Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם ידוע\ נבדק בעבר איזה תכשיר יוצר דווקא את דחיית האבק\חול הגבוהה ביותר. תמיד בודקים עמידות או ברק, אבל לרכב שחור לפעמים דבר לא פחות חשוב הוא דחיית האבק מהרכב, האם ידוע מי התכשיר המוביל בנושא ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ראיתי כמה נסיונות בפורומים בחו"ל שבדקו את הנושא הזה, אחד מהדיטיילרים שהומלצו בנושא הזה היה של finish kare.

כשאגיע הביתה אוסיף את הביקורות.

"יאללה בירי".

פורסם

גם לך יש רכב שחור נכון? הגעתי למסקנה פשוט שדחיית אבק זה דווקא אחד הנתונים המענינים יותר והוונטים יותר, במיוחד בארץ שלנו. אפילו 15% פחות אבק זה משהו שאתה רואה בעין הרבה יותר מאשר הבדלי ברק כאלה או אחרים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

ספר לי על זה, שלושה ימים אחרי שטיפה שהרכב נוצץ הוא נראה כמו אחרי סטייג' ראלי. בגלל זה העליתי את השאלה, ברור לי שאם פחות אבק היה נתפס זה היה משמעותי מאד. האמת בעיקר מעניין אותי איך הסונקס QD מתפקד בעניין הזה, אם הוא נכנס לביקורת שם.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

מצטרף לבקשתו של KoM. יש לי ציפוי קרבון שחור על מכסה המנוע, אני שוטף את האוטו הכל מבריק ויפה, בבוקר שאחרי הכל כבר נראה כאילו הייתה סופת חול בלילה.

פורסם
ראיתי כמה נסיונות בפורומים בחו"ל שבדקו את הנושא הזה, אחד מהדיטיילרים שהומלצו בנושא הזה היה של finish kare.

כשאגיע הביתה אוסיף את הביקורות.

מצאת משהו ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

זה המוצר Finish Kare 146 , תקרא עליו קצת.

משהו קטן באופן אישי, אם החלטת לקנות, תשתמש בו כqd לאחר שטיפה, וזהו.

פשוט תמנע להשתמש בכל qd כלשהו לניקיון של הרכב, אפילו ששכבת האבק דקה, ובמיוחד שהרכב שלך שחור.

אין מנוס מסווירלים גם עם הqd הכי "בטוח".

במקרה ויש לך onr, יש שיטת ניקוי מעולה שקראתי, וניסיתי לא מעט פעמים, היא מתאימה מאוד לימים האלה שהרכב לא באמת צריך שטיפה אבל האבק פשוט מציק באישונים.

תקרא באריכות : http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=138013

בגדול יש פה כל מה שצריך לדעת , אם יהיו לך שאלות, בכיף.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...