציאליים וההתרשמות הכללית מהם כיבואן - לא נכללים ברשימת האיבזור שלהם.

מי שרוצה להשתשע בהשוואות מול חו"ל, גם שם יש מיסים (אבל באחוזים נמוכים יותר) , עלויות הובלה וכל הבכי המקובל על היבואנים אצלנו:

(המחיר ממוצע בין דגמים בלי התעמקות בדילר נוח יותר במחיריו או ברמת איבזור,שלדעתי מוסיפה כ-5% עד 10%, בערך)

באוסטרליה : 130,000 - 146000 ש"ח דוגמה מחירון דגמים 'רגילים'

בבריטניה: 140000 - 150,000 ש"ח מחירון כל דגמי אוקטביה וגם

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אז זהו שאנחנו כנראה קוראים ביקורות שונות :-)

שבת שלום, אני צריך ללכת לאסוף את הילד ממסיבת יום הולדת ברכב הלא ספורטיבי שלי :-)

או שאתה קורא אותן בדרך בה נוח לך להבין- כנראה...

שים לב, דיברתי על ה-vRS מול ה-GTI הרגילה (משמע, בלי החבילה עם הדיפ').

רוכב בודד, נאמר לי כ-200K. לא דובר על איבזור או צורת מרכב. נחכה ונראה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דווקא ב- CAR השוו אותה לבסיסית. לא אותו דבר. גם מיותר לחשוב שכן, בגלל הבדלי משקל ואורך.

אני ממילא לא משתמש בכל מה שהן מציעות, אבל מי שכן - ההבדל עבורו כנראה מהותי.

פורסם
כרכב נהיגה (ועל כך אנחנו מדברים) - למאליבו אין כאן מקום בכלל. עצם ההשוואה הזאת אליה - מעידה על בורות בעיני. היא פשוט לא שייכת לקבוצת הרכבים שהוזכרו כאן - מלבד תג המחיר, ואולי גם סעיף הכוח (למרות שבפועל, אני צריך לראות זאת בכדי להאמין).

וכן, אין כאן מקום להשוואה. האוקטביה / גולף / פוקוס ומגאן - כרכבים לנהיגה (!) הם הרבה יותר ארדקור מיאכטה אמריקאית עם כוח. הן נועדו להיות רכבי הנאה ושעשוע - כאלה שגם ניתן לקחת בסוף השבוע למסלול ולהנות, וגם כזה שלא יעניש ביום יום ויוכל לנייד את המשפחה ומבלי לוותר על החיוכים והכיף.

כפי שכבר נכתב כאן הזמנים בהם מכוניות אמריקאיות נתפסו כ״סוג של יאכטה״, עברו מהעולם. ולא שאני טוען לבורות מצד מי שעדיין שבוי בקונצפסיה הזו, חלילה, הוא פשוט לא מעודכן כנראה בשל חוסר ענין במה שקורה מעבר לאטלנטי בתחום הזה ( ועל כך מעיד אולי יותר מכל חוסר האמונה הבסיסי שלך באפשרות שיש לאוטו הזה את הכוח לו טוען היצרן ). נכון להיום יש מכוניות מענגות למדי ביבשת ההיא ולא בגלל תנועת הגלים שהן מנסות לחקות, זה היה פעם. אני לא מכיר את האוטו הזה, קראתי עליו חוות דעת שעושות סוג של חשק להכירו, גם מהבחינה הזו שאתה כל כך מזלזל בה. ואני מעדיף עד כמה שהדבר אפשרי לשמור על ראש פתוח בענין, ודאי כשמדובר במכוניות שלא התנסיתי בהן אישית. העובדה שישנם כאלו שיודעים גם מבלי הצורך בהתנסות אישית ידועה, אינה חדשה וגם די נפוצה.

פורסם

הRS לא ברת השוואה למליבו. נתוני תאוצה לבד לא מעניינים אף אחד. בחייכם, אח"כ אף אחד לא מתייחס לפורומים באינטרנט ברצינות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הצבעתי בפחות מ-180 אלף ש''ח . אם הייתה בחירה של 150 אלף הייתי מצביעה ב-150 אלף .

צריך להצביע במחיר שאנו הצרכנים היינו רוצים לראות , ולא במחיר שהרגילו אותנו היבואנים .

בטח , אם כולם יצביעו ב-200 אלף בגלל שזה מחיר ריאליסטי יותר , בגלל שמחירים כאלו מנחיתים עלינו היבואנים , אז כך זה גם ישאר ורק יהיה יותר גרוע (יותר גבוה) .

אל תלכו אחרי הריאליסטיקה שהיבואנים מכתיבים לנו , תצביעו במחירים שבאמת , אנחנו , הצרכנים , היינו רוצים לקבל , ואז אולי היבואנים יתעוררו ויראו שהצרכנים לא מוכנים למחירים כאלו אלא רוצים מחירים יותר ''הוגנים'' , ולכו תידעו , אולי זה קצת ישפיע עלהים לטובה עבורינו , פשוט צריך קצת תקווה .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
הRS לא ברת השוואה למליבו. נתוני תאוצה לבד לא מעניינים אף אחד. בחייכם, אח"כ אף אחד לא מתייחס לפורומים באינטרנט ברצינות.

מהביטול הזה שבו אתה מתייחס להשוואה כזו אפשר להסיק שהאוקטביה הזו היא איזו מכונית על אקזוטית. נדמה לי שהיא לא כזו, גם לא בעיניי מי שהגה וייצר אותה.

פורסם
מהביטול הזה שבו אתה מתייחס להשוואה כזו אפשר להסיק שהאוקטביה הזו היא איזו מכונית על אקזוטית. נדמה לי שהיא לא כזו, גם לא בעיניי מי שהגה וייצר אותה.

מהביטול שבו אתה מתייחס להודעה שלי אפשר להסיק שאתה לא מבין שרשימת הדרישות של קוני המאליבו ושל קוני הRS היא מעט שונה. המאליבו משדרת אפס ייחוד. סביר להניח שקונה של RS מעוניין במשהו שכן משדר ייחוד, וזאת בלי שום קשר לרמת הביצוע בפועל. אגב, ז'אנר המשחתת שגיבורה בקו ישר הוא לא דבר חדש, המונדיאו עשתה את זה קודם. אני, בניגוד לרבים, דווקא מאמין בcross shopping בין כמה ז'אנרים - לא יפתיע אותי מישהו שיתלבט בין האוקטביה למיני קאנטרימן או כל דבר ביזארי אחר, אני פשוט לא רואה אותה מושווית למכונית שאפשר לקחת בליסינג. אלו דקויות שלא כל אחד רואה, אז אל תרגיש רע עם זה שלא הבנת בפעם הראשונה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם (נערך)

ממש קרמר vs קרמר :-)

נדמה לי ש5 מבין היטב. האוקטביה לא משדרת משהו מיוחד, אלא לנניח 0.1% מהאוכלוסייה, ואני נדיב. דווקא המליבו נוכחת הרבה יותר. האוקטביה התנפחה לממדים קצת מוגזמים לטעמי האישי, וזה מה שדווקא לא מייתר את ההשוואה. זה משפיע על השוואה פיזית וגם על התנהגות הרכב. אמנם, היות שיש לה ציפור שחוטה על הסמל היא צנועה יותר ויש בזה ערך עבורי, וכנראה גם עבור אחרים, אבל להשתוות לst rs וכו היא כנראה לא.

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם
ממש קרמר vs קרמר :-)

נדמה לי ש5 מבין היטב. האוקטביה לא משדרת משהו מיוחד, אלא לנניח 0.1% מהאוכלוסייה, ואני נדיב. דווקא המליבו נוכחת הרבה יותר. האוקטביה התנפחה לממדים קצת מוגזמים לטעמי האישי, וזה מה שדווקא לא מייתר את ההשוואה. זה משפיע על השוואה פיזית וגם על התנהגות הרכב. אמנם, היות שיש לה ציפור שחוטה על הסמל היא צנועה יותר ויש בזה ערך עבורי, וכנראה גם עבור אחרים, אבל להשתוות לst rs וכו היא כנראה לא.

2014_skoda_octavia_rs_overseas_01_1-0605.jpg

אכן דיסקרטי ממש כמו אוקטביה דיזל שמגיעה בגט טקסי.

בכל אופן, קהל הלקוחות שלה הוא מלכתחילה 0.1% מהאוכלוסיה, ומה שמשנה הוא מה היא משדרת להם. ולהם זה רכב מיוחד. מאליבו היא לא. זה לא עניין של יכולת אובייקטיבית אלא תפיסה סובייקטיבית. אתה הרי יודע בתור בעל ג'ולייטה שמה שמשנה הוא תפיסה סובייקטיבית (לפחות הRS לוקחת משהו מדגמי הספורט של VAG, הג'ולייטה היא קומפקטית סטנדרטית לחלוטין).

פורסם

אם כבר הכנסת ג'ולייטה לעניין, הרי שמחירה זהה לזה של המאליבו. מוזר שקונים ג'וליטות. לא? :wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...