Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק הגדרות פרופיל אנרגיה.

יש מחשבים ניידים בהם יש פרופיל ביצועים שונה לסוללה ומתח קיר.

החל מעוצמת התאורה ועד למהירות המעבד. יכול להיות שאם תגביל מעט את הביצועים הכל ירגע.

רעיון מצויין.

עברתי על ההגדרות והורדתי את מהירות המעבד ל 80% (גם בסוללה וגם במחובר לחשמל) ואת ביצועי הוידאו ל BALANCED בשני המקרים.

כרגע אני לא רואה שיפור בטאצ' פד של העכבר, אגב.

מה עושים עם קניה של מטען חדש ? המטען המקורי הוא מסין וב EBAY אני רואה רק מטענים שהמוכר טוען שהם GENUINE וכמובן שגם הם מסין, השאלה היא האם הם באותה רמת איכות. מה עושים ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אני לא הייתי ממהר להספיד את המטען. בדוק שוב פעם את המטען תחת עומס של מנורה 12V/5W או 10W.

אתה יכול לבדוק גם את מתח האדווה של המטען על-ידי בדיקת מתח AC שמוציא המטען. מתח אדווה גבוה מידי עשוי להצביע על

קבלים/דיודות לא תקינים.

אם אתה נמצא בת"א קפוץ לאריסטוק ובקש ממנו מטען מתאים ובדוק על המקום אם הבעיה במטען. המטענים שאריסטוק מחזיק במלאי הם תוצרת ייצרן סיני אבל

כאלה שעברו תקינה בארץ.

לפי דעתי המחירים באתר לא מעודכנים.

http://www.aristock.co.il/products/143205/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-18.5V--3.5A--%D7%A4%D7%99%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%94-%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91-

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
רעיון מצויין.

עברתי על ההגדרות והורדתי את מהירות המעבד ל 80% (גם בסוללה וגם במחובר לחשמל) ואת ביצועי הוידאו ל BALANCED בשני המקרים.

כרגע אני לא רואה שיפור בטאצ' פד של העכבר, אגב.

מה עושים עם קניה של מטען חדש ? המטען המקורי הוא מסין וב EBAY אני רואה רק מטענים שהמוכר טוען שהם GENUINE וכמובן שגם הם מסין, השאלה היא האם הם באותה רמת איכות. מה עושים ?

איציק

אני מבין שקשה לך להפרד מהמטען הישן, ושאתה בטוח שזה לא הוא, אלא משהו אחר...

אני גם לא מתיימר, להיות צודק ב-100%, במיוחד באבחון שכזה בהתכתבות,

אך מהתיאור שלך נראה כי הבעיה היא חשמלית - בין אם קשורה למטען, להארקה בבית שלך או אולי למעגל הטעינה של המחשב,

אבל אינה קשורה להגדרות תוכנה.

לא רק שאתה ממשיך לסבול מתופעות לוואי, אלא אתה גם עלול לשרוף את המחשב.

בדוק בהקדם עם מטען חלופי אם התופעות ממשיכות כדי לשלול בעיה במטען שלך.

תוכל לקנות מטען אוניברסלי בחנויות מחשבים.

למטען שכזה יש מחברים מכל הסוגים, ומתח שניתן לכוונון, ואמור להתאים כמעט לכל לפטופ.

וודא לפני הקניה שהוא מתאים גם למחשב שלך.

חברה שלי קנתה כזה מטען אחרי שהמטען המקורי שלה הלך לעולמו, והמטען עובד מצויין.

פורסם

OK, אנסה לבדוק עם מטען אחר (שאין לי מושג למי יש ומאיפה להשיג, חוץ מלנסוע לתל אביב לאן שמרק10 אמר) ונראה מה יהיו התוצאות.

בנוגע למתח אדווה: נמדד 2.4mV - נראה לי שזה ממש מעט ולא מהווה בעיה.

אעדכן בהמשך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
OK, אנסה לבדוק עם מטען אחר (שאין לי מושג למי יש ומאיפה להשיג, חוץ מלנסוע לתל אביב לאן שמרק10 אמר) ונראה מה יהיו התוצאות.

בנוגע למתח אדווה: נמדד 2.4mV - נראה לי שזה ממש מעט ולא מהווה בעיה.

אעדכן בהמשך.

איציק

התוצאה של 2.4 מיליוולט בהחלט מצביעה על ספק תקין. גם אני מדדתי את מתח האדווה בספק דומה לזה שיש ברשותך וקיבלתי אותה תוצאה.

בספק נוסף בעל מתח מוצא של 20 וולט מתח האדווה שמדדתי הוא 1.8 מיליוולט שזה בהחלט תקין.

על סמך המדידות שביצעת רוב הסיכויים שהמטען תקין.

על סמך התוצאה אני מבין שיש ברשותך מכשיר פלוק שהוא TRUE RMS (האם אני צודק ?).

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
מטענים אוניברסליים יש בכל חנות מחשבים/חשמל/אייס/הום סנטר וכו'.

אריסטוק הוא ייבואן של מטענים רבים וכנראה הוא גם מספק לשאר החנויות.

האמת שכדאי לבדוק איתו טלפונית מכיוון שלא ביקרתי בחנות שלו מספר חודשים.

חנייה ניתן למצוא ליד החנות היישנה של סימן טוב ברחוב לווינסקי קיימת שם שני מגרשי כורכר.

פורסם
התוצאה של 2.4 מיליוולט בהחלט מצביעה על ספק תקין. גם אני מדדתי את מתח האדווה בספק דומה לזה שיש ברשותך וקיבלתי אותה תוצאה.

בספק נוסף בעל מתח מוצא של 20 וולט מתח האדווה שמדדתי הוא 1.8 מיליוולט שזה בהחלט תקין.

על סמך המדידות שביצעת רוב הסיכויים שהמטען תקין.

על סמך התוצאה אני מבין שיש ברשותך מכשיר פלוק שהוא TRUE RMS (האם אני צודק ?).

המכשיר שיש לי הוא בדיוק כזה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עבר קצת יותר מחודש, ואני חוזר לעדכן:

היום קיבלתי את המטען שהזמנתי ב eBay, מטען OEM של HP שנראה זהה לחלוטין לזה המקורי שיש לי.

הפלאג למחשב לא היה זהה, אז חתכתי את הקיים והעברתי לספק החדש.

נכון לרגע זה, נראה שהבעיה נפתרה !

1. נורת הטעינה לא מהבהבת יותר רנדומלית.

2. המחשב מצליח לטעון את הסוללה וגם לאפשר לי עבודה חלקה על המחשב ללא בעיות - קודם לכן הוא לא היה מצליח להטעין את הסוללה ולאפשר עבודה (הועלה חשד שהסוללה לא תקינה-אך היא תקינה). הסוללה נטענת ממש בצ'יק עכשיו.

3. הטאצ'-פד עובד חלק וללא בעיות.

4. הסוללה מצליחה להגיעה בקלות לטעינה של 100% ולאפשר לספק להפעיל רק את המחשב (חיווי הטעינה כבה כאשר הסוללה ב 100%, זה תקין כמובן).

5. הגיע זמנו של המטען המקורי (כמעט בן 6) ללכת לפח...

...ולכל מי שחשד במטען - צדקתם.

אני *משער* שהמטען הישן הצליח לספק מתח תקין, אך בסעיף הזרם הוא כנראה כשל.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...