Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אז לאחרונה קצת התעניינתי ברכישת ליפ ספויילר ולפני כחודש מצאתי את מבוקשי,

מצאתי ליפ ספויילר לא מקורי, שנרכש לפי מטרים ומגיע בצבע שחור ועשוי מחומר שהוא מעין גומי/ סיליקון קשיח

ולאחר צביעה הליפ ישב אצלי בתא המטען המון זמן כי לא היה לי מושג איך לחתוך אותו למידות המדויקות של תא המטען

(בדיעבד הבנתי שעשיתי טעות שלא חתכתי את הליפ לפני הצביעה)

ולאחר עזרה נדיבה מאיש מקצוע היום הליפ ספויילר הורכב, הקצוות היו שחורות אחרי החיתוך

והדרך היחידה לטשטש את זה היא צביעה במכחול.

אז הנה טעימה קטנה לפני הסט שאערוך בסופ''ש הקרוב, אשמח לדעות:

ydeyhgzndjzz.jpg

שלומי.

פורסם

תודה רבה על התגובות, שמח שאהבתם. בקרוב אעלה סט מעודכן על הליפ החדש.

נחמד, הייתי ממליץ להחליף את המגני רוח האלה במשהו קצת יותר איכותי.

אני יודע שהמגיני רוח שלי לא הכי איכותיים שיש, זו הסיבה שקצת שיפצתי את המראה הכללי שלהם עם פסי הניקל.

פחות דחוף לי לטפל בזה כרגע אבל בשלב מאוחר יותר גם הם יוחלפו.

שלומי.

פורסם

הבעיה שלפי דעתי הניקלים גם לא יושבים הכי טוב ולא מוסיפים לעניין, גם מלמעלה וגם מלמטה לא מסתדר לי כל כך, אבל אתה יודע כל אחד והדעה שלו.

היום ראיתי מגני רוח על סיויק 2013 ממש ממש יפים (חבל שלא צילמתי) הם היו דיי גדולים עבים ושחורים 90% וזה היה ניראה מצויין.

לפי דעתי השקיפות של מגנים רוח צריכה להיות בסביבות ה 70+ ככה זה נראה גם יותר טוב.

אצלי גם השקיפות גבוה כמו שאתה רואה (הזדמנות לדחוף תמונה של ההונדה שלי חח)

z4vc.jpg

פורסם

היי שלומי , אני מוכרח לציין שיש לך את ההונדה בין היפות בארץ ! , אני גם רכשתי אחת כרגע שבוע הבא אני עושה לה צבע כללי אשמח לדעת מאיפה רכשת את הליפ לכמה עלה כל התענוג :)

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

תודה רבה, שמח מאוד שאהבת אותה.

מפאת מזג האוויא בסוף השבוע האחרון לא צילמתי סט מעודכן של הרכב,

אני מניח שאם יהיה תנאי צילום טובים- זה יקרה בסוף השבוע הקרוב.

את הליפ ספויילר רכשתי מחנות בשם ''רד ליין'' בחולון.

הליפ הוא אוניברסלי לכל רכב ונמכר לפי מטרים והוא מגיע בצבע שחור,

שלחתי את הליפ ספויילר לפחח שצבע לי את הליפ בצבע הרכב ולאחר חיתוך והדבקה אילו התוצאות.

אשמח לעזור ולענות על כל שאלה.

שלומי.

פורסם

הליפ עצמו עולה 150 שקלים.

לגבי הצביעה- כל פחח יבקש מחיר אחר אני מניח.

לי אישית זה לא עלה עקב ופחח שאני עובד איתו עשה לי טובה קטנה וצבע לי את הליפ.

שלומי.

פורסם

ההונדה שלי כרגע בצבע כללי , אני כנראה אקנה את הליפ ואדחוף לו אותו לצבע :) תודה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תוכן חדש...