Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרדנה 2007 - ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי גרנדה 2007 ידנית, 120K ק"מ.

לאחר בירור עם מוסך מורשה של פיאט נאמר לי שב115K ק"מ הרכב עבר שיפוץ של ראש מנוע, החלפת טרמוסטט ומשאבת מים.

ב100K ק"מ עבר החלפה של רצועת טימינג ותיקון בבלמים הקדמיים.

המוכר מציע אותה במחיר נמוך יחסית (יד ראשונה השכרה).

מדאיג אותי העניין של השיפוץ ראש מנוע ואני חושד שיש פה משהו לא תקין, יש מצב שהמנוע או מכלול חשוב אחר יהרוס בהמשך כתוצאה מזה?

כדאי לקחת לבדיקה?

אם כן, יש מכון מומלץ באזור רחובות?

אשמח לכמה שיותר תגובות, פעם ראשונה שאני קונה אוטו ומתעסק בדברים האלו.

פורסם

רוב הסיכויים שבוצע שיפוץ ראש מנוע בגלל ההתחממות שהמנוע עבר, וזה בגלל שבאותו הטיפול החליפו גם משאבת מים וטרמוסטת, שכנראה באחד מהם היתה הבעיה מלחתחילה.

בלי שום קשר לשיפוץ ראש, אני הייתי ממליץ לך להתרחק מהאוטו שהתחיל את דרכו בהשכרה.

פורסם

נניח נשים בצד את העניין שהאוטו היה בהשכרה, השאלה האם הבעיה הזו עלולה לחזור שוב בעתיד? בעיית החימום יכולה לחזור ולהשפיע על המנוע ?

פורסם

רכב יכול להתחמם אם משאבת המים שובקת בזמן /רדיאטור נסתם ולא מגלים בזמן ועוד ועוד...

מה שמטריד אותי הוא, שהרכב מוצע למכירה מעט ק"מ אחרי שעבר ראש מנוע ואם העבודה נעשתה במורשה, מן הסתם היא עלתה הרבה כסף.

זה דבר מחשיד מאוד ולא הייתי ממשיך תהליך בדיקה של הרכב במקרה הזה מחשש,שהוא שור מועד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן קניית רכב שעבר טראומת התחממות מפחיד, אך אם ההחלפה נעשתה במוסך מורשה עם קבלה אותי זה קצת מרגיע.

הראשים של המנועים ההלו של פיאט מעט רגישים בנושא ראש מנוע מזה שנים רבות, לכן העובדה שזה קרה לא מחשידה, הכל תלוי באיכות התיקון.

אם אתה ממש מפחד אז רד מזה, אם אתה רק קצת מפחד וחוצמזה הרכב במצב טוב אפשר להתקדם אך הייתי מנסה ללחוץ במחיר כמה שיותר נמוך בשביל ראש שקט לתיקונים.

פורסם

אני לא כל כך מפחד, אני חושב האם כדאי מראש לוותר על עלות הבדיקה.

בגדול הרכב נראה בסדר, קצת מלוכלך ולא יותר מזה. נהגתי עליו - נוסע טוב.

פורסם

הבעיה שרובן רובוטיות, אני רוצה ידני.

והמחיר שהוא נותן די טוב (7 אלף מתחת למחירון).

אני לא מחפש בעיות אני רוצה להבין עד כמה זה חמור.....

• תוכן חדש...