Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי המלצה לחברה אבל יש כמה טיפים.

הנסיון שלי ישן אבל מאוד רע עם שתי חברות שונות אז הופקו כמה לקחים לעתיד:

1. לסכם בכתב הכל:

- שעות עבודה

- כמה אנשים

- איזה חומרי ניקוי וכלי ניקוי יהיו בשימוש ומי מספק אותם (מגבים, דליים, שואב, סמרטוטים... הכל...אצלי היה סיכום בעל פה שלא יהיה שימוש בצינור בגלל נזק אפשרי, והבחור הגיע בבוקר עם צינור והתעקש לנקות עם מים זורמים ונשלח לחפש)

- מחיר עם/בלי טיפ

2. לדאוג שיהיה מי שיפקח, לא להשאיר לעבוד לבד. החברה השניה שפניתי אליה שלחה שני גברים שהיו צריכים הרבה הכוונה.

3. להיות אנושי. מדובר על עובדים בשכר מינימלי שהבוס לא תמיד שם עליהם, לדאוג לשתיה, הפסקות (וטיפ אפשר גם, אלה שהיו אצלי המתינו במשך שעות לבוס שיבוא לאסוף אותם בסיום העבודה, אז דאגתי להם לשתיה קרה ומקום להמתין)

פורסם (נערך)

אני יוסיף לה שכתב be roo , הכי חשוב לסכם מחיר מראש ע"י נתינת כל פרטי הבית/דירה במלואם , ומה העבודה המתבקשת.

יש לא מעט בתחום שמנסים את שיטת ה "מצליח".

היו לי כאלה בבית, הגיע הצוות, כמובן שסיכמתי מחיר- הקפיצו לי פי 3 את המחיר וחשבו שאני יבלע את הרוק וישלם, לאחר דין ודברים והרמת טונים, שלחתי אותם לדרכם.

הבא שהיה אצלי, כבר דאגתי שיבוא יתן לי הצעה טרם העבודה (לא הרבה מוכנים), ואיתו סגרתי.

אני סגרתי עם חברה בשם מיסטר קלינר (והייתי מרוצה מהתוצאה).

עריכה אחרונה על ידי e.e

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

להשגיח - לההגיח - להשגיח. אלי הגיע בעל הבית עם כמה בני תשחורת שנהנו לשחק במי סבון, גרמו לא מעט נזק עם כמויות המים ששפכו ואשר ירדו במדרגות ופגעו בצבע שמתחתן ועל הקירות. למזלי הקבלן הגיע אחרי העברת תכולת הדירה ותיקן את הצבע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לשני חברים שלי יש חברות כאלו. אחד עם חברה ממש גדולה בעלת מוניטין ולקוחות מפורסמים והשני יותר קטן. שניהם עובדים בגוש דן. שניהם מעסיקים רק עובדים כחוק ואם אלו עובדים זרים אז רק ברשיון מלא. שניהם איכותיים ומעסיקים מפקחים. שניהם יקרים בהתאם. פרטים בהודעה פרטית.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מניסיון אישי בעבר לגבי פניה לחברה כזאת, הם מנקים מה שנראה לעין, לא מתאמצים יתר על המידה, לא מצדיקים לפי דעתי את הפניה אליהם. בניקיון פסח של אותה שנה הגעתי לפינות שהם פשוט התעלמו מהן והורדתי גושי לכלוך עצומים.

בדירה השניה ששכרנו אני ואישתי לקחתי יומיים חופש ופשוט שטפתי וקרצפתי את הבית בעצמי, מתיש ומייגע אבל אתה מרגיש תחושה אחרת לגמרי לאחר מכן ולא מצפות לך הפתעות עתידיות.

מקסימום תאסוף עוד חבר או שניים ותרדו על הדירה בבת אחת.

Confidence In Motion

פורסם

עידן, אתה צודק כאשר מדובר בדירה ששימשה למגורים של אנשים שפחות או יותר שומרים על הניקיון. אבל להתחיל לקרצף רובה מעשרות מ"ר של רצפה וקירות שירותים זה תענוג מפוקפק ועדיף לשלם למישהו שזה מקצועו ואם צריך - גם מצוייד נכון.

בדירה הקודמת אותה חברה ביצעה לי את הפוליש, הרובה והניקיון והיו סבירים מאד.

בדיר הנוכחית לא היה צורך בפוליש (ויתרתי עם הברקת הקטע הקטן של טרצו שנותר אחרי הריצוף מחדש), את הרובה עשה הרצף, כך שנותר רק הניקיון, והכנופיה שעשתה אותו אכן הסירה את כל הדביקים למיניהם, אבל עשתה שימוש בכמויות מים לא סבירות. שמחת בית השואבה באמצע אוגוסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רואה שתבעו אותם כמה פעמים, יש לך נסיון טוב איתם?

כמו כן, זכור לי שהיה איזה מאגר של נותני שירות עם ביקורות והרבה חבר'ה איכותיים, אבל אני לא מצליח להזכר בשם שלו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אני רואה שתבעו אותם כמה פעמים, יש לך נסיון טוב איתם?

זה שתבעו אותם לא אומר שזכו, כך שזו לא ממש אינדיקציה (חיפוש קצר בפורומים הושנים יראה לך על מה אנשים רוצים לתבוע ולא מבינים שאין להם כל עילה)

• תוכן חדש...