Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי לוקח את זה לפייסבוק.

כי הפייס עושה מה שכלבוטק לא עשה ? אני בטוח שפרסום בסטטוסים מצייצים יתן לו את הכסף :-D

YE0341444_h.jpg

דבר איתו הוא יוכל לתת לך כמה טיפים, הוא מלווה מיליוני דולרים ומקבל אותם חזרה :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

גש לבית המשפט ועשה מה שאמרו לך פה.

לא הייתי נכנס לשוק האפור. זו חברה בע"מ ולכן צו עיכוב יציאה מן הארץ לא יתפוס כאן (וזה מאוד מאוד יעיל) אבל יש מספיק דברים אחרים שאפשר לעשות.

שוק אפור זה רק אם שום דבר אחר לא עובד (ולא מאמין של יצליחו לפתור את זה עד אז).

פורסם

דווקא בגלל שזו חברה בע"מ, שכנראה מוחזקת באוברדרפט קבוע, ובעלי המניות שלה הן כנראה חברת קש שיושבת בחו"ל, כנראה ללא רכוש.

לפי פות"ש מדובר בנוכלים מקצועיים ככה שאפשר להיות בטוח ב-99.9% שהשורה הראשונה של ההודעה שלי נכונה (או שאלו נוכלים שזה הנסיון הראשון שלהם).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון : הצק חזר עקב ביטולו על ידי חברת סמארט .

עכשיו יש לי ביד את הפסק דין ואת הצ'ק , הפסק דין צובר ריבית .

כדאי לפתוח תיק בהוצאה לפועל על פסק הדין בלבד ?

אני אהחר במסלול הרגיל מכיוון שהמסלול המהיר לא יעיל נגד חייבים קשים , לכן יש שאלה לגבי לי עיקול מטלטלין - מתי ניתן לעשותו וכיצד ?

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אתה בטוח שיש לחברה הזו מטלטלין? נוכל חכם רושם את כל הציוד (מחשבים, ריהוט וכו') על שם מישהו אחר או חברה אחרת ו"שוכר" ממנה את הציוד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

החברה הינה חברת פסיכומטרי ויש לה משרדים אז אני מניח שיש לה מטלטלין , זאת הדרך היחידה ההגיונית לדעתי שאפשר להוציא מהם את הכסף-יכול להיות שאני טועה .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

שוב, אתה מתעסק כנראה עם אנשים שהם רמאים מנוסים.

הסטנדרט אצל אנשים כאלה זה שהחברה היא חברה בע"מ, מוחזקת באובר-דרפט קבוע (ככה אין כיסוי לצ'קים), בעלי המניות שלה הם חברת קש שרשומה בחו"ל, את המשרדים, מחשבים, ריהוט וכו' הם שוכרים מחברה אחרת (עם או בלי קומבינה כזו או אחרת).

ככה כשמגיעים הוצל"פ למשרדים אין להם מה להחרים כי הכל שכור.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אולי שווה לגשת למשרדים שלהם בשעות שבאים אנשים להרשם עם פסק הדין והצ'ק שחזר ולתהות על העניין בקול רם.

אבטחה ותוך שנייה אתה בחוץ. בסוף משטרה יזיזו אותך כי אתה בעצם מפגין נגדם אם תתחיל לצעוק בחוץ ואז תצטרך להוציא אישור להפגנה.

m3x7r3m3 תיאר לך הכי טוב והכי ברור את הסיבה לכך שבדרכים ישרות לא יצא מזה כלום. יש לבעיה שלך כתובת אחת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מה שנמסיס התכוון זה לא לבוא עם שלטים ולהתמקם מול משרד עד שיזיזו אותו משטרה.

הוא התכוון לבחור זמן עומס של אנשים שבאים להיות לקוחות, ואז להגיע עם הצ'ק ולהגיד הישראליות (בלי לשלוט על הווליום אבל לא לצעוק) שהצ'ק חזר ומה קורה פה.

פשוט לגרום להם שלא יהיה משתלם שצה'ק יחזור כי לקוחות פוטנציאלים אחרים יברחו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אבטחה ותוך שנייה אתה בחוץ. בסוף משטרה יזיזו אותך כי אתה בעצם מפגין נגדם אם תתחיל לצעוק בחוץ ואז תצטרך להוציא אישור להפגנה.

להפגנה של עד 49 איש אין צורך באישור במדינת ישראל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...