Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון עם נפח הטענה עד 120,000 - קשקאי +2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קרוב משפחה מחפש כרגע רכב אוטומטי שיחליף את הפורסטר 06' 2.0 שלו.

מלבד הדרישות הרגילות (אמינות, צריכת דלק סבירה, בלה בלה בלה),

הדרישות הם שייראה סביר, שיהיה לו בגאז' יחסית גדול, וגג עם גגון שמאפשר נשיאה של חפצים גדולים.

כיוונתי אותו לכיוון הקשקאי+2 מאיזור 2012, שנראית מחליפה מעולה, אבל הבנתי ממישהו שהצריכת דלק עומדת על 7-8 קמ"ל. זה נכון או שהוא סתם נוהג כמו חמור?

ואיך השקודה יטי? חוץ מזה שהיא די מכוערת לטעמו היא נשמעת כמו עסקה טובה.

יש הצעות לעוד רכבים?

תודה רבה ושבוע טוב! :)

קקטוסולר ידנית

פורסם

לסקודה ייטי תא מטען קטן, וצריכת הדלק של הפורסטר לא יותר טובה משל הקשקאי. דווקא נשמע שיותר יתאים לו סטיישן: פחות גבוהה - ולכן יותר נוח להעמיס על הגג, תא מטען גדול ונוח. הפורסטר 2006 היא ממש סטיישן מגודלת ופחות ג'יפון כך שככל הנראה זה יתאים לו. שימתח תקציב טיפל'ה ויקח אסטרה דיזל ידנית סטיישן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה על ההמלצה, אבל היא לא כל כך קשורה כי כמו שרשמתי הוא מחפש רכב אוטומטי, ורוצה רק בנזין.

עוד הצעות?

קקטוסולר ידנית

פורסם

יש לי דוד שהוא קבלן גבס ועבר לאחרונה אחרי 5 שנים עם פורד קונקט להונדה CRV והוא מרוצה.

את הציוד הוא מאכסן בבגאז' שהוא כיסה היטב בבדים ושוקל גם להכין כיסוי יותר קבוע מלינולאום או משהו בסגנון, קרוב משפחה אחר עשה את זה בעבר בפיאט דובלו ששימשה כמונית ורכב הובלות.

הוא מרוצה, ההונדה חסכוני יחסית ומאוד מרווח, נוח גם כרכב משפחתי כשצריך ויש לו 3 ילדים גדולים.

היה לו בעבר כבר ניסיון לעבר לג'יפון עם אאוטלנדר דור ראשון שהיה לא מספיק מרווח ולא מספיק חסכוני ולכן נמכר אחרי חצי שנה.

פורסם

אני חושב שבקרב משפחות הן לא רואות את היתרון ברכבי העבודה קנגו-קובו-קונקט, כבעל משפחה הייתי נוטה יותר לכיוון הזה במיוחד לאור כושר העמסה שלהן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

קפטיבה ספורט והטראקס יכולות מאוד להתאים לדרישות, קצת פירוט:

טראקס-

מנוע 1.8 ליטר, 140 כוח סוס, מאובזרת מאוד, מגיעה עם פסי גגון

הבנתי שחשוב לך תא מטען גדול-

בטראקס תא המטען הוא בעל נפח של 356 ליטר, ומתחתיו ניתן למצוא חלל אחסון נוסף.

אם דרוש לך מרחב גדול יותר, יש אפשרות לקפל את המושב האחורי המפוצל ביחס 60:40 למצב שטוח כדי להעניק לך מרחב מטען של עד 1,370 ליטר.

מודולריות המושבים מאפשרת שמונה אפשרויות סידור של המושבים!

הקפטיבה ספורט-

5 מקומות ישיבה, הכוללים מושב נהג עם כוונון חשמלי (8 כוונים) ומגוון ענק של אביזרי נוחות.

אפשרות לבחור בין הינע 4X2 ו- 4X4 ובאחד משני מנועי Ecotec עוצמתיים המספקים עד 264 כ"ס.

נפח תא מטען (ל') 827

נפח תא מטען (קיפול המושבים האחוריים) (ל') 1,597

פורסם

מייק - ההונדה לא יקרה משמעותית?

אבי - הצעה טובה גם לדעתי אבל הוא לא רוצה רכב בסגנון הזה.

גיא - הוא מחפש רכב משומש כי הוא אומר שהרכב חדש זה יותר מדי תשומת לב לדפיקות ודברים קטנים, אז הטראקס לא אפשרות כי אי אפשר למצוא פרטיות משומשות עדיין. הקפטיבה היא לא 2.4 ליטר?

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני לא הכי בקיא במחירונים אבל בתקציב הזה יכנס הונדה בין 2009 ל-2010.

יש הרבה דגמים החל ב-2 ליטר בסיסי ועד 2.4 מאובזר ולכן קשת מחירים רחבה יחסית.

דוד שלי רכש 2008 קומפורט (בסיסי) בכ-90 אלף שקל.

פורסם

לא קשור לשרשור אבל לי יש סוזוקי ויטרה 2011

אחלה אוטו ימבה מקום וצריכת דלק סבירה בהחלט בערך 1:9 , 1:10

שווה בדיקה

וכמובן שאם מדובר בקצת שתח על הדרך יש לך כלי חזק ועמיד לכל טיול שתח בינוני +

אין לי שופ אינטרס משום סוג

בהצלחה

• תוכן חדש...