Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשותי אופל קורסה שנת 2003 מנוע 1200. לפני כשבוע החלה להידלק לי נורית לחץ שמן, בכל פעם לאחר עשר דקות נסיעה ובמצב עמידה.

הגעתי למוסך שם פתחו את הקרטר, הוחלף פילטר שמן מנוע ואטם אגן שמן מנוע תחתון.

הוצאתי את הרכב ולאחר כמה שניות נורית נדלקה שוב ונשמע רעש שונה מהמנוע (כמו רעש נשיפה).

חזרתי מיד למוסך ושם לאחר בדיקה מקיפה הודיעו לי כי יש תקלה במשאבת לחץ השמן (הראו לי - יש שם מעין פרופלור שהשיניים שלו נשברו לחלוטין).

נאמר לי כי באופל קורסה המשאבה מגיעה כחלק ממעין פלטה ולא בתור חלק בודד ועל כן העדיפות היא להחליף לגמרי את המנוע.

מדובר ברכב שהמחירון המשוקלל שלו הוא 10000 וכמובן שבפועל לא אקבל עליו יותר מ8000 במקרה הטוב. על כן רציתי לשאול האם הוא אכן צודק ולא ניתן להשיג משאבה כזו בצורה אחרת.

ואם באמת הפתרון הוא החלפת מנוע, האם עדיף כבר לוותר ולמכור את הרכב לפירוק (מנוע+עבודה יעלו כחצי משווי הרכב...)

מה דעתכם?

תודה

פורסם

רק דבר קטן... ללא משאבת שמן המנוע שלך יחזיר נשמתו לבורא. עם הוא עדיין לא החזיר כאשר נסעתה ללא לחץ שמן מספיק.

אין ליסוע או להפעיל מנוע לשנייה ללא משאבת שמן תקינה. תקן וסע אין הרבה ברירה...

פורסם

הוא גם פתח את המנוע ולא נראה כי נגרם נזק.

בכל מקרה אני עדיין מנסה להשיג את החלק נכון לעכשיו לא הצלחתי להשיג. החלפת מנוע לא באה בחשבון

פורסם

המשאבת שמן ברכב הזה היא חלק מה"קיר" של המנוע המכסה של השרשרת, קשה לי להאמין שתוכל למצוא חלק כזה משומש משום שאף פירוקיה לא תשבית מנוע שלם בשביל למכור את החלק הזה, אולי רק אם יש להם מנוע כזה מושבת שנשבר אחרי תאונה וכד'.

צריך לפרק את המיסבים הראשיים ומייסבי טלטל אחד אחד ולבדוק את תקינותם כי אם נגרם להם נזק המנוע הזה כבר גמור.

נסה לברר במוסך היבואן לגבי משאבת שמן והמחיר אם משתלם לך מול החלפת מנוע.

• תוכן חדש...