Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נסעתי ב 3 / אוקטביה / קורולה וסה"כ כולם חיוביים (חוץ מהרעש המעצבן של הגיר הרציף בקורולה), לבסוף אני מתלבט על דגמי הבסיס של ה 3 ואוקטביה.

עיקר הנסיעה תהיה כ 40 ק"מ בימי עבודה שמרביתה במישור ומקצאתה בעליה. הרכב מיועד למשפחה של 2 + ילד קטן.

נסעתי כמובן בכל הדגמים ועדיין לא הצלחתי להגיע להעדפה של דגם אחד על פני השני, יש לכם טיפים לכיצד להגיע להחלטה או שסתם להטיל מטבע. (בגדול אני נהג די תזזיתי)

אני צריך לבחור גם כמה דלק לשלם בממוצע בחודש על העסקה, ונראה לי שחבילה של 700 ש"ח אמורה להיות בסדר לכ 1000 - 1100 ק"מ בחודש, כן ?

שכחתי לציין שהמחיר +- יוצא בסוף אותו דבר (תשלום חודשי לליסינג).

עריכה אחרונה על ידי רוצהאוטו
פורסם

תקרא ב"כללי" על האוקטביה עם הגיר ותעשה את השיקולים שלך. עם ילד 1, אפילו 2, אין חובה לאוקטביה, למרות שהיא בהחלט מרווחת יותר מה- 3.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

א. זה רכב ליסינג ככה שיש לי חלופי במקרה של בעיה (וכמובן אני לא צריך לשלם על התיקון).

ב. זה יהיה דגם 2014 החדש שהם טוענים שהם שיפרו את ההתנהגות של הגיר בארץ.

ג. יש לי המון חברים שלקחו את האוקטביה (גם את הדגם משנה קודמת) ורק מדברים בשבחה.

ד. הריווח הוא אכן סוגיה חשובה, אבל לא הרגשתי בעיה בישיבה בכסא הנהג או מאחורה (ב 2 המכוניות), אם כי ישבתי לקצת זמן.

ה. דווקא באוקטביה המפתח קפיץ נתקע לי בברך יותר מאשר ב 3 שיש התנעה עם כפתור (אבל את הסוגיה הזו אני מניח שאפשר לפתור).

פורסם

אם לא בעיות האמינות הייתי אומר לך לקחת את האוקטביה בלי לחשוב פעמיים, אני מאמין שכשהרכב עובד הוא עושה את העבודה הכי טובה בסגמנט.

אז השיקול שלך הוא האם להמר על האוקטביה או ללכת על בטוח. אם אתה הולך על האוקטביה תדאג שיש לך רכב חלופי מהליסינג בלי יותר מדי בעיות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כן, כפי שציינתי אם הרכב במוסך, אוטומטית מקבלים רכב חלופי מהליסינג. ד"א בדגמי 2014 של אוקטביה הבלוטוס מאפשר גם AD2P (הזרמת מוזיקה מהפלאפון) נכון ?

פורסם

אם נתקעת ליד הבית/עבודה, אין בעיה. ואם נתקעת בטיול? בשבת? במצפה רמון? עם הילד? לא שזה לא יכול לקרות בכל רכב, אבל כאן אתה ממש מועד לפורענות ;-)

על כל פנים, עושה רושם שזה מה שאתה רוצה - אז תתחדש. הרכב מוצלח. למרות שלא הבנתי איך תפתור את בעית הברך...

פורסם (נערך)

א. מה לגבי השאלה על 1050 ק"מ בחודש, כמה דלק בש"ח כדאי לקחת +- ? (צריך להגיד מראש)

ב. ה BLUETOOTH תומך ב AD2P כן ?

ג. את הברך אפשר לפתור ע"י בקשת מפתח ללא קפיץ או הוצאת המפתח מהקפיץ בכל דרך שיש (וגם שמתי לב בישיבה קצרה שאם כיונון נכון של הכסא אפשר שזה לא יורגש). אפשר גם לקפל אותו ל 90 מעלות את הקפיץ (זה עובד, השאלה אם זה מחזיק לאורך זמן).

ד. אני אכן נוטה יותר לכיוון האוקטביה, אבל רציתי לקבל חוות דעת / המלצות נוספות לפני שאני סוגר (זה נטיה ממש קטנה).

פורסם

נסעתי כמובן בכל הדגמים ועדיין לא הצלחתי להגיע להעדפה של דגם אחד על פני השני, יש לכם טיפים לכיצד להגיע להחלטה או שסתם להטיל מטבע. (בגדול אני נהג די תזזיתי)

אני לא זוכר מי טבע את המשפט "שאתה לא יודע מה להחליט תטיל מטבע, שהוא יהיה באוויר כבר תדע על איזה צד אתה רוצה שהוא יפול", מוזמן לנסות ולראות מה אתה באמת רוצה.

לגבי הדלק, קודם תחליט איזה רכב אתה לוקח, חשב את צריכת הדלק שלו אל מול הנסועה החודשית שלך וכמובן אל תשכח לשקלל כמה אתה משלם על דלק מעבר לעיסקה לעומת מה קורה אם לא הגעת למכסה.

פורסם

מילא אם היה מדובר ברכב פרטי אז הייתי מבין את נושא האמינות שיכול להציק, אבל ליסינג? לשנתיים - שלוש?

לדעתי נושא האמינות פה זניח לחלוטין, האוקטביה זה הרכב הטוב ביותר בקטגוריה שלו (מבחינת מרווח, צריכת דלק, אבזור) .

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

אוקטביה פחות נוחה, פחות מאובזרת, משעממת לנהיגה ולמראה, והאמינות מזעזעת. ה3 עדיפה ללא ספק לדעתי.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30660-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-%D7%9E.aspx

פורסם (נערך)

איך שאני רואה את זה:

יתרונות ל 3

- אמינות (טכנולוגיה בסיסית יותר, אבל יתרון בקושי, בטח בליסינג).

- אבזור (בעיקר, אפשר לכוון את 2 הכסאות מקדימה מבחינת גובה ומצלמת רוורס ולהתניע בלי מפתח).

- עיצוב חיצוני פחות משעמם.

- יתרון קל באחיזת כביש (אולי אני טועה, יצא לי לנהוג פחות מבאוקביה לצערי).

- מנגנון מונע תאונה במהירות נמוכה.

יתרונות ל אוקטביה

- מרווח (גם בפנים וגם מאחור).

- צריכת דלק.

- ביצועי מנוע.

- שקט יחסי בתא נוסעים.

- הברייקס עוצר יותר מהר.

ממש קשה להחליט (לגבי ההטלת מטבע, אני משנה את איפה שאני רוצה שהוא יפול פעם בכמה שעות :) )...

פורסם

לפי מיטב זכרוני מנסיעת מבחן שערכתי, במזדה 3 2.0 דגם מפואר, לא היתה אפשרות לכיוון גובה מושב נוסע. שים לב לכך אם זה קריטי עבורך.

מצלמת הרוורס היא אכן יתרון, שלא לדבר על זה שלמיטב זכרוני הסקודה באה בלי חיישנים במקור (אולי הליסינג מוסיף לך, אני יודע שאוויס מוסיפים בד"כ).

• תוכן חדש...