Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום נסעתי להעביר את הרכב טסט (בלנו שנת 98) והופתעתי מהקפדנות על הפרטים הקטנים.

בדקו מגבים על ידי מישוש ובדיקה מקרוב בעין,

בדקו צמיגים אחד אחד השתהוו כדקה על כל צמיג,

מצב דוושות גז וברקס,

אפוד זוהר (איך אפשר בלי)

פגושים קדמי ואחורי, דפקו ומשכו בחזקה,

תא מטען - משולש אזהרה, וצמיג רזרוי - בדקו תאריך ומידת ניפוח שלו,

אורות - הקפידו לשנות את החוגה של זוית הפנסים מתוך הרכב !!! זה חדש אפילו בשבילי. החוגה הזו אמורה לשנות את הזוית בהתאם לעומס של הרכב, וכאן רק אני נהגתי אז כיוותי אותה בהתאם והבוחן שינה אותה למצב מקסימום עומס ... מוזר.

זיהום אויר - סוף סוף פעם ראשונה שבדקו באמת כמו שצריך עם טורים ב 2.5 K למספר שניות ...

אחר כך מעל לבור,הרימו את הרכב מעלה כ 20 ס"מ, זה עוד לא עברתי בעבר .... מה בודקים בזה ?

ביקשו לכבות מנוע, להיות בניוטרל ושינו את מצב ההגה בין שני מצבי המקסימום על ידי הזזת הגלגל, מה בודקים בזה ?

אורות - בוחן אחד בדק את הפנס הימני, אחר כך בוחן אחר בדק את הפנס השמאלי ??? לכל פנס יש בודק שמתמחה בו ???

הרכב נפסל רק על הפגושים, אחד מהם קצת רופף בגלל מכה שקיבל בעבר, אבל הרכב עבר כבר 5 טסטים עם הפגוש הזה, אבל זה באמת שטויות, נסדר ונחזור.

מעניין אם הקפדנות באה בעקבות 15 שנה לרכב, סתם בודק קפדן או הוראה כללית להחמיר בבדיקות ?

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

כנראה עשו להם נו-נו-נו ועכשיו הם מנסים להוכיח את עצמם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפחות אצלך עשו יסודי.

אצלי לא מצאו על מה להכשיל,בוחן אחד הלך וחזר מסביב לרכב פעמיים,והכשיל אותי "לוחית רישוי קדמית לקויה"

כמובן שהתווכחתי איתו ובקשתי שיראה לי מה לא תקין,עדיין המספר קריא בעיניי ובעיני כולם,ומה הוא טוען? "יש לך שריטות והשחור דהוי,לא תקין,יורידו אותך מהכביש" :|

אחרי עוד וויכוח הוא חתם מאחורי הטופס רשיון רכב שאני נוסע ככה על דעת עצמי,וציין בדף בדיקה הלבן (שכמובן הוחלף,אחרי שחזרתי למשרד)

עכשיו בדף הלבן כתוב שזה תקין,והחותמת מראה שלא :p

לפחות אם הם היו מודים בפה מלא שרוצים עמלה על משו,הייתי "מבזבז" אצלם עוד 20ש"ח על לוחית..

סתם ככה לגזור קופון בלהמציא דברים? שיחפשו אותי בסיבוב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גיא,אין לי מה לעבור,הלוחית תקינה,המספרים לא דהויים,אין שום שריטות\קיפולים\שברים\WHATEVER

פשוט הבחור נכשל בלגזור עלי קופון (שלמתי "רק" אגרת טסט,96ש"ח,בלי תוספות של מגבים\לוחית רישוי\תוספי דלק\שאר זבל שמוכרים ברבע מחיר בחנות ליד)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מקווה שכולם יבדקו ככה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היום נסעתי להעביר את הרכב טסט (בלנו שנת 98) והופתעתי מהקפדנות על הפרטים הקטנים.

בדקו מגבים על ידי מישוש ובדיקה מקרוב בעין,

בדקו צמיגים אחד אחד השתהוו כדקה על כל צמיג,

מצב דוושות גז וברקס,

אפוד זוהר (איך אפשר בלי)

פגושים קדמי ואחורי, דפקו ומשכו בחזקה,

תא מטען - משולש אזהרה, וצמיג רזרוי - בדקו תאריך ומידת ניפוח שלו,

אורות - הקפידו לשנות את החוגה של זוית הפנסים מתוך הרכב !!! זה חדש אפילו בשבילי. החוגה הזו אמורה לשנות את הזוית בהתאם לעומס של הרכב, וכאן רק אני נהגתי אז כיוותי אותה בהתאם והבוחן שינה אותה למצב מקסימום עומס ... מוזר.

עד פה זה באמת מוזר. פעם ראשונה שאני שומע על זה.

זיהום אויר - סוף סוף פעם ראשונה שבדקו באמת כמו שצריך עם טורים ב 2.5 K למספר שניות ...

אחר כך מעל לבור,הרימו את הרכב מעלה כ 20 ס"מ, זה עוד לא עברתי בעבר .... מה בודקים בזה ?

ביקשו לכבות מנוע, להיות בניוטרל ושינו את מצב ההגה בין שני מצבי המקסימום על ידי הזזת הגלגל, מה בודקים בזה ?

אורות - בוחן אחד בדק את הפנס הימני, אחר כך בוחן אחר בדק את הפנס השמאלי ??? לכל פנס יש בודק שמתמחה בו ???

הרכב נפסל רק על הפגושים, אחד מהם קצת רופף בגלל מכה שקיבל בעבר, אבל הרכב עבר כבר 5 טסטים עם הפגוש הזה, אבל זה באמת שטויות, נסדר ונחזור.

מעניין אם הקפדנות באה בעקבות 15 שנה לרכב, סתם בודק קפדן או הוראה כללית להחמיר בבדיקות ?

זיהום אויר תמיד בודקים לי ככה. את ההרמה מעל הבור גם אני עשיתי בטסט האחרון ואכן רוב הדברים שעשו אצלך חוץ מבלמים וצמיגים זה מעט מפתיע. מזכיר במשהו את מכון הטסטים בבני ברק. זה לא היה שם במקרה?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

השרשור הזה הזכיר לי ששבוע הבא אני צריך לחדש את רשיון הרכב ולעבור טסט.

מעניין אם הרכב יעבור את הטסט עם הדודי פליטה של אייזנמן או שמא אני אגלה שההחלטה לא למכור את הדודים המקוריים היתה חכמה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בודקים חופשים במערכת ההיגוי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
בודקים חופשים במערכת ההיגוי.

פעם הסתפקו בלבקש לעלות מעל לבור, לשים ניוטרל ולסובב את ההגה ימינה שמאלה. זה מוסיף משהו לבדיקה כשמזיזים את הגלגים ימינה שמאלה ביד ?

• תוכן חדש...