Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נמצא בהתלבטות בין כמה יחידות ראש ואחד הפרמטרים בשיקול הוא מתח היציאה לPreAmp. בדגמים היקרים יש יציאות high power שלרוב המתח שלהם הוא 4V (ולעיתים יותר).

מה השיקול בהעדפה? האם זה קריטי? ואם כן - למה? איכות? עוצמה?

אני הולך לחבר את זה למגבר דיגיטלי דיי חזק (precision power ppi p900.4) והולך לדחוף זוג קומפוננטים דיי פשוטים של JBL מלפנים ועוד שני רמקולים קטנים מאוד (3.5") מאחור בשביל האיזון (לא קריטי).

אשמח להסברים... לא בטוח ששווה לי להשקיע עבור ה-4V... (ככול הנראה תהיה יחידת ראש של פיונייר, עוד לא החלטתי אם ללכת על דאבל דין או 1 דין...)

תודה,

בובי

פורסם

במידה ואתה הולך להחליף hu,עדיף לך פראאוט כמה שיותר גבוה.

כמה שהפראאוט יותר גבוה ככה תצטרך לפתוח את הגיין במגבר פחות, מה שיוביל לתוצאה יותר נקייה ברוב המקרים.

SCANSPEAK

פורסם

אתה מדבר על פרה של 4V עם מגבר של 100W RMS ב 12V.

לקומפוננט של JBL. שלרוב הם סביב ה70W.

זה ממש חסר משמעות.. עם זה 2V או 4V.

יש משמעות אחרת לנתון.

בV גבוה. יש סיכוי לפחות רעשים בכבלים RCA. ואות נקי יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...