Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי S1

CheGuevara
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש פה :shock:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני ראיתי את הכתבה הזו, נראת מרשימה. אם תעלה פחות -200K ש"ח, עסקה משתלמת. אבל...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בYnet כתבו

״

מחברת צ'מפיון מוטורס נמסר כי ייבוא ה-S1 לישראל יחל בתחילת הרבעון השני של השנה, וכי המחיר עדיין לא נקבע. על-פי מקורות ביבואנית, המחיר צפוי להתחיל מ-205 אלף שקלים.״

מאוד מפתה האמת, בדיוק דיברתי עם חברים על מנוע של S3 באריזה של A1 והנעה כפולה

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

נראית מרשימה מאד. אני לא מתחבר בכלל לעיצוב של ה-A1 הרגילה, וזאת נראית (לדעתי כמובן) משמעותית יותר טוב. זה גם המון מומנט למעט מאד אוטו, וזה בטוח לא רע :twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בYnet כתבו

״

מחברת צ'מפיון מוטורס נמסר כי ייבוא ה-S1 לישראל יחל בתחילת הרבעון השני של השנה, וכי המחיר עדיין לא נקבע. על-פי מקורות ביבואנית, המחיר צפוי להתחיל מ-205 אלף שקלים.״

מאוד מפתה האמת, בדיוק דיברתי עם חברים על מנוע של S3 באריזה של A1 והנעה כפולה

לפי מה שכתוב הגיר יהיה ידני בלבד.

אם המנוע הוא אותו מנוע כמו של הגולף GTI עם חבילת הביצועים, נראה שיש פתרון למי שרצה GTI ידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זו הייתה יכולה להיות מכונית מאוד, מאוד מאוד מרשימה לנהיגה... אם רק לא היה מדובר באודי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש מכונת נהיגה הרבה יותר טובה מהאודי הזאת וזאת המיני גון קופר וורקס, אני לא כלכך מבין ממה התלהבות גם את המיני ניתן היום לקנות בסביבות המחיר שצוין למעלה, האם יש עלייה הרבה קופצים? אתם וודאי יודעים שלא!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

זה שאין הרבה קופצים על המיני לא אומר שלא יקפצו על ה1S

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה פשוט מצחיק שאנשים כאן מתלהבים ואומרים שהרכב מפתה , זה לא שלא הייתה קיימת כאן אופציה כזאת עד עכשיו, היא הייתה קיימת ואני מאמין שהמיני עדיין טובה יותר וזה עוד בלי בכלל שהציגו את הjcw החדשה, ( את זה אני מסיק מהשוואה שעשו בין אודי a1 קוואטרו לבין המיני gp) מי שחפץ בgti לא יקנה s1 הרכב קטן משמעותית והם לא מתחרים באותו סגמנט!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לפי מה שכתוב הגיר יהיה ידני בלבד.

אם המנוע הוא אותו מנוע כמו של הגולף GTI עם חבילת הביצועים, נראה שיש פתרון למי שרצה GTI ידנית.

A1 זה לא גולף. לא מדובר מבחינתי בתחליף רלוונטי. ואלו שבד"כ מחפשים תדמית בין כה וכה צריכים אוטומאט... (הכללה, אבל כך אני מעריך לגבי הרוב)

המחיר באירופה גבוהה ב 1000 יורו מGTI, אני חושב שהתמחור פה יהיה ב 220+

GTI ידנית או אוטומאטית? איזה רמת אבזור?

אם רק לא היה מדובר באודי.

אף אחד עוד לא נהג עליה...

זה שאין הרבה קופצים על המיני לא אומר שלא יקפצו על ה1S

קופצים לא יהיו. אבל דיונים למה היא צריכה לעלות 180K ימלאו את הפורום...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

על הנייר נראה כי מדובר על רכב מרשים מאוד. נראה כיצד כל העסק הזה עובד בפועל.

זו הייתה יכולה להיות מכונית מאוד, מאוד מאוד מרשימה לנהיגה... אם רק לא היה מדובר באודי.

אאודי אינה מוכרת בתור מותג של מכוניות פאן, אבל עצם העובדה שיש לה סמל של אאודי בחזית עדיין לא אומר כלום.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...