Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון סיני Zopo ZP998.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

http://iandroid.co.il/forum/topic158432.html

כל ה3500 שהמכס החרים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4496915,00.html

וחוץ מהקנס... האנשים האלה ממתינים 3 חודשים מאז ההזמנה ועדיין רובם לא קיבלו את המכשיר.

מדינת ישראל.

בקיצור -יש לך הרבה מזל- קפוץ למלא לוטו :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הכותרת המפוצצת של וינט צודקת לשם שינוי, זה ממש בקשה לתשלום כופר.

69% מס כ"עונש" חינוכי למזמינים פלאפונים מחו"ל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כן... הלוביסטים שולטים על האזרח הקטן.

כי מיסים זה דבר אחד אבל החרמת מכשיר ל3 חודשים זה משהו אחר שמגיעה מסיבה אחרת לדעתי (לכאורה).

בוא ניסתכל על זה ככה: אם בשבוע~שבועיים תפסו 3500 מכשירים- אז תכפילו את זה בשנה ותבינו שעל כל מכשיר שמגיעה מחו"ל -יש מכשיר אחר פה בארץ שניתקע במחסן היבואן ומאבד מערכו....

חומר למחשבה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ההסבר נורא פשוט, ולא צריך תאוריות קונספירציה למיניהן. זה נורא נוח לבחור בשיטת מצליח ואז לכעוס כשזה לא מצליח, וכשמתחילים להתעצבן על שיטת המצליח ומטילים קנסות. בשיא תקופת התפיסות קניתי מוטו G, ודאגתי שיהיה עליו ערך אמיתי. לא התעכב בכלל, ולא הטילו עליו קנס. 35 אחוז מס שמגיע וזהו.

פורסם

קראת את הכתבה בכלל?

לאף אחד (כולל אותי) אין בעיה לשלם 36 אחוז מכס!

כשהזמנתי את המכשיר הייתי מוכן לשלם את הסכום במידה ויתפס, עדיין היה משתלם במחינתי.

הבעיה מתחילה כשמעכבים לך את המכשיר לשלושה חודשים ודורשים תשלום של 70 אחוז מס, על מה ולמה?!

כמו שציינתי גם המוכר שלי כתב על האריזה 20$ מבלי שבקשתי ממנו בכלל.

תפסתם מכשיר, בקשו קבלה וקחו 36 אחוז מס מהסכום הנקוב, כרגע סתם מנסים לדפוק את היבוא של הפלאפונים כמו שדופקים את יבוא הרכבים.

פורסם

נו באמת. בוא לא ניתמם. לאף אחד אין בעיה לשלם את ה 36% מס? אתה מתכוון שלאף אחד אין בעיה עם זה שהמוכר מצהיר על תוכן וערך לא נכון. מקסימום נתפס מדי פעם - אז לא הצליח. אני לא רואה אף אחד מתעקש עם המוכר שירשום ערך אמיתי על החבילה, ואני גם לא רואה אף אחד שמנסה להגיש מסמכים למכס לפני שהחבילה הגיעה עם הערך האמיתי.

פורסם (נערך)

רואים שאתה לא נימצא בעניינים- ניסו גם את זה וגם את זה ללא הצלחה, המכס לא מעוניין במס-אלא רק בחילוט,עיכוב לחודשיים והטלת קנסות-קרא את הדיון!

במדינות נורמאליות אפשר להצהיר על החבילה למכס דרך האינטרנט כולל מישלוח חשבונית והכל ושהחבילה מגיעה המכס מדביק את דרישת התשלום ומעביר לקונה-בארץ אתה לא יכול להצהיר כחוק-המכס לא ערוך לשנות ה2000!.

קניתי טלפון . התקשרתי למכס ואמרתי להם שקניתי טלפון שהוא בדרך לארץ ואני רוצה להעביר להם את החשבונית ואת מספר המשלוח כדי לשלם את המיסים כחוק.. נאמר לי שאין אפשרות כזאת שרק אחרי שיתפסו במכס אני אצטרך לשלם

דברתי עם משה הוא המנהל טלפון 039421739 או 039421731 או 039421732

קניתי טלפון . התקשרתי למכס ואמרתי להם שקניתי טלפון שהוא בדרך לארץ ואני רוצה להעביר להם את החשבונית ואת מספר המשלוח כדי לשלם את המיסים כחוק.. נאמר לי שאין אפשרות כזאת שרק אחרי שיתפסו במכס אני אצטרך לשלם

כנ"ל, כשרכשתי את הטלפון לפני יותר מחודשיים עשיתי זאת גם (לפני המבצע!)

כולל טופס 130 וכד'

הפקידה שענתה לי אמרה לי שזה מיותר, שאני אחכה שהם יפנו אלי, לא משנה מה אמרתי היא ענתה שזה מה יש.

אין מה להצהיר מראש, אם הסכום על החבילה לא תואם למה שכתוב עליה הם כבר יפנו אלי.

אין אפשרות להצהיר על חבילה הנכנסת לישראל אלא רק על גביה.

עושים לנו רגליים בכוח.

יש לציין שגם כשהגיע הטופס הראשון והוכחתי להם ששלחתי להם לפני התעלמו מזה, זה ממש לא מעניין אותם.

לאחר שבועיים בערך הגיע גם טופס החילוט.

מדינה אוכלת יושביה.

וגם חלק מאנשים שדרשו הצהרה נכונה מהמוכר גילו בסוף שלחלקם בכל זאת לא רשמו-ככה עובדים בסין, אבל רק בארץ המכס מיתנהג בצורה כזו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם
נו באמת. בוא לא ניתמם. לאף אחד אין בעיה לשלם את ה 36% מס? אתה מתכוון שלאף אחד אין בעיה עם זה שהמוכר מצהיר על תוכן וערך לא נכון. מקסימום נתפס מדי פעם - אז לא הצליח. אני לא רואה אף אחד מתעקש עם המוכר שירשום ערך אמיתי על החבילה, ואני גם לא רואה אף אחד שמנסה להגיש מסמכים למכס לפני שהחבילה הגיעה עם הערך האמיתי.

הסינים רושמים סכומים נמוכים באופן מגוחך, זה איזה קטע פנימי שלהם בשביל להתחמק מבדיקות כאלה ואחרות בתוך סין.

זה לא שהוא רשם 70 דולר כדי לנסות לעבוד על המכס שלנו ועדיין להיות בגבול ההיגיון, הוא רשם פאקינג 20 דולר לסמארטפון.

אני מבטיח לך שאם כל חבילה הייתה מגיע למכס ועולה עוד 36 אחוז כמות היבוא לא רק לא הייתה יורדת אלה גם הייתה עולה כי היה נעלם כל חוסר הוודאות הזה שיש עכשיו.

1400 שקל למכשיר שלי?

shut-up-and-take-my-money.jpeg

פורסם
רואים שאתה לא נימצא בעניינים- ניסו גם את זה וגם את זה ללא הצלחה, המכס לא מעוניין במס-אלא רק בחילוט,עיכוב לחודשיים והטלת קנסות-קרא את הדיון!

במדינות נורמאליות אפשר להצהיר על החבילה למכס דרך האינטרנט כולל מישלוח חשבונית והכל ושהחבילה מגיעה המכס מדביק את דרישת התשלום ומעביר לקונה-בארץ אתה לא יכול להצהיר כחוק-המכס לא ערוך לשנות ה2000!.

וגם חלק מאנשים שדרשו הצהרה נכונה מהמוכר גילו בסוף שלחלקם בכל זאת לא רשמו-ככה עובדים בסין, אבל רק בארץ המכס מיתנהג בצורה כזו.

לא צריך להתקשר צריך לשלוח פקס. בכלאופן, באותו שרשור גם רשום שמי שהגיע עם פקס שנשלח עם הצהרה על ערך אמיתי של סחורה והראה להם את הפקס, ביטלו לו את הקנס.

מעבר לכך, עד שלא התחיל המבצע של המכס אף אחד לא ניסה להצהיר מראש על ערך החבילה, אלא רק לאחר שהתחילה הפאניקה.

לגבי הצהרה אונליין, אשמח לדוגמא של 7 מדינות בעולם בהן מאפשרים להצהיר מראש דרך האינטרנט.

פורסם
הסינים רושמים סכומים נמוכים באופן מגוחך, זה איזה קטע פנימי שלהם בשביל להתחמק מבדיקות כאלה ואחרות בתוך סין.

זה לא שהוא רשם 70 דולר כדי לנסות לעבוד על המכס שלנו ועדיין להיות בגבול ההיגיון, הוא רשם פאקינג 20 דולר לסמארטפון.

אני מבטיח לך שאם כל חבילה הייתה מגיע למכס ועולה עוד 36 אחוז כמות היבוא לא רק לא הייתה יורדת אלה גם הייתה עולה כי היה נעלם כל חוסר הוודאות הזה שיש עכשיו.

1400 שקל למכשיר שלי?

[ATTACH=CONFIG]373432[/ATTACH]

כמות היבוא היתה עולה? באמת?

תעשה חשבון כמה עולה סמארטפון פופולרי בארץ כמו גלקסי S4. עכשיו קח את המחיר בארה"ב ותוסיף מיסי יבוא. עדיין משתלם? לא כל כך. המצב דומה לרוב המכשירים הפופולרים בארץ שלא הושקו רק עכשיו. מספיק לראות את ההודעות לגבי המוטו G שממליצים להזמין אותו מאנגליה ולא מ BUY2USA כי כך יש סיכוי שלא יפול במכס. כי אחרת המחיר זהה.

פורסם

Nemesis, אולי קשה לך לקבל את זה, אבל רוב האנשים לא רוצים להתחמק מכלום, ולא ישנה להם אם הנייד שלהם עלה 80$ או 108$,

זה עדיין מחיר מגוחך לסמארטפון. אדם שצריך לרכוש 3-4 מכשירים, כי יש לו ילדים, לא יוציא 1500 למכשיר, אלא יחפש משהו סביר,

במחיר סביר, וכאן המכשירים הסינים נופלים בדיוק למשבצת. הבעיה שמי שמייבא אותם רוצה 100% רווח, ולא מספיק לו אחוזי רווח כמו

על הגלקסי וכד'.

אני לא יודע כמה פעמים הזמנת דברים מסין. הם רושמים על כל חבילה באופן אוטו', שזה מתנה, ואיזה ערך מונפץ ונמוך בצורה לא הגיונית.

הם עושים את זה כדי לא לשלם מס על יצוא, ולעבור בקלות בדיקות של הרשויות בסין. זה לא משנה אם תבקש מהם 500 פעם, הם לא ירשמו

לך ערך אמיתי על החבילה, ורוב הסיכויים שיסמנו אותה גם כמתנה. וזה לא משנה אם זה נעליים, שולחן, ברז, סמארטפון, או טאבלט.

עכשיו תסביר לי למה אנשים צריכים לסבול מכזה דבר?

הגיעה חבילה, נראה לכם מחיר לא נכון? שלחו לבנאדם בקשה להמצאת מסמכים, הוא ישלח לכם את החשבונית, קחו את המיסים, ונגמר.

למה להטיל קנסות, ולעכב מכשירים לתקופות כאלה ארוכות? להעביר לוועדה מיוחדת :shock: מי ישמע הוא ניסה להבריח 500 סמארטפונים.

פורסם

אכן קשה לי לקבל את זה, כי זה פשוט לא נכון. כל הפוסטים בכל הפורומים הפופולריים עוסקים באיך לשלוח את המכשיר כדי שיהיה מינימום סיכוי שהמכשיר יפול במכס. מאות ואלפי פוסטים כאלה. אך אחד לעומת זאת לא מייעץ איך להודיע למכס על ערך אמיתי של חבילה. זאת העובדה.

הזמנתי הרבה פעמים דברים מסין, בד"כ דברים זולים מתחת לסף המס. כשהזמנתי טלפונים מארה"ב וכו' ב-90% מהמקרים נרשם ערך מלא על החבילה.

לפי החוק על החבילה חייב להיות מסמך שאומר ערך אמיתי ותיאור אמיתי של החבילה. בתור היבואן האחריות היא שלך, כמו שבתור נהג האחריות היא שלך להכיר את החוק שבסלולרי אסור אפילו לאחוז. כלומר אם אתה יודע שהסיני משקר לא משנה מה, לפחות תעשה מאמץ אמיתי להודיע למכס על שווי אמיתי של חבילה לפני שהיא מגיעה. אף אחד לא עושה זאת.

הבעיה היא שזה נהיה מכה. הם תפסו כ-3,500 מכשירים בתקופה של חודש בערך. זה בערך 42,000 מכשירים בשנה לפי קצב התפיסה, יש הרבה יותר שלא נתפסו. אם 90% משקרים נראה לך שיפתחו חבילה חבילה, יבדקו מה יש בפנים וישלחו דרישה להמצאת מסמכים? כל פריט יבוא יתעכב לשלושה חודשים אם יפתחו חבילה חבילה. נראה לך הגיוני?

• תוכן חדש...