Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מתקרב לגיל 4, ואני שוקל לבקש במוסך פלאשינג לפני החלפת השמן.

חיפשתי וקראתי בפורום שרשורים בנושא, רובם לצורף פתרון בעיה זו או אחרת. הוזכר גם שזה לא בריא במיוחד לגומיות וכו'.

ובכל זאת אשאל, האם ביצוע פלאשינג לרכב בן 4 יכול לשמש כטיפול מונע לאורך זמן? האם נקוי המערכת יכול לתרום במשהו להארכת חיי המנוע, או הנזק גדול מהתועלת.

רקע: כל שנה לפני הטיפול אני משתמש ב-K44, ובעבר קראתי שהלכלוך שהחומר מוציא, יוצא לשמן. מיתוס?

פורסם

כמה שאני זוכר לא ממליצים על הטיפול כטיפול מונע או בכלל.

הגיוני שהלכלוף או לפחות החומר מחלחל לשמן. במנועי דיזל חדשים יש מצב שסולר מחלחל לשמן (לא נכנס לתהליך, רק לתוצאה) ומדלל אותו, יתכן שגם כאן. תבדוק בתוית של החומר, אולי רשום שם.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אם אין בעיה - ומבצעים טיפולים בזמן עם שמן מנוע איכותי - אין טעם

במנועים שעברו כ 120.000 ק"מ ומעלה - ורואים סימני בוצה ,

שמן שרוף, שכבת צבע צהבהב חום, במכסה ראש השסתומים, פקק מילוי השמן .

לדעתי אפשר ורצוי לבצע פלאשינג לניקוי משקעים ( לפי ההוראות , אם אין לך ידע - תן למוסך לבצע זאת .)

ואח"כ החלפת שמן מנוע + מסנן שמן איכותי .

ראה דיון כאן - יש הסברים .

א - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?326981-quot-פלאש-quot-למנוע-האם-כדאי-לעשות-כ-נערכה&highlight=%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%94

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...