Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוטוטו עוד חבר במשפחת ה Vintage מבית chemical guys מגיע לחדר התצוגה שלנו.

Sprayable Leather,תכשיר המנקה ומשחזר עור.

גם ספריי ניקוי וגם קונדישנר בתכשיר אחד.

בעל נוסחה מאוזנת (PH ניטראלי)הבטוחה לכל סוגי העור Sprayable Leather ינקה את העור וישחזר אותו. מכיל ויטמין E שמרכך את העור ושומר עליו.

התכשיר יבש למגע,אינו מלכלך ואינו מכתים.

שימוש בתכשיר ישמור על העור נקי,ללא פגמים קרעים וסדקים לאורך שנים.

לאלה מכם שאוהבים לקצר תהליכים ולשמור על איכות עבודה גבוהה.

Sprayable Leather.jpg

Sprayable Leather (2).jpg

SPI_103_16-2T.jpg

עריכה אחרונה על ידי VIX Detailing
פורסם

לא בדקתי.

האתר שלהם עלה רק לאחרונה כך שיכולים להיות שיש בעיות בהזמנה דרך האתר.

תתקשר לאוטוסטור יכול להיות ששם יארגנו לך את המוצר

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%91%D7%93.html

פורסם

יש לי בעיה עם החומרים המשולבים האלה (לא בהכרח דווקא זה, אלא כל סוגי המנקים/מטפחים), כי כדי שחומר יסיר לכלוך הוא צריך להמיס את הלכלוך ואת נוזל הניקוי אוספים עם מגבת יחד עם מה שהסיר, רק אח"כ שמים קונדישנר. במקרה של החומר המשולב אם מנגבים אותו כדי לספוג את הלכלוך אז מה נשאר בעור? ואם נשאר בעור חומר הזנה אז סביר להניח שהוא יספח אליו לכלוך. בקיצור - להערכתי אלה חומרים עם תוצאות פוטנציאליות נמוכות.

פורסם
יש לי בעיה עם החומרים המשולבים האלה (לא בהכרח דווקא זה, אלא כל סוגי המנקים/מטפחים), כי כדי שחומר יסיר לכלוך הוא צריך להמיס את הלכלוך ואת נוזל הניקוי אוספים עם מגבת יחד עם מה שהסיר, רק אח"כ שמים קונדישנר. במקרה של החומר המשולב אם מנגבים אותו כדי לספוג את הלכלוך אז מה נשאר בעור? ואם נשאר בעור חומר הזנה אז סביר להניח שהוא יספח אליו לכלוך. בקיצור - להערכתי אלה חומרים עם תוצאות פוטנציאליות נמוכות.

דורקי,זה בכל מקרה נשמע לי יקר מדי בשבילך להוציא..:wink:

פורסם

קצת עפת על עצמך עבור אחד שמעולם לא פגש בי או דיבר איתי.

אם כבר אז אני מחפש משתלם ולא זול, מוצר שיתן 95% מזה שעולה פי ארבע ממנו.

אגב, ניראה לי שרוב כלי הרכב של החברים כאן זולים משלי...

פורסם

תירגע,אני רק מנסה לחדד נקודה שדובר עליה קודם,אתה סתם מתלהט..

ודרך אגב זה פורום דיטיילינג,לא פורום קניית רכבים..ועוד של טויוטה..:lol:

פורסם

מעניין אם תכשירים לרכב שונים בהרכבם מתכשירים זהים לבית?

מכוון שעור בבית אינו חשוף לשמש כמו ברכב.

אגב הבדיחות על טויוטה אינם מצחיקות (אפילו מגוחכות) מעט בגרות

לא תזיק.

• תוכן חדש...