Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי S1

CheGuevara
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת לא שלדת פולו gti.לאודי s1 מתלה אחורי חדש ורב חיבור,מנוע 2.0t והנעה כפולה וגיר רגיל.יש את זה לפולו?

פולו GTI החדשה תשווק בחו"ל גם עם גיר רגיל, ובכלל שוני במתלה או במנוע לא סותר שימוש באותה פלטפורמה/שלדה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אים היתה השילדה /פלטפורמה כמו של MK7 GTI החדשה יכול היה להיות שאולי ...אולי חשבו עלינו שם היושבים בגרמניה

על אלה שרוצים גם להנות מהנהיגה ומפלטורמה/ שילדה/ chasiss יותר שובבה ומדברת משדרת כיפית קצת יותר.

או אז הרכב היה להיט היסטרי ואני כנראה הייתי הראשון בתור.

אבל גם מישקל יותר נמוך משדר יותר תזזית ותחושות יותר עצבניות.

להיט כבר אמרתי?

פורסם
הרכב הולך להיות רכב פולחן נקודה!!! אם שלל שיפורים שש בשוק ל VAG להיט גדול בארץ ולא אדבר על המחיר.

ואני לא עובד בצמפיון זו דעתי .

שילדת ה S1 יושבת על שלדת הפולו GTI ואחרי נסיעה בקופר S החדשה אפשר לומר שהנאה מנהיגה בקופר תהיה

גבוהה בהרבה .בחירה קשה מאוד.

ברור שהרכב יהיה להיט, אני כבר מדמיין את המוני בעלי הסופר מיני הולכים ומוכרים אותן כדי לקנות רכב באותו גודל בפי 4-5 מחיר.

רגע בעצם לא.

אני רואה המוני בעלי GTI רצים למכור את הרכב שלהם תמורת הזכות לרכוש רכב של אותו קונצרן, עם אותם ביצועים ופחות גודל.

רגע, בעצם גם זה לא בטוח.

אתה מוכן להסביר לי איזה להיט הולך להיות הרכב הזה במחיר של כמעט רבע מליון שקל?

אני חושב שזו מכונית מעניינת אבל עם כל הכבוד- לא הייתי משלם רבע מליון שקל על מכונית בסגמנט הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי אתה לא אבל יש לא מעט אנשים בעלי ממון עם מבט חיים כמו שלי.אני שונא רכבים גדולים(כמו שלך למשל.למעט המנוע שלך שהייתי מוכר איזה ער..בי בשבילו,בלי להפגע) וחולה על רעיון של רכב פצפון ועצבני .היה פעם סרט מצוייר לפני איזה 15 שנה שהיה בו ייתוש קטן ועצבני.אז s1 מזכירה לי את אותו ייתוש.אם היה לי 230 k פנויים,אדומה בבקשה ובלי תוספות.סטייג׳2 של apr עם 350 סוסים והחיים שלי תותים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

למה שאפגע כי אתה לא אוהב את הרכב שלי?

אני בעצמי לא מת על הגודל שלו אבל יש סידרי עדיפויות ואילוצים.

ועדיין, רבע מליון שקל?

אישית אני לא מת על אאודי (למעט RS/S5) אבל גם אם כן זה לטעמי מחיר מאוד מאתגר לסוכני המכירות באולמות התצוגה.

באמת שקשה לי לראות איך S1 הופכת ללהיט ברבע מליון שקל.

פורסם

אותם אנשים שקונים גולף gti או ליאון קופרה R או מיני קופר S או אלפה גולייטה תלתן או... הבנת את הרעיון ויש כאלה המון.

כן 4X4 מנוע 2000 שיפורים ב 15 אלף שח והרכב נוסע ב 4.5 שניות למאה וממאה קמש למאתיים בעוד משהו כמו9.5 10 שניות

והנה לך מכונת מלחמה להמונים.

פורסם

לא להיט היסטרי אבל גונבת פוטנציאלית לכל השמות שכתבתי ברבע מיליון שח

וכשתבוא לארץ העשה לך סיבוב באחת כזו דומה רק טיפה יותר חזקה גם משלך.

אגב חזרנו שבוע שעבר והיה לח מאוד אצלך אבל היתה תערוכה טובה

פורסם

עידן לא רשמתי שאני לא אוהב את הרכב שלך אלא את הגודל, בכל מקרה אודי עשו עבודה מדהימה ולא פחות

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

וכשתבוא לארץ העשה לך סיבוב באחת כזו דומה רק טיפה יותר חזקה גם משלך.

אתה מתכוון לאאודי A1/S1 עם מעל 500 כ״ס?

זה בהחלט יכול להיות מעניין ואפילו יותר מעניין איך דבר כזה פונה.

והנה לך מכונת מלחמה להמונים.

עדיין לא מסתדר לי איך רכב סופר מיני ספורטיבי ברבע מליון שקל הופך לרכב להמונים, אני מעריך שזה יהיה רכב ״למשוגעים לדבר״ אבל אולי אני טועה או שפשוט ההגדרות שלנו ל״להיט״ שונות.

מבחינתי רכב ״להיט״ זה כזה שתוכל לראות אותו בתדירות של יותר מפעם-פעמיים בשבוע ולא רק באיזורים ״ממוקדים״ (צפון ת״א, פיתוח ושות׳).

פורסם (נערך)

1. נחמד אבל עדיין לא זה!

2. פוקוס?! כמו הרכב ליסינג של העובדים במפעל של אבא? השתגעת?!

3. סיאט קופרה אוטו נחמד, יש אופציה לשיפורים ותוספות, אבל אין מספיק אפקט הגעה.

4. לא רכב נוח וחוץ מזה סובארו! סובארו!!

5. אבא אמר שוולבו לא אמינות. אני חושב שלסבא הייתה S80 עד שהפסיק לנהוג. אוטו של זקנים.

6. סקודה משפחתית, אתה צוחק עלי?

7. נראת טוב ושמעתי שהיא נותנת בראש, רגע - רנו? אתם צוחקים עלי, נכון?

אין כמו טבעות מלפנים, קסנונים לפנים ומנוע טורבו חזק לכניסה מרשימה לבסיס בגלילות או בתל השומר כל בוקר. ביקשתי מאבא שיקנה לי S3 אבל גם S1 זה סבבה.

הבנתם למה בשכונות מסוימות הרכב יהיה להיט? מותג נכון, עיצוב נכון ופוזה ואפילו קצת יכולת של "רכב ספורט".

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

S3 ...והיא פונה יופי תאמין לי!!!

בברנזה שאני מכיר היא כבר החליפה 3 מכוניות ועדיין לא הגיע לארץ.

רק הוזמנו עדיין לא קיבלו

פורסם

כדי להביא S3 למעל 500 כ״ס (כמה מומנט?) צריך לפתוח מנוע ולעשות פרוייקט מאוד אגרסיבי כך שכנראה היא כבר יושבת על קויילאוברים ואמורה לפנות לא רע, מאמין לך.

:wink:

בכל כל אופן אם אני מבין נכון 3 אנשים מהברנז׳ה שלך כבר הזמינו S1?

לא מכיר אותם אבל זה עדיין לא מייצג, זה בערך כמו להגיד שפורשה נמכרו בארץ כמו לחמניות חמות כי יש בחניון היהלום איזה 3-4 כאלה.

בכל אופן, ימים יגידו, לפחות על הנייר הייתי בוחר את המגאן 265 על פניה בכל רגע נתון.

פורסם

אני שונא את חברת צמפיון וכל הרכבים שהם מביאים ולעולם לא ההיתי קונה מהם רכב. אבל הפעם ההיתי חורג , כי על הS 1 זה בהחלט סוג של רכב שחלמתי שאיזה חברת רכב תייצר . חבל שזו האודי ולא חברה אחרת אבל זה מה שיש.

פורסם

שיורידו טיפה במחיר לכיוון ה-200 כי לדעתי יש פוטנציאל גדול, האוטו פגז.

הייתי מת ל-S1, רק אני מפחד שהיא תהיה קטנה לי, כשיהיה זמן חובה להתרשם!

שני חברים רוצים להזמין, משדרגים מ-GTI.

bigmik אם אתה מוכר שלח פרטית :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...